Blue e+ S -jäähdytyslaitteet tarjoavat arvostetun Blue e+ -tekniikan avulla parhaan energiatehokkuuden koko maailmassa. Tekniikka auttaa myös pienentämään koneiden ja laitteiden hiilijalanjälkeä. Uusi design ja lukuisia älykkäitä toimintoja, esim. suora yhteys Smart Service -portaaliin.

Jäähdyttimien eriväriset led-valot ohjelmoitavissa käyttötarkoituksien/toimintojen mukaan. 

Seinäasennettavat Blue e + S -jäähdyttimet

Lämpötilan säätö:

  • e+-säädin (tehdasasetus +35 °C)

Kotelointiluokka IP IEC 60 529:n mukaan:

  • Sisäkierto IP 55 

Toimitus:

  • Nanopinnoitettu lauhdutin
  • Osassa malleista integroitu kondenssiveden haihdutus
  • kiinnitystarvikkeet
  • Johdotettu liitäntävalmiiksi (pistokeliitäntäinen riviliitin)

Ohje:

  • Noudata asennusohjeita.
  • Laiteohjelmistopäivitykset voidaan suorittaa ohjelmiston RiDiag III (3159.300) avulla tai verkkosivuilta ladattavan tiedostopaketin avulla.

Hyväksynnät, ominaiskäyrät ja tekniset yksityiskohdat:

Ks. internet: www.rittal.fi

Saatavilla Blue e+ -sovellus Android-laitteille!

SnroNimike
34 654 58Blue e+ S 0,3 kW
34 654 59Blue e+ S 0,3 kW
34 654 61Blue e+ S 0,5 kW
34 654 63Blue e+ S 0,5 kW
34 654 60Blue e+ S 1,0 kW
34 654 62Blue e+ S 1,0 kW
34 654 74Blue e+ S 0,56 kW

 

Teksti:
Rittal Oy
Kuva:
Rittal Oy

Smartis – toimivat ja tyylikkäät ratkaisut tulevaisuuden työtiloihin

Me Hedtecillä autamme toteuttamaan tarpeita parhaiten palvelevat ratkaisut muun muassa sähkön ja datan tuomiseen niin toimistojen työpisteille kuin muihinkin työtiloihin. Smartis-pistorasiapylväämme muokataan aina tilan mukaan, minkä lisäksi tarjoamme vakiomalliston tuotteita. Suunnittelija, urakoitsija tai järjestelmien käyttäjä – olemme apuna rakentamassa muunneltavia tulevaisuuden tiloja.   Smartis asennusjärjestelmät Tyylikäs Smartis-pistorasiapylväät ovat suunnittelijan ihanne, sillä niiden avulla voidaan luoda toimiva ja tyylikäs ratkaisu kaikkiin toimistotiloihin Turvallinen Smartis-asennusjärjestelmä on turvallinen valinta toimiston sähkö- ja datakaapelointiin. Kaikki asennusjärjestelmän osat täyttävät voimassa olevat vaatimukset niin laadun kuin sähköturvallisuuden suhteen Nopea asentaa Smartis-pistorasiapylväät ovat vaivattomia asentaa, mikä tekee niistä järkevän ratkaisun sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin: pylväät ovat heti käyttövalmiita, sillä kaikki pistorasiat ja liitännät ovat aina valmiina pylväässä Räätälöitävä Pylväiden väri ja korkeus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan: vakiovärit ovat eloksoitu alumiini, musta ja valkoinen, pylväitä on saatavana sekä pyöreällä että kolmionmuotoisella profiililla Mukautuva Toimistokalusteita tilasta toiseen liikuteltaessa on Smartis-pistorasiapylväät helppo siirtää vastaamaan uuden toimistoympäristön tarpeisiin Helppokäyttöinen Kaikki Smartis-rakenneosat voidaan kiinnittää helposti ilman erillisiä työkaluja   Meillä on myös tarjolla Vakiomallisto nopeisiin toimituksiin!  

Schneider Electricin kiinteästi asennettava USB-latauspistoke

Lisää kotisi sähköturvallisuutta Tarkista, miten lataat! Yhä useammat laitteet, kuten puhelimet, tabletit, kuulokkeet ja kellot latautuvat USB-latureiden avulla. Latureiden laatu vaihtelee ja TUKES on vetänyt monia USB-latureita markkinoilta. Kiinteästi seinään asennettava USB-latauspistoke on turvallinen valinta.

Ebeco roudansulatusmatto

Roudansulatusmattoja käytetään nopeaan ja helppoon roudan sulatukseen ja lämpimänä pitämiseen monissa käyttökohteissa. Routa pystytään sulattamaan noin 30 cm syvyydeltä riippuen ympäristön lämpötilasta sekä maa-aineksesta.