Premiumbrändi tuo moniaistillisuutta saunomiseen

Harvia lanseeraa Sentio by Harvia -uutuusbrändin, joka takaa ensiluokkaisen sauna- ja spa-elämyksen vaativammallekin saunojalle. Kansainvälisesti palkittu muotoilu, käytännöllisyys ja uusi korkeatasoinen teknologia yhdistyvät brändissä ainutlaatuisella tavalla.

Sentio by Harvia edustaa innovatiivista kiuasteknologiaa ja kansainvälisesti palkittua designia, joka täyttää vaativankin sisustajan toiveet. Malliston Concept R Mini Combi -designkiuas on voittanut iF DESIGN AWARD -palkinnon ja kiukaassa on hyödynnetty edistyksellistä kolmikuoriteknologiaa, jonka avulla kiukaan ulkopinta pysyy viileämpänä kuin tavallisissa kiukaissa. Concept R -kiukaat ovat tyylikkäitä joka puolelta, ja kiukaan voi sijoittaa halutessaan vaikka keskelle saunaa.

”Kuluttajien vaatimustaso saunoille kasvaa. Saunalta halutaan yhä useammin laatua ja kokonaisvaltaista elämystä. Varustelu ja digitaalisuus ovat jo arkipäivää eurooppalaisessa saunassa, ja loimme Sentio by Harvian vastaamaan näihin muuttuviin tarpeisiin”
- Harvian markkinointijohtaja Sami Linna.

Inspiraatiota hyvinvointiin – hybridisauna palauttaa ja rentouttaa

Malliston infrapunasaunat tarjoavat kiireen keskelle ylellisen tavan rentoutua ja puhdistautua – niin kotona, kylpylässä kuin kuntosalillakin. Brändin erikoisuutena on Harvian kehittämä innovatiivinen hybridisauna, jossa uuden teknologian ansiosta yhdistyy kaksi erilaista tapaa saunoa – rentouttava infrapunasauna ja perinteinen sähkösauna.

Tunnelmaa ja käytännöllisyyttä – täydellinen vapaus rentoutua

Sentio by Harvia tarjoaa muutakin kuin korkealuokkaisia kiukaita ja designia. Malliston aistia hivelevillä yksityiskohdilla voi luoda juuri omaan makuunsa sopivan saunaelämyksen. Huippuunsa hiottu äänentoisto ja aisteja herättelevät löylytuoksut auttavat luomaan täydellisen saunatunnelman.

Ohjauskeskukset ja etäkäyttö mobiililaitteilla tuovat käyttömukavuutta saunahetkeen. Etäkäyttö mobiilisti mahdollistaa saunan ohjaamisen helposti omalla älylaitteella. Ohjauskeskuksella saunan kosteutta ja lämpötilaa voi säätää juuri sellaiseksi kuin haluaa, ja tunnelmavalaistuksen saa luotua yhdellä hipaisulla.

”Suosituin syy saunomiseen niin Suomessa kuin maailmallakin on rentoutuminen. Halusimme luoda brändin, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen saunomiselämyksen ja tuo virikkeitä kaikille aisteille”
- Sami Linna.

Tutustu SLO:n verkkokaupan valikoimassa Sentio-tuotteisiin ! Siirry tästä >> 

Kodin elektroniikkalaitteiden suojaaminen

Kesäkaudella ukkostaa lähes päivittäin jossakin päin Suomea.

Pajap G-sarjan pylväillä lisää nopeutta tiedonsiirtoon

Vakiomallien rinnalle on tullut G-sarjan pistorasiapylväät, joissa tietoliikennekaapelit ja liittimet ovat suojattuja cat6A kategoriaa.

KATKO Oy – luotettavia kytkimiä ja muita sähkötuotteita Suomesta

Katko Oy on kehittänyt, suunnitellut ja valmistanut kytkimiä ja muita sähköalan tuotteita Suomessa jo lähes 80 vuoden ajan.