FZ2RMSU Flex on kevytrakenteinen, halogeeniton sisä-/ulkokaapeli helposti käsiteltävillä ja nopeasti kuorittavilla Flex-kuituputkilla

 

 

FZ2RMSU Flex on sekä sisä- että ulkoasennukseen soveltuva kanavavalokaapeli. Kaapeli on palonkestävä IEC 60332-3 -standardin mukaisesti ja täyttää kansainvälisen CPRpaloluokituksen Dca-vaatimukset.

Kaapelin etuina nykyiseen FZOMSU-SD -kaapeliin verrattuna on pienempi koko, notkeampi rakenne, harmaa sisäasennuksiin hyvin soveltuva vaippa ja erityisesti jatkamisessa ja päättämisessä kaapelin kuorimisen helppous ja nopeus. Lisäksi Flex-kuituputkien käsittely on niiden kumimaisuuden ja pienen koon ansiosta varsin vaivatonta – ei tarvetta kuituputkien oikaisulle tai kuorintatyökaluille eikä pelkoa putkien lommahtamisesta.

FZ2RMSU Flex -kaapeli on saatavana yksimuotokuiduilla 4-, 12-, 24-, 48-, 96- ja 192-kuituisina versioina. Kaapeli on saatavana myös yhdistelmäkaapelina, jossa on 4, 8, 12 tai 24 yksimuotokuitua ja sama määrä OM3- monimuotokuituja. Kaapelin toimituspituus on 2000 m, ja sen toimituskela on kevyt ja helposti käsiteltävä muovikela (halkaisija 800 mm).

 

Nestor cables

FZ2RMSU Flex -kaapeli SLO verkkokaupassa

 

 

Verkko on yhtä luotettava kuin sen heikoin kohta

Saadaksesi luotettavan verkon, tarvitset täydellisen sovituksen kaapelin ja liittimen välillä.

Suuren teollisuuskaapelikyselyn 2020 tuloksia

Pyysimme kyselyssä arvioimaan SLO:n valikoimaa, käytettyjä teollisuuskaapelityyppejä ja –merkkejä sekä tärkeimpiä hankintakanavan ja kaapelin valintaan vaikuttavia tekijöitä. Tässä poimintoja tuloksista:

Viceran CST-hiomalaite

Viceran CST-hiomalaite on suunniteltu erityisesti keski- ja suurjännitekaapeleiden ristisilloitetun polyeteenieristyksen (XLPE tai PEX) ja puolijohtavan hohtosuojan reunan hiomiseen.