Growattin invertteriperhe kasvaa vastaamaan asiakastarpeita kysynnän kasvaessa. Sonepar tuo valikoimaansa ja varastoonsa Growattin On-Gridd invertterit kokoluokassa 30, 40 ja 50kW. Tunnetusti näissä tuotteissa on kaikki vakiona mitä aurinkoinvertteriltä voidaan odottaa ja vaatia.

Useita paneelikenttäalueita

MID30KTL3 -X invertterin aurinkopaneelikentät voidaan jakaa kuuteen alueeseen, tekniikalla kaksi kenttää per MPPT. 30kW invertterissä on kolme MPP trackeriä tehostaen aurinkopaneelikenttien suuntausta.
MID40KTL3 -X ja MID50KTL3 -X2 sisältävät neljä MPP trackeriä, joihin voi kuhunkin kytkeä kaksi paneelikenttää, kokonaisuutena siis kahdeksan paneelikenttäaluetta.


AFCI on myös näissä kokoluokissa vakioa turvaten DC puolen mahdollisilta liitoksien valokaarilta. Sama 10 v takuu kuin pienemmissä inverttereissä, on arkipäivää. Hyötysuhde on myös parasta mahdollista, eli 98,5 % EU:n mittaustavalla mitattuna.


Tarpeen vaatiessa aurinkopaneelin osuutta voi inverttereissä buustata +50% yli invertterin nimellistehon.
Esimerkiksi 30kW invertteriin voi kytketä jopa 45000 W paneelitehoa. Näin ollen asiakas saa varmemmin ja tasaisemmin haluamaansa aurinkoenergiaa käyttöönsä toivomallaan teholla.

SnroKoko
V00713430kW
V00713540kW
V00717050kW

Teksti: Sonepar Suomi Oy

Sähkön käyttö lisääntyy maailmanlaajuisesti

Niistä ajoista, kun isoisä lampun osti, on kuljettu pitkä matka hehku- ja loistevaloista tämän päivän ledivaloihin ja valonohjaukseen.

Laadukkaat ja kestävät tarvikkeet aurinkovoimaloiden rakentamiseen

Soneparin tuotepäällikkö suosittelee LONGin paneeleita sekä Forniuksen tai Kacon inverttereitä

Nyt on energiatehokkuusremontin aika

Rakennusten hiilijalanjäljestä jopa 75% syntyy käytön aikana. Rakennusten energiatehokkuuden parantaminen on keskeinen keino pienentää energiankulutusta ja siten auttaa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.   Ratkaisevassa roolissa on rakennusten käytönaikainen energiatehokkuus Korjaamisen tarve ei katoa poikkeustilanteessa minnekään, joten myös nyt on oikea aika tehdä kiinteistöjen energiaremontteja. Varsinkin omakotitaloissa pystyy jo pienillä teoilla vähentämään energiankulutusta. Energiatehokkuus on myös osa huoltovarmuutta, koska se parantaa energiaomavaraisuuttamme. Valtiolta avustusta energiaremonttiin Valtio antaa energia-avustuksia remontteihin, jolloin yhä useammalla on taloudellinen mahdollisuus parantaa oman kodin tai taloyhtiön tehokkuutta. Jokainen korjattu rakennus on askel kohti hiilineutraalimpaa Suomea. Lisäksi toimiva sähköistys lisää helppoutta, hyvinvointia ja kiinteistön turvallisuutta. Älykkäät talotekniset ratkaisut kehittyvät vinhaa vauhtia Digitalisaatio ja rakennusautomaatiojärjestelmät tarjoavat valtavat mahdollisuudet kiinteistöalalle. Älykkäät rakennukset ovat kohta keskuudessamme, koska ihmiset haluavat helppoa, turvallista, energiaa säästävää ja vähäpäästöistä elämäntapaa. Parempaa valoa uudella LED-tekniikalla Älykäs teknologia mahdollistaa myös kustannusten, resurssien ja energian säästön infrassa, rakentamisessa ja liikenteessä. Valaistusremontilla saadaan säästöjä käyttökustannuksiin ja parannetaan valaistuksen määrää ja laatua valitsemalla uutta led-tekniikkaa. Uusimalla niin ulko- kuin sisävalaistus säädettäviin ja pitkäikäisiin led-valaisimiin, tilan viihtyisyys paranee ja hiilijalanjälki pienenee. Sivutuotteena positiivinen yrityskuva ja mukavammat työolosuhteet Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovatkin nyt yritystenkin liiketoiminnan ytimessä, joten toimitilojen, hallien ja piha-alueiden korjaustarve kannattaa tarkistaa. Oheishyötyjen, kuten asiakastyytyväisyyden, maineen sekä työolosuhteiden paraneminen kannattaa huomioida myös kannattavuustarkasteluissa. Nyt kannattaa investoida aurinkojärjestelmiin ja sähköautojen lataukseen Ajankohtaisia investointikohteita ovat energiatehokkuuden lisäksi myös mm. aurinkosähköjärjestelmät sekä sähköautojen latausasemat. Näidenkään asennus ei katso vuodenaikaa. Hyvä on myös muistaa, että kiinteistön arvo kasvaa energia- ja kustannustehokkuuden myötä.   [su_box title="Neljä syytä tehdä energiaremontti" style="soft" box_color="#eceef0" title_color="#0f0d0d"] Valtio avustaa energiaremontteja Rakennusautomaatiolla saat säästöjä Uudella led-tekniikalla parannat valaistusta samalla kun säästät Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovat modernin liiketoiminnan ytimessä [/su_box]