FZ2RMSU Flex on kevytrakenteinen, halogeeniton sisä-/ulkokaapeli helposti käsiteltävillä ja nopeasti kuorittavilla Flex-kuituputkilla

 

 

FZ2RMSU Flex on sekä sisä- että ulkoasennukseen soveltuva kanavavalokaapeli. Kaapeli on palonkestävä IEC 60332-3 -standardin mukaisesti ja täyttää kansainvälisen CPRpaloluokituksen Dca-vaatimukset.

Kaapelin etuina nykyiseen FZOMSU-SD -kaapeliin verrattuna on pienempi koko, notkeampi rakenne, harmaa sisäasennuksiin hyvin soveltuva vaippa ja erityisesti jatkamisessa ja päättämisessä kaapelin kuorimisen helppous ja nopeus. Lisäksi Flex-kuituputkien käsittely on niiden kumimaisuuden ja pienen koon ansiosta varsin vaivatonta – ei tarvetta kuituputkien oikaisulle tai kuorintatyökaluille eikä pelkoa putkien lommahtamisesta.

FZ2RMSU Flex -kaapeli on saatavana yksimuotokuiduilla 4-, 12-, 24-, 48-, 96- ja 192-kuituisina versioina. Kaapeli on saatavana myös yhdistelmäkaapelina, jossa on 4, 8, 12 tai 24 yksimuotokuitua ja sama määrä OM3- monimuotokuituja. Kaapelin toimituspituus on 2000 m, ja sen toimituskela on kevyt ja helposti käsiteltävä muovikela (halkaisija 800 mm).

 

Nestor cables

FZ2RMSU Flex -kaapeli SLO verkkokaupassa

 

 

nVent T2Blue uudistuu

nVent Raychem valmistama T2Blue paketointi uudistuu. Uudistus tehtiin urakoitsijoiden toiveesta, paketeissa on muun muassa kertakäyttökela asennusta helpottamaan. Pakkaukseen lisättiin asennusta helpottava kertakäyttökela. Sähkönumerot säilyvät samana. Uudet pakkaukset tulevat hyllyyn heti vanhojen loputtua.

LTC H07RN-F Triflex Plus halogeeniton kumikaapeli

Kaapelia käytetään liitoskaapelina kone- ja laiteasennuksissa.

Halogeenittomat VOKA KLM/KLMA -merkinantokaapelit – uutuutena pienkelat

CPR-luokitellut halogeenittomat KLM/KLMA -kaapelit turvallisen ympäristön rakentamiseen. Kaapelit soveltuvat erinomaisesti mm. sairaaloihin, kouluihin ja julkisiin tiloihin, joissa vaatimuksena on halogeenittomuus sekä CPR-luokitus. Saatavana myös kätevissä pienkeloissa!