Talojen katoille talvella jäävä vesimassa aiheuttaa suuria riskejä niin teollisuudessa kuin rakennusteollisuudessakin.

Vesi löytää ennemmin tai myöhemmin reitin paikkaan jonne sitä ei missään nimessä haluta. Siksi on tärkeää, että vedet saadaan hallitusti alas kattokaivojen ympäristöstä silloin kun lumi alkaa sulamaan.

Sähkötel Oy asensi Kuopioon Suomen ensimmäiset kattokaivojen sulanapitoon kehitetyt asennusvalmiit sulanapitoelementit. Elementit huolehtivat katolta vedet alas kuudelta eri suunnalta. Elementti on todella nopea asentaa, koska kaapeliin on valmiiksi kytketty kylmäkaapeli ja kaapeli itse asennetaan napsauttamalla kiinni kourupaneelijärjestelmään. Kaapelin häntä tai keskiosa tiputetaan itse kattokaivoon riittävän syvälle.

 

RIM-DrainTrace

Itsesäätyvä lämpökaapeli sen alkuperäiseltä keksijältä

nVent Raychem keksi ja kehitti itsesäätyvän lämpökaapelin jo yli 40 vuotta sitten. Kaapeli antaa tehoa enemmän sinne, missä sitä tarvitaan. Ilmastomuutoksen myötä energian kulutukseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota, joten suurempiin kohteisiin kannattaa asentaa EMDR-10 ohjausjärjestelmä, joka valvoo sekä kohteen  lämpötilaa että todellista kosteustilannetta.

 

RIM-DrainTrace-KIT lyhyesti:

  • mekaanisesti kestävä ja pitkäikäinen itsesäätyvä Raychem lämpökaapeli
  • käytetään teollisuudessa ja rakennusteollisuudessa estämään lumen ja jään muodostumisen tasakattojen kattokaivojen ympärillä
  • sulanapitoyksikkö sisältää 16 m Raychem GM-2XT itsesäätyvää lämpökaapelia 8 metrin kylmäkaapelilla, kuusi 600 mm kourupaneelia ja keskirenkaan enintään 355 mm:n kattokaivon ympärille
  • Suuremmissa kohteissa ohjaukseen suositellaan käytettäväksi EMDR-10 ohjausjärjestelmää, jolla voidaan saavuttaa jopa 80%:n energian säästö
  • Snro 81 718 08

 

Tilaa SLO verkkokaupasta »

nVent RAYCHEM SENZ WIFI -termostaatti

nVent RAYCHEM SENZ WIFI -termostaatti toimii nyt suosittujen älykotiavustajien Amazon Alexa® ja Google Assistant® kanssa ja on liitettävissä kotiautomaatiojärjestelmiin.

Ebeco WiFi Ready on ratkaisu älykkääseen kotiisi

Helppo asennus käyttäjälle Voit asentaa älykkään EB-Therm 500 termostaatin WiFi:llä tai ilman. Lisäämällä EB-Connect WIFI- lisävarusteen muutat termostaattisi etäohjattavaksi jolloin saat entistä paremman energian optimoinnin ja hallinnan.

Frico Gliese GSE lämpösäteilijät

Gliese lämpöpaneeli on tyylikäs vaihtoehto normaalille sähköpatterille.