Saksalainen EOS Saunatechnik GmbH on vuonna 1944 perustettu saunateknologiaan keskittynyt yritys. EOS on maailman tunnetuin premium-luokan saunateknologiabrändi, jonka tuotteita löytyy monista
luksuskylpylöistä ympäri maailman.

EOSin tuotteet ovat valmistettu Saksassa ensiluokkaisista materiaaleista ja korkean laadun ja
turvallisuuden takaamiseksi tuotteet käyvät läpi laajat ja tarkat tuotetestaukset.

EOSin tuotevalikoima kattaa modernit ja ajattomat luksusluokan sähkökiukaat ja ohjauskeskukset niin koti- kuin yhteisösaunakäyttöön sekä tarvittavat osat ja laitteet kaikenkokoisiin infrapunasaunoihin ja höyryhuoneisiin. Vuodesta 2020 lähtien EOS on kuulunut Harvia-konserniin ja nyt laaja valikoima EOSin tuotteita on saatavilla Soneparin valikoimasta.

 

Saksalainen insinööritaito yhdistettynä ainutlaatuiseen muotoiluun

Usean vuosikymmenen kokemuksella EOSin tuotteissa yhdistyvät saksalaisen-, tarkka-, insinööritaito sekä silmiä hivelevä muotoilu. Tuotteet ovat suunniteltu turvallisiksi käyttää, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta, minkä johdosta tuotteet ovat voittaneet monia innovaatio- ja muotoilupalkintoja.

 

EOS lämmittää Jyväskylän Sataman Viilussa

Osuuskauppa Keskimaan satamaravintola Sataman Viilun elämyksellinen saunamaailma on Harvian toteuttama kokonaisuus, joka pitää sisällään kolme erilaista saunaelämystä. Saunamaailman isoimman Loiste-saunan aisteja avaavan ja kylpylätunnelmaa huokuvan saunomiselämyksen tuottaa EOSin tehokkaat premium-luokan kiukaat ja höyrystimet.

EOSin valikoima tarjoaa ainutlaatuiset luksusratkaisut niin pienempiin yksityiskohteisiin kuin myös isompiin ammattikohteisiin. Kiukaiden teho yltää aina 72 kilowattiin saakka ja monipuolisten ohjausmahdollisuuksien ansiosta yhdestä ohjauspaneelista voidaan tarvittaessa hallinnoida helposti useampaa saunaa.

 

 

Snro Nimike
82 650 73   EOS EmoTouch 3 -ohjauskeskus – Musta
82 650 74 EOS EmoTouch 3 – Valkoinen
82 650 47   EOS Mythos S35 9 kW -sähkökiuas
82 672 19   EOS Mega 60 kW -sähkökiuas
82 650 08 EOS Zeus S 9,0 kW  -sähkökiuas

SLOTERM takuu lattialämmityskaapeleille

SLOTERM lattialämmityskaapeleiden takuu laajenee 2 vuodesta 10 vuoteen.

nVent RAYCHEM SENZ WIFI -termostaatti

nVent RAYCHEM SENZ WIFI -termostaatti toimii nyt suosittujen älykotiavustajien Amazon Alexa® ja Google Assistant® kanssa ja on liitettävissä kotiautomaatiojärjestelmiin.

Uusi PIKE PRO-pihakeskus: säästöä joka minuutti

Uusi PIKE PRO-pihakeskus mittaa ulkolämpötilan ja säätää tarvittavan lämmitysajan energiaa säästäen