Lähes 200 rajakytkinvaihtoehtoa

IN65 on modulaarinen rajakytkin, jossa runko on muovia ja toimipää metallia. Sarja on saatavana valmiina kokoonpanona, jossa mukana on runko, kosketin ja toimipää tai vaihtoehtoisesti kaikki on ostettavissa erikseen. Jälkimmäinen vaihtoehto helpottaa olennaisesti varastointia, alle 20:llä tuotekoodilla saa tehtyä lähes 200 eri rajakytkintä.

Kiinnitys tehdään ilman työkaluja ja toimipää lukittuu vasta kun rajakytkin kiinnitetään kohteeseen. Seitsemän eri toimipäävaihtoehtoa ja saman verran koskettimia takaavat soveltuvuuden paikkaan kuin paikkaan.

  • Rajakytkin koostuu rungosta, kosketinelementistä ja toimipäästä
  • Helpottaa varastointia
  • Helppo kokoonpano ilman työkaluja
  • Toimipää metallia ja helposti käännettävissä 45° kulmissa.
  • IP67

Sähkönumerot löytyvät alueelta 23 615 10…39.

 

ABB taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet

ABB:n valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut erilaisiin sovelluksiin ja ympäristöihin. Loistavana esimerkkinä laajasta valikoimasta toimivat taajuusmuuttajat sekä pehmokäynnistimet. Moottorin ohjauksessa oikea laite mahdollistaa turvallisen ja kustannustehokkaan prosessin ja tätä kautta optimaalisen ympäristön menestykselle.

Näin valitset oikean pistotulppaliitäntäisen UPSin

Digitalisaatio ja kehittynyt tietoyhteiskunta ovat lisänneet UPS-laitteiden merkitystä toimintojen jatkumisen ja tiedon säilymisen turvaajana. Onnistuneen varmennuksen perustana on aina onnistunut mitoitus ja laitevalinta. Tekstissä käydään läpi pistotulppaliitäntäisten UPSien valintaan liittyviä asioita.

OMRONin uudet valokennot – E3AS-sarja

Muuttaa valokennojen käyttötapaa OMRONin uudet valokennot auttavat ratkaisemaan tunnistusongelmat valmistusteollisuudessa. Kun vaikeasti havaittavat kohteet voidaan tunnistaa luotettavasti, vähenee asennussuunnittelun ja säädön tarve laitteiden käyttöönoton yhteydessä.