Täysin uudenaikainen järjestelmä, jolla voidaan hallita jopa 3200 turva- ja opastevalaisinta langattomasti MESH-verkon yli!

Phos 4.0 -järjestelmään on saatavilla laaja valikoima kohtuuhintaisia omalla akulla varustettuja yksikkövalaisimia, jotka on varustettu langattomalla moduulilla. Ei tarvetta raskaalle erikoiskaapeloinnille ja valaisimen sähkönsyöttö on helppo järjestää lähimmästä 230V sähköryhmästä.

Lisättävissä jopa 16 langatonta yhdyskäytävää, joihin kuhunkin voi liittää 200 turva- ja opastevalaisinta. Valaisimet toimivat MESH-verkossa ja jokainen niistä toimii lähettimena ja vastaanottimena.

Järjestelmää on helppo hallita veloituksettoman PHOS 4.0 -ohjelmiston välityksellä. Järjestelmän ja valaisimien testit tapahtuvat tarvittaessa manuaalisesti tai automaattisesti ajastettuna. Hälytyksistä saa sähköposti-ilmoituksen. Mahdollisuus liittää valaisimet interaktiivisina kuvakkeina kohteen pohjakuviin, joita voidaan ladata järjestelmään eri muodoissa.

Tässä vain muutamia tietoja Phos 4.0 järjestelmästä, jonka avulla turvavalaistusjärjestelmän ohjelmointi, hallinta ja ylläpito on entistä helpompaa!


Teksti ja kuvat: Kamic

 

Uusi Pike Pro -pihakeskus

Maksat vain siitä mitä kulutat!

Energiankäytön tehostaminen edellyttää automaatiota

Energiasektorilla muutos on väistämätön

Sähköä työmaalle! Inmesol-aggregaatit

Inmesol on lanseerannut uuden aggregaattimalliston joka on tehty ammattilaisia varten. Sähköä sinne missä sitä tarvitaan. Joustavasti ja helposti!