Premiumbrändi tuo moniaistillisuutta saunomiseen

Harvia lanseeraa Sentio by Harvia -uutuusbrändin, joka takaa ensiluokkaisen sauna- ja spa-elämyksen vaativammallekin saunojalle. Kansainvälisesti palkittu muotoilu, käytännöllisyys ja uusi korkeatasoinen teknologia yhdistyvät brändissä ainutlaatuisella tavalla.

Sentio by Harvia edustaa innovatiivista kiuasteknologiaa ja kansainvälisesti palkittua designia, joka täyttää vaativankin sisustajan toiveet. Malliston Concept R Mini Combi -designkiuas on voittanut iF DESIGN AWARD -palkinnon ja kiukaassa on hyödynnetty edistyksellistä kolmikuoriteknologiaa, jonka avulla kiukaan ulkopinta pysyy viileämpänä kuin tavallisissa kiukaissa. Concept R -kiukaat ovat tyylikkäitä joka puolelta, ja kiukaan voi sijoittaa halutessaan vaikka keskelle saunaa.

”Kuluttajien vaatimustaso saunoille kasvaa. Saunalta halutaan yhä useammin laatua ja kokonaisvaltaista elämystä. Varustelu ja digitaalisuus ovat jo arkipäivää eurooppalaisessa saunassa, ja loimme Sentio by Harvian vastaamaan näihin muuttuviin tarpeisiin”
- Harvian markkinointijohtaja Sami Linna.

Inspiraatiota hyvinvointiin – hybridisauna palauttaa ja rentouttaa

Malliston infrapunasaunat tarjoavat kiireen keskelle ylellisen tavan rentoutua ja puhdistautua – niin kotona, kylpylässä kuin kuntosalillakin. Brändin erikoisuutena on Harvian kehittämä innovatiivinen hybridisauna, jossa uuden teknologian ansiosta yhdistyy kaksi erilaista tapaa saunoa – rentouttava infrapunasauna ja perinteinen sähkösauna.

Tunnelmaa ja käytännöllisyyttä – täydellinen vapaus rentoutua

Sentio by Harvia tarjoaa muutakin kuin korkealuokkaisia kiukaita ja designia. Malliston aistia hivelevillä yksityiskohdilla voi luoda juuri omaan makuunsa sopivan saunaelämyksen. Huippuunsa hiottu äänentoisto ja aisteja herättelevät löylytuoksut auttavat luomaan täydellisen saunatunnelman.

Ohjauskeskukset ja etäkäyttö mobiililaitteilla tuovat käyttömukavuutta saunahetkeen. Etäkäyttö mobiilisti mahdollistaa saunan ohjaamisen helposti omalla älylaitteella. Ohjauskeskuksella saunan kosteutta ja lämpötilaa voi säätää juuri sellaiseksi kuin haluaa, ja tunnelmavalaistuksen saa luotua yhdellä hipaisulla.

”Suosituin syy saunomiseen niin Suomessa kuin maailmallakin on rentoutuminen. Halusimme luoda brändin, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen saunomiselämyksen ja tuo virikkeitä kaikille aisteille”
- Sami Linna.

Tutustu SLO:n verkkokaupan valikoimassa Sentio-tuotteisiin ! Siirry tästä >> 

Warmos uudisti lämmitinsarjojen tuotenimet

Kesän 2021 alussa otettiin käyttöön lämmitinsarjojen uudet nimet, jotka on päivitetty Sähkönumerot.fi-sivustolle uusien tuotekuvien kanssa.

Kotimainen uutuus – räätälöitävä pistorasiakeskus KS1

Karlux on tuonut markkinoille pistorasiapollarin, joka on muokattavissa kohteen tarpeisiin. Pollariin on saatavilla myös valaisin lisäosana. Teräksinen KS1 (tutummin Kioskisähkö) pistorasiapylväs mahdollistaa kestävän ja tyylikkään sähkönjakelun julkisissa kohteissa ja kaupallisissa tiloissa, joissa sähkönsaanti on muuten haastavaa. KS1:n asennuskohteita ovat esimerkiksi torit, tapahtumapaikat, aukiot, puistot, satamat ja leirintäalueet. Kotimainen valmistus Hollolassa Karluxin tehtaalla mahdollistaa tuotteen räätälöinnin kohteen tarpeiden mukaan. Kioskisähkö on vakiona saatavilla viidellä eri pistorasiayhdistelmällä, mutta sisältö on muokattavissa asiakkaan toiveesta. Pollari on saatavilla kaikissa RAL-sävyissä ja lisäominaisuutena Kioskisähköön on saatavilla valaisimeksi Karlux Siru tai tyylikäs opaalinen valorengas luomaan hienovaraista huomiovaloa. Keskuksen lukittava luukku on muokattavissa eri lukkovaihtoehtojen mukaan asiakkaan pyynnön mukaisesti, esim. Iloq.  Kioskisähkön ominaisuudet Sähköpollarin sisältö on räätälöitävissä kohteen tarpeiden mukaan, mutta vakiona siitä on saatavilla seuraavat pistorasiayhdistelmät: -1 kpl 32A voimavirta + 4 kpl Suko -1 kpl 16A voimavirta + 4 kpl Suko -1 kpl 16A voimavirta + 1 kpl 32A voimavirta -2 kpl 16A voimavirta -2 kpl 32A voimavirta Kioskisähkön kotelomateriaalina on kuumasinkitty, pulverimaalattu teräs. Lukittava luukku eri lukkovaihtoehdoilla asiakkaan pyynnön mukaisesti, esim. Iloq. Pollari on saatavilla kaikissa RAL-sävyissä. Kaapelit ohjataan hallitusti itsestään sulkeutuvasta johtoluukusta. Asennus suoraan jalustaan. Tekniset tiedot -Syöttöliitin pistorasiat Al/Cu 5-50 mm² (ketjutettava syöttöliitin) -(optio Pollarivalaisimen syöttöliitin Al/Cu 2,5-35 mm²) -Ue (V) 230/400 -In (A) 64A -fn 50Hz -IP44, IK10 -Vikavirtasuoja A-tyyppi 30 mA -Suojakatkaisijat C-käyrä [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote 34 198 00 KS1 M1 pistorasiapollari 34 198 01 KS1 M2 pistorasiapollari 34 198 02 KS1 M3 pistorasiapollari 34 198 03 KS1 M4 pistorasiapollari 34 198 04 KS1 M5 pistorasiapollari [/su_table]

Erillinen tunnistin ulkovalaistuksen ohjauksessa tarjoaa miellyttävimmän lopputuloksen

Kun piha-alueen valaistus halutaan automatisoida, on syytä miettiä valaistusryhmiä, valaisinvalintoja, sekä miten valinnat vaikuttavat ylläpitoon ja huoltoon elinkaaren aikana. Valonheittimeen integroitu tunnistin on kenties se kustannustehokkain vaihtoehto, mutta pitkällä aikavälillä tilanne voi olla toinen. Seuraavissa kappaleissa perustellaan, miksi valaisimesta erotettu ohjaustekniikka olisi järkevin vaihtoehto ulkonäön, toiminnallisuuden ja elinkaaren kannalta.