Dual White  – Yksi valaisin, kaksi värilämpötilaa

Enston Velox-tuoteperhe on nyt entistä monikäyttöisempi. Kotien yleisvalaistuksen kattavaan Velox-tuoteperheeseen lisättiin Dual White -ominaisuus, jossa yhdessä valaisimessa on sisäänrakennettu 3000K ja 4000K värilämpötila. Värilämpötilan voi valita helposti asennuksen yhteydessä ja näin sinulla on aina käytettävissä oikea väri, projektin ja asiakkaan tarpeen mukaan.

Ensto Velox -tuoteperhe on suunniteltu kattamaan kotien kaikki valaistustarpeet yleis-, työtaso-, kohde – ja korostusvalaistus LED-ratkaisuin. Velox LED -paneelit soveltuvat erinomaisesti kotien yleisvalaistukseen uudis- ja remonttikohteissa. Velox-valaisimet sulautuvat kotisi sisustukseen kodinhoitohuoneesta makuuhuoneeseen. Rakenteensa puolesta Velox-valaisimet sopivat myös kosteisiin kylpyhuone- ja wc-tiloihin (IP44). Opaalipintaiset Velox-valaisimet valaisevat tehokkaasti ja antavat kirkasta valoa arjen askareihin. Ne ovat tyylikkään huomaamattomia käytössä ja sopivat moderniin ja klassiseen sisustukseen tuomaan valoa ympärilleen.

Ensto Dual White lanseerataan nyt Velox-tuoteperheessä

Asentaja valitsee kytkennän yhteydessä joko 3000 K tai 4000 K värilämpötilan helposti. Dual White –ratkaisu helpottaa valintaa ja säästää tilaa niin tukkurin, noutopisteen kuin asentajankin hyllyssä – kaksi valoväriä samassa paketissa! Velox Dual White -paneelit saatavissa heti!

  • 3000K = lämmin valkoinen valo
  • 4000K = neutraali valkoinen valo

Velox LED -paneeleilla voidaan toteuttaa himmennettävä yleisvalaistus uusiin tai remontoitaviin sisätiloihin. Himmennystoiminnolla saadaan yleisvalaistus säädettyä juuri sellaiseksi kuin se halutaan. Velox-tuoteperheeseen kuuluu pinta- sekä uppoasennettavia paneeleita pyöreän ja neliön mallisina useassa eri koossa. Uppoasennettavat mallit sopivat myös kosteisiin tiloihin (IP44). Velox-tuoteperheen valaisimet ovat saatavilla klassisen valkoisena ja tyylikkään harmaana.


Teksti ja kuvat: Ensto Lighting Oy

OPTOTRONIC DALI NFC I on vakuuttavan täydellinen paketti

Uusi OPTOTRONIC DALI NFC I LED-liitäntälaite tarjoaa optimaalisen valaistuksen toimistoihin ja oppilaitoksiin.

Innovatiivinen pylväsratkaisu Mikkelin Asuntomessuille

SLO ja valaisinpylväsvalmistaja Tehomet tuottivat Mikkelin asuntomessualueelle innovatiivisen katuvalaisinratkaisun,