FZ2RMSU Flex on kevytrakenteinen, halogeeniton sisä-/ulkokaapeli helposti käsiteltävillä ja nopeasti kuorittavilla Flex-kuituputkilla

 

 

FZ2RMSU Flex on sekä sisä- että ulkoasennukseen soveltuva kanavavalokaapeli. Kaapeli on palonkestävä IEC 60332-3 -standardin mukaisesti ja täyttää kansainvälisen CPRpaloluokituksen Dca-vaatimukset.

Kaapelin etuina nykyiseen FZOMSU-SD -kaapeliin verrattuna on pienempi koko, notkeampi rakenne, harmaa sisäasennuksiin hyvin soveltuva vaippa ja erityisesti jatkamisessa ja päättämisessä kaapelin kuorimisen helppous ja nopeus. Lisäksi Flex-kuituputkien käsittely on niiden kumimaisuuden ja pienen koon ansiosta varsin vaivatonta – ei tarvetta kuituputkien oikaisulle tai kuorintatyökaluille eikä pelkoa putkien lommahtamisesta.

FZ2RMSU Flex -kaapeli on saatavana yksimuotokuiduilla 4-, 12-, 24-, 48-, 96- ja 192-kuituisina versioina. Kaapeli on saatavana myös yhdistelmäkaapelina, jossa on 4, 8, 12 tai 24 yksimuotokuitua ja sama määrä OM3- monimuotokuituja. Kaapelin toimituspituus on 2000 m, ja sen toimituskela on kevyt ja helposti käsiteltävä muovikela (halkaisija 800 mm).

 

Nestor cables

FZ2RMSU Flex -kaapeli SLO verkkokaupassa

 

 

Uutta jakokaappirintamalla

Stera-jakokaapit valmistetaan AlMg 3 -materiaalista, jolloin kaapista saadaan kevyt ja kestävä.

Kattava valikoima FSM:n tietoverkkotuotteita

FSM:n tietoverkkotuotteisto sisältää kattavat ratkaisut kaapelointiin, verkonrakenta­miseen ja konesaleihin. Vahvat brändit ja FSM Groupin oma maahantuonti tarjoavat monipuoliset ja laadukkaat tuotteet sekä joustavat ja nopeat toimitukset. Yritys seuraa alan kehitystä ja etsii jatkuvasti uusia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. FSM tarjoaa saa myös räätälöityjä tietoverkkoratkaisuja.

Nestor St Closure -jatkoskoteloiden mekaaniset tiivisteet tuovat helppoutta

Nestor Cablesin NesCon®-tuoteperhe sisältää kaikki valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet sekä kattavan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita ja työkaluja. Tuotteiden yhteensopivuus on taattu kaikkien Nestor Cablesin valmistamien valokaapeleiden kanssa.