Hager on vahvistanut tunnistinvalikoimaansa uusilla liike- ja läsnäolotunnistukseen soveltuvilla tuotteilla.

 

EE805A
EE805A

Nämä uppo- ja pintaasenteiset tuotteet soveltuvat erityisen hyvin energiatehokkaan valaistuksen tarvepohjaiseen ohjaukseen toimistoissa, myymälöissä, kouluissa ja muissa julkisissa tiloissa kotien aputilojen lisäksi. Modernisti muotoillut ja tyylikkäät tunnistimet ovat kooltaan pieniä ja helppoja asentaa.

Tunnistimet toimivat hyväksi todetulla PIR- tekniikalla. Ne reagoivat lämmönlähteiden liikkeisiin tunnistuskentässä. Asennuskor- keudessa 2,5 m liiketunnistus tehdään 6 m halkaisijaltaan olevalle alueelle. Läsnäolo- tunnistuksen ansiosta minimaaliset liikkeet tunnistetaan 4 m halkaisijaltaan olevalla alueella. Maksimi asennuskorkeus näille uusille tunnistimille on 4 metriä.

Nämä LED-lamppujen kanssa yhteensopivat tunnistimet on varustettu nollapistekytkennän mahdollistavalla ohjauspiirillä. Tämä toiminto pystyy estämään LED-valonlähteille ja halogeenilampuille ominaiset suuret kytkentävirtapiikit. Toiminnon ansiosta tunnistimien relekosketin on suojattu paremmin ja tunnistimien käyttöikä on normaalia pidempi.

Vanhan tunnistimen vaihtaminen uuteen kannattaa. Hagerin tunnistimien EE804A ja EE805A tarkan tunnistuksen ja aktiivisen valaistustason seurannan ansiosta energiankulutusta voidaan leikata parhaimmillaan jopa 90% tilan käyttöprofiilista riippuen. Valaistus kytketään päälle vain, jos tilassa havaitaan liikettä ja valaistustaso on alle asetellun.

Valaistus kytketään pois myös läsnäolon aikana, mikäli ulkopuolista valoa on riittävästi. Energiansäästössä auttaa myös tunnistimien alhainen lepotilan tehonkulutus 0,3W. Uusia tunnistimia voidaan käyttää myös halutessaan pelkästään liikkeen perusteella toimiviin ohjaustarpeisiin asettelemalla Lux-taso ääriarvoonsa.

EE804A

 

 

Hagerin uudet liike- ja läsnäolotunnistimet SLO:n myyntiohjelmassa:

Snro Tyyppi Tuote
26 142 03 EE804A Liike-/läsnäolotunnistin 360° 10A IP21 PKA VAL
26 142 04 EE805A Liike-/läsnäolotunnistin 360° 10A IP21 UKA VAL

 

 

UTU   

 

ABB:n uusi ja innovatiivinen kojerasia säädettävällä asennusrenkaalla 

Asennusrenkaan rakenteen ansiosta korkeuden säätö on helppoa, nopeaa ja luotettava.

Warmos uudisti lämmitinsarjojen tuotenimet

Kesän 2021 alussa otettiin käyttöön lämmitinsarjojen uudet nimet, jotka on päivitetty Sähkönumerot.fi-sivustolle uusien tuotekuvien kanssa.

Lämmitä älykkäästi uusilla Beta-lämmittimillä

Kotimaiset kiinteästi asennettavat Enston Beta-lämmittimet uusiutuivat. Beta-lämmittimet varustettiin elektronisella älytermostaatilla arkea helpottamaan. Lämmityksen ohjaus käy nyt kätevästi myös Ensto Heat Control -sovelluksella. Muutamalla älypuhelimen klikkauksella lämpötilaa voidaan hallita, sekä asettaa loma-aikoja ja kalenteriohjelmia.