Räjähdysvaarallisissa tiloissa työskentely vaatii korkeimman tason turvallisuusvaatimusten täyttöä, varsinkin sähkölaitteiden käytön suhteen.Euroopan Unionin ATEX -direktiivi asettaa turvallisuus-standardit tällaisille ympäristöille. Uudet Ledlenser EX -valaisimet täyttävät nämä standardit. Ledlenser EX -sarjan valaisimet on suunniteltu käytettäväksi ympäristöissä joissa joudutaan alttiiksi räjähdysherkille kaasuille, höyrylle ja pölylle.

SLO:n valikoimasta löydät kolme uutta ja laadukasta Ledlenser ATEX –valaisinta.

Valikoimaan kuuluvat seuraavat tuoteuutuudet:

Snro Tuote Kuvaus
8706552 Ledlenser EX4 ATEX -käsivalaisin EX4 on erittäin kevyt ja pieni – siis täydellinen vaativaan käyttöön räjähdysvaarallisissa ympäristöissä. Ledlenser EX4 on suunniteltu erityisesti 0/20 EX -tilaan. Valoteho: 50 lumenia. Pituus: 14,0 cm, paino: 65 g, paristo: 2 kpl AAA, alkaliparistoa (mukana pakkauksessa). IP66.
8706553 Ledlenser EX7 ATEX -käsivalaisin EX7 on helppokäyttöinen myös hansikkaat kädessä, suuren kytkimen ansiosta. Valaisin on turvallinen käyttää 0/20 EX -tiloissa. Valaisimessa valittavissa kaksi valotehoa ja lisäksi siinä on AFS-valokeilan säätö. Valoteho: 200/60 lumenia. Pituus: 16,15 cm, paino: 232 g, paristo: 3 kpl AA, alkaliparistoa (mukana pakkauksessa). IP66.
8706554 Ledlenser EXH8 ATEX -otsavalaisin EXH8 – täydellinen otsavalaisin vaativaan käyttöön räjähdysvaarallisissa ympäristöissä. Suunniteltu 0/20 EX -tiloihin. Tässä tehokkaassa EX -otsavalaisimessa valittavissa kaksi valotehoa. Valaisimessa nopea AFS -valokeilansäätö. Valoteho: 180/50 lumenia. Paino: 345 g, paristo: 3 kpl AA, alkaliparistoa (mukana pakkauksessa).
Siirry ostoksille >>
Teksti:
Timo Bergholm, tuotepäällikkö, SLO Oy

System Elpress

Sertifioituja ratkaisuja – Käyttäen oikein kaapelia, liittimiä ja työkaluja – koulutetun käyttäjän suorittamana

Runpotec Putkikäärmeet ja vetojouset

Runpotecin lasikuituisista vetojousista & putkikäärmeistä löytyy vaihtoehto useimpiin tarpeisiin aina 30 metristä 300 metriin.  Lasikuitutankojen paksuudet ovat 4,5 - 11 millä ja Runpo 5 ”vetojousi” tarjoaa lähes katkeamattoman ja murtumattoman 3x polymeeripunoksen niin 16 kuin 20 mm asennusputkivetoihinkin.

ABB UPS-tuotteet nyt SLO:lta

ABB PowerValue RT- ja PowerScale UPS-laitteet ovat nyt saatavana SLO:n tuotevalikoimasta.ABB UPS-tuotteet ovat korkean hyötysuhteen omaavia ja kustannustehokkaita.