Panel Comfort LED-moduulivalaisin on 4in1-ratkaisu 100 000 tunnin käyttöiällä ja erinomaisella värintoistolla.

LEDVANCE Panel Comfort LED-moduulivalaisimessa on neljä vaihtoehtoa samassa valaisimessa, kaksi eri valovirtaa ja kaksi eri värilämpötilaa. Valaisimen värintoistoindeksi on yli 90 ja sen värilämpötila ja valovirta  voidaan valita virtalähteestä löytyvistä kytkimistä. Värilämpötilavaihtoehdot ovat 3000 K tai 4000 K ja valovirta 4200 lm tai 3600 lm. Valaisimen teho on siis 36 W tai 29,5 W riippuen valaisimen valovirrasta. Valaisimen värilaadun tasaisuus on SDCM 3 ja sen valopinta on mikroprismaattinen (MP, avauskulma 90°), jonka ansiosta se on UGR<19. Toimistojen, luokkahuoneiden ja sairaaloiden valaistukseen Panel Comfort soveltuu erinomaisesti miellyttävän valontuottonsa ansiosta.

LEDVANCE Panel Comfort valaisimesta löytyy myös DALI-malli, joka soveltuu painonappihimmennykseen.

LEDVANCE Panel Comfort LED -moduulivalaisimien keskimääräinen käyttöikä on 100 000 tuntia (L70/B50 @25 °C), ne ovat suunniteltu käytettäväksi -10 °C…+50 °C lämpötilassa ja niille myönnetään viiden vuoden tuotetakuu.

 

 

Ledvance

 

Start Eco Flood LED – linjakas valonheitin

Start Eco Flood LEDin erittäin kevyt ja linjakas painevalettu alumiinirunko sopii erinomaisesti julkisivujen, parkkialueiden ja työmaiden valaistukseen.

Valaistuksen ohjaustekniikat: Näin toimii Nylundin Stand-alone

B.E.G. Luxomatin ratkaisu valaistusalueiden automatisointiin on yksinkertainen ja toimii ilman keskuslaitteita. Tällä niin sanotulla Stand-alone -ratkaisulla saadaan parannettua energiatehokkuutta, pidennettyä valaisimien elinikää ja lisättyä viihtyvyyttä vaivattoman ohjauksen ansiosta.

Ensto SAGA – the story of Light

Ensto Saga on ulkovalaisin, jossa huippuluokan valotekninen ratkaisu ja muotoilu kohtaavat.