OSRAM SubstiTUBE T5 AC -tuoteperheen avulla voit unohtaa liitäntälaiteyhteensopivuudet ja ohittaa liitäntälaitteet kokonaan.

AC-tyyppisiä LED-valoputkia tulee käyttää vain suoralla 230 V:n verkkojännitteellä.
OSRAM SubstiTUBE T5 AC -tuoteperheeseen kuuluu yhteensä 12 erilaista LED-valoputkimallia.
Valikoimasta löytyy LED-vaihtoehto T5 HE 14/28/35 W:n ja T5 HO 54/49/80 W:n perinteisille loistelampuille.

HO-version valovirta on jopa 5 600 luumenia, ja se sopii erityisesti korkeisiin tuotantotiloihin
ja varastoihin. LED-valoputkia on saatavana 4000K tai 6500K värilämpötilalla. T5 LED-valoputket on valmistettu lasista ja niillä on sirpalesuojaus (PET-pinnoite).
OSRAM SubstiTUBE T5 AC LED-valoputkien keskimääräinen käyttöikä on 50 000 tuntia (L70/B50 @ +25 °C) ja ne ovat suunniteltu käytettäväksi -20 … +45 °C lämpötilassa.

OSRAM SubstiTUBE T5 AC LED-valoputkille myönnetään viiden vuoden tuotetakuu. Valikoimassa myös kattava valikoima HF-tyyppisiä T5 LED-valoputkia elektronisille liitäntälaitteille.

 

Osram logo

Tuotepäällikkö suosittelee: Ledvancen katuvalaisimet suoraan Soneparin hyllystä!

Ledvancen katuvalaisinvalikoimasta on tarjolla kaksi tuotesarjaa SL ECO AREA ja SL FLEX. Molemmista tuotesarjoista on yleisimmät mallit ja tarvikkeet heti saatavilla Soneparin logistiikkakeskuksesta sekä tilaustuotteena saatavilla koko laaja valikoima.

Näyttävä, ulkokäyttöön soveltuva NYX 190 -seinävalaisin

Tanskalaisen Focus-Lightingin NYX-valaisinsarjan seinään asennettavat valaisimet ovat tyylikkäitä ja skandinaaviseen makuun sopivia.

Kemin Ekoaseman uuteen halliin LED-valaisimet

Valaistuksen suunnitteluryhmä päätyi projektissa Exaktorin Zenit LED –valaisimiin.