– soveltuu erinomaisesti LED- ja Smart+ lampuille

LEDVANCE ENDURA BEAM -tuoteperheen seinävalaisimilla luot helposti näyttävän julkisivuvalaistuksen. Vaihdettavan valonlähteen (GU10) ansiosta valaistuksen värilämpötilaa tai väriä voidaan helposti muuttaa vaihtamalla lamppua tai käyttämällä älylamppua (lamppu ei sisälly pakkaukseen).

 

Valikoimaan kuuluu neljä mallia:

  • BEAM,
  • BEAM GAP,
  • UPDOWN BEAM ja
  • UPDOWN BEAM GAP.

IP44-luokitellut ENDURA BEAM -valaisimet on valmistettu tumman harmaasta (RAL 7016) alumiinista sekä lasista. GAP-malleissa on valoa läpäisevä koristerengas, jonka ansiosta valoa suunnataan laajemmalle. Valaisimelle myönnetään viiden vuoden tuotetakuu.

 

Snro Tuotenimi Valosuunta Koristelasirengas
45 297 11 ENDURA BEAM DOWN GU10 Alas Ei
45 297 12 ENDURA BEAM DOWN GAP GU10 Alas Kyllä
45 297 13 ENDURA BEAM UPDOWN GU10 Ylös ja alas Ei
45 297 14 ENDURA BEAM UPDOWN GAP GU10 Ylös ja alas Kyllä

Ledvance

ABB free@home -kodin valo-ohjaus

Valonsäädin keskukseen Kodin ohjaus on nyt yksinkertaista ja helposti muokattavissa. ABB-free@home-järjestelmästä löytyy kotiautomaatioon hyödylliset, asuinmukavuutta lisäävät toiminnot, ja siihen liittyvät työt on helppo toteuttaa. Käyttöönotto on yksinkertainen ja nopea. Alan ammattilaisella on tarjota rakentajille sopiva ratkaisu helppoon kodin ohjaukseen, sillä ABB-free@home mukautuu tulevaisuudenkin tarpeisiin väyläkaapeloinnin ja selainpohjaisen käyttöönoton ansiosta. Ominaisuudet 4-kanavainen yleissäädin LEDien, hehkulamppujen, 230 V halogeenilamppujen, pienjännitehalogeenien sekä säädettävien energiansäästölamppujen ohjaukseen. Kytketyn kuorman automaattinen tunnistus. Mahdollista yhdistää kanavia, jolloin saadaan kasvatettua lähtötehoa. Kanavien tilan LED-merkkivalo. Manuaalikäyttömahdollisuus. Tyyppi Snro Kuvaus DA-M-0.4.2 2815499 Valonsäädin 4x315W 230V 8U DIN PS1/4/6-KNX 2815317 Virtakisko, 1-vaihe, 4 napainen, 6 mm2 6596 2619374 Häiriönpoistaja himmentimille Teksti ja kuvat: ABB Oy

Uusi Velox Deco – osana kolmen sarjaa

Enston valaisinvalikoimaan on lanseerattu uusi Velox Deco -valaisinsarja täydentämään Velox-paneelien tuoteperhettä. 

Älykkäät valaisimet askeleen edellä käyttäjäänsä

SLO:n vastavalmistuneen logistiikkakeskuksen laajennuksen toimisto-osan valaistus on tehty käyttäjää ajatellen. Valaistuksen moottorina on itseoppiva ohjausjärjestelmä, joka toimii huomaamattomasti.