LED-valaisinten kehitys on nopeaa. Moderni tekniikka ja kestävät komponentit ovat pidentäneet LED-valaisinten elinikää huomattavasti. Enston valikoimassa on kattavasti kestäviä pitkän elinkaaren valaisimia, jotka tunnistat uudesta 100 000 h -symbolista. 

Enston valaisinvalikoima kattaa valaistuksen tarpeet asunnoissa ja yleistiloissa, julkitiloissa sekä teollisuudessa ja ulkona. Laajasta valikoimasta löytyvät valaisimet ja älykkäät ratkaisut projektin, tilan ja käyttäjän tarpeet huomioiden. Valaisimet ovat asennettavuudeltaan sekä valoteknisesti huippuluokkaa – markkinoiden laajimmat ohjauksen ja liiketunnistuksen ominaisuudet mahdollistavat tuotteiden käytön kaikissa kohteissa. Optiikoita, liiketunnistusta, keinoälyä ja oppimista voidaan yhdistellä eri tavoin tuotteisiin tarpeen ja projektin mukaan.

– Olemme energiatehokkaiden valaistusratkaisujen joustava toimittaja. Valikoimassamme on paljon valaisimia, joiden LED-moduulien elinikä on nyt 100 000 h (L80). Julkisten tilojen valaisimissa 100 000 h on varsin tavallinen arvo nykypäivänä, mutta me voimme nyt tarjota saman 100 000 tunnin eliniän myös tuttuihin plafondi-valaisimiin, kuten AVR254, AVR320 ja AVR400, kertoo Marko Martikainen Enstolta.

– Käytämme myös erittäin laadukkaita liitäntälaitteita, joiden elinikä on tyypillisesti myöskin 100 000 tuntia, kuolleisuuden ollessa korkeintaan 10 %, jatkaa Martikainen. Enston etuna on myös mahdollisuus räätälöidä valaisimia joustavasti mm. valovirran ja kiinnitysratkaisujen osalta projektikohtaisesti.

– Laadukas valaistus on pitkäikäinen hankinta, joka nostaa kiinteistön ja sijoituspaikkansa arvoa. Pitkän elinkaaren valaisimissa puhutaan helposti 25 vuodenkin kestosta, kun monissa käyttökohteissa tilojen saneeraustarve voi tulla vastaan jo kymmenenkin vuoden välein. Enston valaisimilla saat arvoa koko pitkän elinkaaren ajalle.

 

Pitkän elinkaaren valaisimet tunnistat 100 000 h -symbolista

Enston valikoimassa pitkän elinkaaren valaisimia on kattavasti eri tuotelinjoissa koulujen, myymälöiden ja toimistojen yleisvalaistuksesta ulkovalaistukseen. Kestävä LED-valonlähde takaa jopa 100 000 tunnin käyttöiän. Valaisimet tunnistat uudesta Ensto 100 000 h -symbolista. 100 000 tunnin elinikä on mm. näissä Enston valaisimissa:

AVR320 on markkinoiden laajin yleisvalaisintuoteperhe koti- ja julkitilojen valaistukseen. Kaikissa malleissa on vakiona kahden värilämpötilan (3000/4000 K) Dual White –teknologia. Saatavana ovat myös sensorilla varustetut, älykkäät ja ihmisten kulkureitit itsekseen oppivat ActiveAhead-valaisimet esimerkiksi porraskäytäviin. Laajan koristekehystevalikoiman avulla voit luoda valaisimiin persoonallista ilmettä.

Monix Slim LED on kosteiden tilojen IP44-muovikupuvalaisin ja se soveltuu teollisuus-, liike- ja asuintilojen yleisvalaistukseen.

Primus on uusi toimistovalaisin, joka muuntautuu moneen projektitarpeeseen runsaalla ominaisuuspaletillaan. Ensto Primus on myös valoteknisesti monipuolinen, luotettava ja tehokas projektivalaisin kouluihin ja toimistoihin. Primuksen yksinkertainen ja linjakas runkorakenne kätkee sisäänsä mahdollisuuden erittäin laajaan räätälöintiin, niin ohjausratkaisujen, sähköistyksen kuin asennuksenkin osalta.

Formi on myymälävalaistukseen optimoitu valaisin, jossa on erinomaiset valotekniset ominaisuudet ja korkea energiatehokkuus. Formi on myös nopea ja helppo asentaa johtuen uudesta innovatiivisesta asennusratkaisusta ja kevyestä runkorakenteesta.

Maestro-puistovalaisimessa kohtaa skandinaavinen tyylikkyys ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat – moderni ja pelkistetty muotoilu yhdistettynä kestävään tekniikkaan. Maestro soveltuu pihoihin, puistoihin ja kävelyteiden varteen, sinne missä tarvitaan tehokasta ja erinomaisesti hallittua valoa.

Enston sivuille on listattu kaikki 100 000 h valaisimet, tutustu energiatehokkaisiin pitkän eliniän valaisimiin tästä linkistä »

 

Ensto logo

Läsnäolotunnistimia korkeisiin asennuskohteisiin DALI-versiona

Valaistuksen ohjauksen PD4- M-GH-tuoteperhe laajentuu DALI-versioilla.

Insaver Slim 175 UGR19 IP44 leveä kehys

Insaver Slim 175 leveä kehys on suunniteltu täydentämään Insaver Slim PIR -sarjaa.

Dreamled Ready -valmisvalaisin helposti

Valmisvalaisin kaikenkokoisiin keittiöihin ja kodinhoitohuoneisiin