Hagerin LARA-lattiarasioiden tuotevalikoimaa on täydennetty uusilla teräskantisten lattiarasioiden LARA6FE- ja LARA12FE- täytepalapakkauksilla.

Täytepaloilla voidaan täyttää lattiarasian kannen lattiamateriaalille varattu syvennys siten, että pinnaksi jää kulutusta hyvin kestävä teräslevy. Käytännöllisen täytepalan ansiosta lattiarasian asennus nopeutuu, kun lattiarasiakanteen ei tarvitse erikseen leikata ympärillä olevasta lattiamateriaalista olevaa täytepalaa.

Täytepalapakkauksessa oleva 19 mm MDF-levystä leikattu korotuspala ja 2 mm teräksinen kansilevy tulee kiinnittää lattiarasian kanteen tukevasti käyttöön soveltuvalla liimalla.

 

Uudet LARA-täytepalapakkaukset SLO:n myyntiohjelmassa:

 Snro  Tyyppi Tuote
 14 613 57  LARAT6FE Täytepalapakkaus ras. LARA6FE MDF/FE
 14 613 58  LARAT12FE Täytepalapakkaus ras. LARA6FE MDF/FE

 

LISÄTIETOJA:

tuotepäällikkö Timo Mero, puh. 010 283 2310, timo.mero@slo.fi tai SLO-myynti

 

 

Olettamukset nurin: Aurinkosähköä myös napapiirin olosuhteissa

SLO toimitti GEF:fin aurinkosähköjärjestelmän Napapiirille

Uudistuneet Serie 1930 ja R.classic kiertokytkimet valotoiminnolla

Berker-asennuskalusteiden sekä taide- ja arkkitehtikoulu Bauhausin juhliessa 100-vuotista taivaltaan on Hager uudistanut kiertokytkinvalikoimansa juhlavuoden kunniaksi.

ProMod Lite II Kuivanapitolämmityksen ohjain

Kotimaisen Leveltec Oy:n kehittämä ja kokonaan Suomessa valmistettava Kuivanapitolämmitysohjain on vastaus pohjolan haastaviin keleihin ja ratkaisu rakennuksen energiatehokkaaseen lämmitykseen sekä kunnossapitoon.