Täysin uudenaikainen järjestelmä, jolla voidaan hallita jopa 3200 turva- ja opastevalaisinta langattomasti MESH-verkon yli!

Phos 4.0 -järjestelmään on saatavilla laaja valikoima kohtuuhintaisia omalla akulla varustettuja yksikkövalaisimia, jotka on varustettu langattomalla moduulilla. Ei tarvetta raskaalle erikoiskaapeloinnille ja valaisimen sähkönsyöttö on helppo järjestää lähimmästä 230V sähköryhmästä.

Lisättävissä jopa 16 langatonta yhdyskäytävää, joihin kuhunkin voi liittää 200 turva- ja opastevalaisinta. Valaisimet toimivat MESH-verkossa ja jokainen niistä toimii lähettimena ja vastaanottimena.

Järjestelmää on helppo hallita veloituksettoman PHOS 4.0 -ohjelmiston välityksellä. Järjestelmän ja valaisimien testit tapahtuvat tarvittaessa manuaalisesti tai automaattisesti ajastettuna. Hälytyksistä saa sähköposti-ilmoituksen. Mahdollisuus liittää valaisimet interaktiivisina kuvakkeina kohteen pohjakuviin, joita voidaan ladata järjestelmään eri muodoissa.

Tässä vain muutamia tietoja Phos 4.0 järjestelmästä, jonka avulla turvavalaistusjärjestelmän ohjelmointi, hallinta ja ylläpito on entistä helpompaa!


Teksti ja kuvat: Kamic

 

NOBÖ Top ja Front -sähkölämmittimet

Energiankulutus helposti hallintaan markkinoiden nykyaikaisimmilla ja energiatehokkaimmilla sähkölämmittimillä.

Tulikos taas kiirus?

Termostaattien määräykset muuttuvat 1.1.2018.  

Lisälaitteilla laadukas 5G-verkko

Tukiaseman lyhyen kantaman vuoksi mobiilinetti vaatii ulos asennetun lisäantennin Ulos asennettu 5G- (tai 4G-) lisäantenni parantaa mobiilinetin toimivuutta. Syynä huonoon toimivuuteen voivat olla esimerkiksi mobiilitukiaseman sijainti, ympäröivät rakennukset ja sisätiloissa asunnon rakennusmateriaalit, kuten selektiiviset ikkunat. Lisäantenni korjaa nämä ongelmat.