FZ2RMSU Flex on kevytrakenteinen, halogeeniton sisä-/ulkokaapeli helposti käsiteltävillä ja nopeasti kuorittavilla Flex-kuituputkilla

 

 

FZ2RMSU Flex on sekä sisä- että ulkoasennukseen soveltuva kanavavalokaapeli. Kaapeli on palonkestävä IEC 60332-3 -standardin mukaisesti ja täyttää kansainvälisen CPRpaloluokituksen Dca-vaatimukset.

Kaapelin etuina nykyiseen FZOMSU-SD -kaapeliin verrattuna on pienempi koko, notkeampi rakenne, harmaa sisäasennuksiin hyvin soveltuva vaippa ja erityisesti jatkamisessa ja päättämisessä kaapelin kuorimisen helppous ja nopeus. Lisäksi Flex-kuituputkien käsittely on niiden kumimaisuuden ja pienen koon ansiosta varsin vaivatonta – ei tarvetta kuituputkien oikaisulle tai kuorintatyökaluille eikä pelkoa putkien lommahtamisesta.

FZ2RMSU Flex -kaapeli on saatavana yksimuotokuiduilla 4-, 12-, 24-, 48-, 96- ja 192-kuituisina versioina. Kaapeli on saatavana myös yhdistelmäkaapelina, jossa on 4, 8, 12 tai 24 yksimuotokuitua ja sama määrä OM3- monimuotokuituja. Kaapelin toimituspituus on 2000 m, ja sen toimituskela on kevyt ja helposti käsiteltävä muovikela (halkaisija 800 mm).

 

Nestor cables

FZ2RMSU Flex -kaapeli SLO verkkokaupassa

 

 

Kajote KLM(A)

Kotimaista merkinantokaapelia Porvoosta

Pienjännitekaapeliverkko, kaipaatko uudistusta?

0,4 kV kaapeliverkon rakentamiseen löytyy vaihtoehtoja

Vicera APU 2.0 -kaapelinjatkospukki  KJ-kaapeleiden työstämiseen

Vicera on tuonut markkinoille innovatiivisen kaapelinjatkospukin, joka on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa.