Hagerin LARA-lattiarasioiden tuotevalikoimaa on täydennetty uusilla teräskantisten lattiarasioiden LARA6FE- ja LARA12FE- täytepalapakkauksilla.

Täytepaloilla voidaan täyttää lattiarasian kannen lattiamateriaalille varattu syvennys siten, että pinnaksi jää kulutusta hyvin kestävä teräslevy. Käytännöllisen täytepalan ansiosta lattiarasian asennus nopeutuu, kun lattiarasiakanteen ei tarvitse erikseen leikata ympärillä olevasta lattiamateriaalista olevaa täytepalaa.

Täytepalapakkauksessa oleva 19 mm MDF-levystä leikattu korotuspala ja 2 mm teräksinen kansilevy tulee kiinnittää lattiarasian kanteen tukevasti käyttöön soveltuvalla liimalla.

 

Uudet LARA-täytepalapakkaukset SLO:n myyntiohjelmassa:

 Snro  Tyyppi Tuote
 14 613 57  LARAT6FE Täytepalapakkaus ras. LARA6FE MDF/FE
 14 613 58  LARAT12FE Täytepalapakkaus ras. LARA6FE MDF/FE

 

LISÄTIETOJA:

tuotepäällikkö Timo Mero, puh. 010 283 2310, timo.mero@slo.fi tai SLO-myynti

 

 

Kamerailmaisin varmentaa hälytystilanteen

DSC Power NEO-hälytysjärjestelmään on saatavana langaton kamerailmaisin.

Olettamukset nurin: Aurinkosähköä myös napapiirin olosuhteissa

SLO toimitti GEF:fin aurinkosähköjärjestelmän Napapiirille

SLO testasi Schneider Electric Wiserin ja Gatewayn yhdistelmää

Kaksi slolaista ottivat ja asensivat Schneiderin Wiserin omaan kotiinsa. Näin saimme hyvän yhteenvedon käyttökokemuksista kahdelta asiantuntijalta. Testiasennukset paljastivat muun muassa, että Wiserin kaveriksi kannattaa hankkia Gateway. Lue kirjoituksesta, mitä muuta hankintapäällikkö Niko Kyösti ja tekninen asiantuntija Rauno Huikari oppivat Wiseristä testauksissaan.