TurvapakettiX on laadukkaista osista koottu hälytysjärjestelmä, joka soveltuu kodin tai toimiston turvaamiseen. Ilmaisinvalikoima mahdollistaa järjestelmän laajentamisen juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi, ja langattomuus tuo käytön helppoutta.

Järjestelmän käyttöönotto on suoraviivaista ja nopeaa. Jopa paristot on asennettu valmiiksi ilmaisimiin, joten niitä ei ole tarpeen avata asentaessa.

Paketti sisältää:

  • Hub 2 Plus keskus 4G/IP-yhteydellä
  • MotionProtect PIR-liikeilmaisin
  • DoorProtect magneettikosketin
  • Keypad Plus PIN-näppäimistö etälukijalla
  • Tag etälukutunniste, 3 kpl
  • Elisa Laite-SIM, jonka voit halutessasi aktivoida käyttöön Elisan sivuilla
  • Valvonnan varoitustarrat, 4 kpl
  • Suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet

Ajax-murtohälytinjärjestelmä on markkinoiden helppokäyttöisin ja tyylikkäin vaihtoehto, turvallisuudesta tinkimättä.

Ajax Hub 2 Plus on järjestelmän älykäs keskus. Sen kompakti ja ohut kotelo, jonka voit valita mustana tai valkoisena, sulautuu huomaamattomasti sisustukseen. Keskuksen käyttö onnistuu mobiililaitteella tai SpaceControl -kauko-ohjaimella.

Ajax Hub 2 Plus yhdistyy Internetiin langattomalla WiFi-yhteydellä, langallisella Ethernet-liitännällä tai 4G LTE -dataliittymällä. Keskukseen voi yhdistää jopa 200 laitetta. Ajax tukee myös kameravalvonnan helppoa yhdistämistä samaan järjestelmään ja sovellukseen.

SnroTuote

7140040

Kodin ja toimiston langaton turvajärjestelmä, TURVAPAKETTIX

Teksti ja kuvat: FSM

Lisälaitteilla laadukas 5G-verkko

Tukiaseman lyhyen kantaman vuoksi mobiilinetti vaatii ulos asennetun lisäantennin Ulos asennettu 5G- (tai 4G-) lisäantenni parantaa mobiilinetin toimivuutta. Syynä huonoon toimivuuteen voivat olla esimerkiksi mobiilitukiaseman sijainti, ympäröivät rakennukset ja sisätiloissa asunnon rakennusmateriaalit, kuten selektiiviset ikkunat. Lisäantenni korjaa nämä ongelmat.

ABB-Welcome IP – internet-pohjainen ovipuhelinjärjestelmä

  ABB-Welcome IP on uusi ratkaisu yhden tai useamman kiinteistön turvallisuuden hallintaan.

Tiivis pistorasia raskaaseen ammattikäyttöön

Selcast on kehittänyt raskaaseen ammattikäyttöön mainiosti kestävyytensä ja tiiveytensä ansiosta soveltuvan pistorasiamalliston, joka ei hätkähdä ankariakaan olosuhteita.