Tyylikkäitä sähkökiukaita moneen käyttötarpeeseen

Kiukaan koko ja massiivinen kivimäärä (6,8 kW ja 9 kW kivimäärä 90 kg) on optimoitu tarjoamaan pehmeät, mutta silti voimakkaat löylyt erikokoisiin saunoihin – pienestä perhesaunasta isoon julkiseen saunatilaan.

Kiukaan pilarimalli tuo vapauden saunan suunnitteluun. Kiuas on helppo upottaa lauteisiin tai sijoittaa näyttävästi lasiseinän eteen. Laadukkaiden Cilindro black steel -kiukaiden uniikki musta teräs tuo hienosti teräksen pinnan esille eri valaistuksissa.

Ohjauspaneeli

Harvian XE-malleissa ohjauskeskus on sisäänrakennettu kiukaaseen ja kiuasta ohjataan Harvia Xenio-ohjauspaneelin kautta. Ohjauspaneeli mahdollistaa kiukaan sekä saunatilan muiden laitteiden, kuten valaistuksen ja turvavarusteiden hallinnan.

Ominaisuudet

  • Kiukaan lämpötilan säätö
  • Päällä-oloajan säätö
  • Valojen säätö
  • Lapsilukko
  • Ovitunnistin
  • Etäkäynnistettävissä (esim. Harvia mobiilikytkin) tai etäohjattavissa MyHarvia mobiilisovelluksen kautta (tarvitsee toimiakseen Xenio WiFi lisävarusteen (Sähkönumero: 8266745).

 

Snro Tuote
8266728 Cilindro  PC70XE black steel   6,8 kW lattiakiuas
8266729 Cilindro  PC90XE black steel   9 kW lattiakiuas
8260795 Kiuaskivi oliviinidiabaasi 5-10cm 20kg / laatikko

Teksti ja kuvat: Harvia

Pipelife Halovolt asennusputket

Halovolt täyttää HF-standardin asettamat vaatimukset Halogeenivapaita asennusputkia käytetään julkisissa kohteissa (muun muassa sairaalat, koulut, vanhainkodit) sekä tiloissa, joissa tuotteen tulee täyttää rakennustuoteasetuksen vaatimukset paloturvallisesta tuotteesta. Pipelifen halogeenivapaat Halovolt sähköasennusputket ovat testattuja ja täyttävät täysin halogeenivapaiden tuotteiden vaatimukset.

SG Armaturenin helppoasenteinen ja laadukas Install kalustesarja nyt saatavilla!

SG Armaturen laajensi tuotevalikoimansa valaisimista ja ohjaustuotteista asennuskalusteisiin. Sg Install sisältää täyden valikoiman kytkimiä, pistorasioita sekä muita yleisimpiä asennustuotteita. Tuotekehityksen lähtökohta on ollut korkealaatuinen kalustesarja, josta löytyy myös innovatiivinen ja helppo asennustapa soveltuen Suomen markkinoille.

T2Black on ohut, notkea ja helposti asennettava saneerauskaapeli

“Tehkää notkea ja ohut saneerauskaapeli, joka on kätevällä kertakäyttökelalla” – tuotekehityspyyntöön on nVent Raychem kehittänyt ratkaisun, jonka nimi on T2Black.