Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö, sähkönjakelu,
SLO Oy
30.8.2019

Tapaan tarkistaa työmaavierailuilla tai koulutuksissa, millaisilla työvälineillä asentaja tekee työtään. Valitettavan usein huomaan, että väärien työvälineiden tai vanhanaikaisten työmenetelmien takia tekeminen muuttuu äheltämiseksi. Hiki lähtee liikkeelle ja selityksiä löytyy. Ja ihan turhaan.

Oikeilla työvälineillä ja -menetelmillä pääset helpommalla

Oikeilla käsityövälineillä on suuri merkitys työsuoritteen vaivattomaan toteutukseen. Lisää paukkuja tekemiseen saadaan uusien akkukoneiden tarjoamilla tehoilla ja päivitetyllä tekniikalla.

Kannattaa seurata SLOn työvälineiden tarjontaa, sillä tuomme vuosittain valikoimaamme satoja uusia työvälineitä. Löydät sopivia vaihtoehtoja varmasti jokaisen työkohteen tarpeisiin. Lisäksi saamme työvälinetoimittajilta päivityksiä uusimmista työmenetelmistä. Tietoa, jota puolestamme voimme jakaa asiakkaidemme hyödynnettäväksi.

Kannattavuus tavoitteeksi

Projektin saanti on usein kiinni tarjouksen viimeisestä numerosta. Jos jo valmiiksi matalan katteen projektissa käytetään "hyviksi todettuja" työmenetelmiä ja tuotteita, voi yhtiöllä olla hikiset paikat. Kustannusetu nähdään siinä vaiheessa, kun projektin kulut lasketaan yhteen. Vanhoilla menetelmillä ja huonoilla työkaluilla kustannukset saattavat nousta katetta korkeammiksi. Ole uudistushaluinen, hyödynnä uudet tekniikat ja ota hyvä kannattavuus tavoitteeksesi.

Vanha kansa toteaa viisaasti, että hullu töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä. Pitäisikö olla viisas, pysähtyä ja katsoa, miten ja millä välineillä töitä teemme? Hyödynnä SLO:n ammattilaisten apu ja pidä omat kainalot kuivina, hikoilkoot muut.

 

Katso videolta, miten Nexans ja Pipelife toteuttivat tuulipuiston kaapeloinnin auraamalla

Anamet Europen XTHF suojaletku

Lujarakenteinen, halogeeniton, vähän savua tuottava ja erittäin laajan lämpötila-alueen suojaletku XTHF

Polyflex Mine on suunniteltu kaivosympäristöön

Kovaan mekaaniseen rasitukseen suunniteltu kaapeli Polyuretaanivaipalla varustettu halogeeniton virransyöttökaapeli teollisuuden raskaisiin sovelluksiin. Käyttökohteina esimerkiksi kaivos- ja louhintateollisuus, joissa kaapelilta vaaditaan erinomaista kestävyyttä mekaanista rasitusta vastaan. Kolmeen osaan jaetun suojamaajohtimen ansiosta ulkohalkaisija on saatu mahdollisimman pieneksi, mistä on hyötyä varsinkin kelauskäytössä. Kaikissa varastoitavissa tyypeissä on myös pilot-johtimet. [su_button url="https://verkkokauppa.slo.fi/?q=polyflex&vseFilter=slo_brandname%3A205#" target="blank" style="flat" background="#dd052b" size="8" icon="icon: hand-o-right"]Tilaa verkkokaupasta »[/su_button]