Panel Comfort LED-moduulivalaisin on 4in1-ratkaisu 100 000 tunnin käyttöiällä ja erinomaisella värintoistolla.

LEDVANCE Panel Comfort LED-moduulivalaisimessa on neljä vaihtoehtoa samassa valaisimessa, kaksi eri valovirtaa ja kaksi eri värilämpötilaa. Valaisimen värintoistoindeksi on yli 90 ja sen värilämpötila ja valovirta  voidaan valita virtalähteestä löytyvistä kytkimistä. Värilämpötilavaihtoehdot ovat 3000 K tai 4000 K ja valovirta 4200 lm tai 3600 lm. Valaisimen teho on siis 36 W tai 29,5 W riippuen valaisimen valovirrasta. Valaisimen värilaadun tasaisuus on SDCM 3 ja sen valopinta on mikroprismaattinen (MP, avauskulma 90°), jonka ansiosta se on UGR<19. Toimistojen, luokkahuoneiden ja sairaaloiden valaistukseen Panel Comfort soveltuu erinomaisesti miellyttävän valontuottonsa ansiosta.

LEDVANCE Panel Comfort valaisimesta löytyy myös DALI-malli, joka soveltuu painonappihimmennykseen.

LEDVANCE Panel Comfort LED -moduulivalaisimien keskimääräinen käyttöikä on 100 000 tuntia (L70/B50 @25 °C), ne ovat suunniteltu käytettäväksi -10 °C…+50 °C lämpötilassa ja niille myönnetään viiden vuoden tuotetakuu.

 

 

Ledvance

 

SylSplash roiskevesi- ja pölytiivis LED-valaisin

SylSplash on tyylikäs roiskevesi- ja pölytiivis IP65 LED-valaisin mm. autotalleihin, kodinhoitohuoneisiin sekä harrastetiloihin.

Neste Kilpilahdessa Suomen lippu liehuu näkyvästi

Porvoossa Nesteen sataman edustalla sijaitsee Suomen lippu, joka kertoo rahtilaivoille saapumisesta suomalaiselle satama-alueelle. Kohteen valaistus oli uudistuksen tarpeessa ja yhteistyössä SLO:n kanssa löydettiin toimiva ratkaisu Neste Kilpilahteen.

NYX 190 – ajatonta muotoilua ja häikäisemätöntä valoa ulkokäyttöön

Tanskalaisen Focus-Lighting NYX-valaisinsarja tuo mukavaa ja häikäisemätöntä valoa ja tyylikästä ajatonta muotoilua.