Täysin uudenaikainen järjestelmä, jolla voidaan hallita jopa 3200 turva- ja opastevalaisinta langattomasti MESH-verkon yli!

Phos 4.0 -järjestelmään on saatavilla laaja valikoima kohtuuhintaisia omalla akulla varustettuja yksikkövalaisimia, jotka on varustettu langattomalla moduulilla. Ei tarvetta raskaalle erikoiskaapeloinnille ja valaisimen sähkönsyöttö on helppo järjestää lähimmästä 230V sähköryhmästä.

Lisättävissä jopa 16 langatonta yhdyskäytävää, joihin kuhunkin voi liittää 200 turva- ja opastevalaisinta. Valaisimet toimivat MESH-verkossa ja jokainen niistä toimii lähettimena ja vastaanottimena.

Järjestelmää on helppo hallita veloituksettoman PHOS 4.0 -ohjelmiston välityksellä. Järjestelmän ja valaisimien testit tapahtuvat tarvittaessa manuaalisesti tai automaattisesti ajastettuna. Hälytyksistä saa sähköposti-ilmoituksen. Mahdollisuus liittää valaisimet interaktiivisina kuvakkeina kohteen pohjakuviin, joita voidaan ladata järjestelmään eri muodoissa.

Tässä vain muutamia tietoja Phos 4.0 järjestelmästä, jonka avulla turvavalaistusjärjestelmän ohjelmointi, hallinta ja ylläpito on entistä helpompaa!


Teksti ja kuvat: Kamic

 

Spelsbergin RK-riviliitinkotelot

Spelsbergin valikoimasta löytyy laaja valikoima riviliitinkoteloita niin urakoinnin kuin teollisuuden tarpeisiin.

Trust Smart Home pistorasiakytkin 

Trustin Smart Home -tuoteperheeseen on tullut uutena laitteena Zigbee-tiedonsiirrolla toimiva pistorasiakytkin.

Uusi musta väri täydentää AP10-tuotesarjaa

Musta AP10M-pintajakorasia sopii erinomaisesti sisä- että ulkoasennuksiin, ja sulautuu huomaamattomasti tummaan ympäristöön.