Nyt saat autosi liikkumaan aurinkoenergialla. Tarvitset vain sovelluksemme, Charge Ampsin latausaseman, aurinkopaneelisi ja Charge Amps Amp Guardin, joka mahdollistaa Green Charging -toiminnon käytön. Tämä on älykäs, ympäristöystävällinen ja taloudellinen tapa ladata autosi.

Luomalla oman ekosysteeminsä Green Charging -käyttäjät voivat hyödyntää omien aurinkopaneeleidensa tuottamaa energiaa ja ladata autonsa uudistuvalla ja kestävällä energialla. Voit hyötyä tästä ekosysteemistä käyttämällä aurinkoenergiaa päivällä ja vaihtamalla automaattisesti verkkolataukseen yöllä. Voit halutessasi myös vaihtaa vain Green Chargingiin ja ladata sähköautosi pelkällä aurinkoenergialla.

Saat latauksen täydellisesti hallintaasi asettamalla toivomasi aikataulu Charge Amps-sovelluksessa, minkä jälkeen käytät auringon energiaa varmistaaksesi, että sähköautosi on täyteen ladattu aina kun haluat.

Charge Amps – dynaaminen kuormanhallinta

Älykäs kuormanhallinta, joka optimoi sähköautojen latauksen. Charge Amps Amp Guard (lisävaruste) seuraa sähkönkulutusta estääkseen käytettävissä olevan kapasiteetin ylikuormituksen sekä mahdolliset virtakatkot. Tuote liitetään WiFi- tai LAN-verkon kautta, ja Charge Amps Cloudiin yhdistettynä mahdollistaa sähköautojen latauksen itse tuotetun aurinkoenergian avulla lue lisää kohdasta Green Charging

Charge Amps Halo

Charge Amps Halossa on LED-valaistus, joka valaisee ja näyttää tietä pimeässä, pitkä kiinteä, jopa -25 °C:n lämpötiloissa joustava kaapeli, ylimääräinen suojamaadoitettu pistoasia (Suko) matkustamon lämmittimille, sekä markkinoiden korkein IP- luokitus (IP 66). Ei ihme, että Charge Amps Halo on suosituin latausrasiamme koteihin, taloyhtiöihin ja yrityksille. Yksinkertaisesti täydellinen latausasema, joka on todella luotu meidän ankaraan pohjoismaiseen ilmastoomme.

Charge Amps Halo on yhdistettävissä ja käytettävissä ilmaisen Charge Amps Cloudin avulla. Pilvipalvelulla ohjataan laitetta ja mahdollista kuormanhallintaa, ja sieltä löytyy myös lataus raportointi- ja tilastohistoria.

Kuten matkapuhelimesi päivityksen yhteydessä, lähetämme päivitykset langattomasti varmistaaksemme, että latausasemassa on aina uusin ohjelmisto ja kaikki toiminnot.

Pääominaisuudet:

  • Charge Amps Cloud -pilvipalvelu
  • Valmistettu kierrätysalumiinista
  • 7,5 m:n kiinteä latausjohto
  • Lisäpistorasia (suko)
Snro Tuote
3409707

Latausasema – Halo Wallbox 3-vaihe 16A 11kW

3403512

Charge Amps Amp Guard tehovahti dynaamiseen kuormanhallintaan

3403511

Tolppakiinnike

3403514

RFID-kortit (10kpl)

Teksti ja kuvat: Charge Amps

Schneider Electric Canalis KN

Jakelukiskojärjestelmä sähkönjakeluun 160 A asti Canalis KN on suunniteltu sähkönjakeluun, korkeintaan 160 A. Canalis KNT on varustettu väyläjohtimilla yksinkertaisten ohjaus-/valvontajärjestelmien asennusta varten (valaistus tai muut kuormat).

Verkkokaupan valintatyökaluilla syntyy täsmällisiä kokonaisratkaisuja

Tiesitkö, että verkkokaupassamme on kaksi erinomaista valintatyökalua asiakkaiden vapaassa käytössä?

Sähköautojen latausta aurinkoenergialla

Uusiutuvan energian käyttäminen vähäpäästöisen auton lataamisessa on todellinen ekoteko. Siksi monissa uusissa latausasemissa on mahdollisuus hyödyntää itse tuotettua ja puhdasta energiaa sähköauton liikuttamiseen. Kun vielä huomioidaan, että sähköautojen ja aurinkovoimaloiden suosio jatkaa kasvua, yhä useammalle asentajalle saattaa tulla vähintäänkin pohdittavaksi miksi latausasema kannattaisi liittää aurinkovoimalaan.