Entes MPR-sarjan verkkoanalysaattorit on suunniteltu mittaamaan ja analysoimaan erilaisia sähköisiä parametreja.

Analysaattoreiden tietoliikenneominaisuuksien avulla (USB, RS232, RS485 Modbus ja Ethernet) kaikkia mittauksia voidaan etälukea yhdestä seurantakeskuksesta. Mittaustiedot on helppo siirtää myös pilvipalveluun. Uuden sukupolven MPR- verkkoanalysaattorit vastaavat alan uusimpiin vaatimuksiin niin teknisen laadun kuin asennus- ja käyttäjäystävällisyydenkin osalta.

Verkkoanalysaattorit ja etävalvontaohjelmistot mahdollistavat pitkän aikavälin energiasuunnittelun, energiankäytön etävalvonnan ja raportoinnin. Energiankulutusta ja sähköverkon tilaa voidaan seurata reaaliaikaisesti ja tallentaa tiedot analysointia varten tietokantaan. Tarkalla energiankulutuksen seurannalla voidaan vähentää energia- ja käyttökustannuksia nopeasti ja tehokkaasti.

 

Entes verkkoanalysaattorit

Entesin valikoimasta löydät sopivat verkkoanalysaattorit monenlaisiin käyttökohteisiin.

 

MPR-2-sarjan DIN-verkkoanalysaattorit 

MPR-2 -sarjan DIN-verkkoanalysaattoreilla sähköverkon tilaa voidaan seurata reaaliaikaisesti ja tallentaa tiedot analysointia varten tietokantaan. Käyttökohteita ovat esim. kiinteistöt, kauppakeskukset, teollisuus ja prosessit, satamat, vesilaitokset, IT-tilat ja laitteet sekä pysäköintitilat. MPR-2 verkkoanalysaattoreiden digitaaliset tulot ja lähdöt mahdollistavat erilaitteiden tilan (katkaisijat, avaimet, kytkimet jne.) valvonnan.

MPR-3 -sarjan mini verkkoanalysaattorit

MPR-3 -sarjan 72 x 72 x 50 mm verkkoanalysaattorit vievät vähän tilaan. MPR-3 -sarjan verkkoanalysaattoreita käytetään erilaisissa sovelluksissa, kuten UPS:ssa, sähkökeskuksissa, konesaleissa ja palvelinkeskuksissa. Myös MPR-3 verkkoanalysaattoreiden digitaaliset tulot ja lähdöt mahdollistavat eri laitteiden tilan valvonnan.

MPR-4 -sarjan verkkoanalysaattorit

MPR-4 -sarjan paneeliin asennettavat verkkoanalysaattorit ovat mitoitukseltaan 96 x 96 x 45 mm. Kompakti muotoilu ja 45 mm syvyys vievät vain vähän tilaa keskuksissa. Analysaattorissa on laaja käyttöjännitealue (50-270 VAC / DC). Jopa 16 MT sisäisen muistin lisäksi analysaattorit tarjoavat laajan valikoiman analogisia ja digitaalisia tuloja / lähtöjä ja releulostuloja I / O -moduuleillaan.

 

Käyttövarmuutta ja suojaa laitteistoillesi jännitteenvalvontareleillä

Entesin laajasta valvontarelevalikoimasta löydät tuotteen varmistamaan laitteistojesi suojauksen, jolloin vältyt ikäviltä käyttökatkoksilta ja laitteiden rikkoutumisilta. Saat käyttövarmuutta sekä kustannus- ja aikasäästöjä. Entesin jännitteenvalvontareleet tarjoavat ratkaisun 1- tai 3-vaiheisten järjestelmien ali- ja ylijännitteen, vaihejärjestyksen ja vaihekatkoksen valvontaan. Valvontareleillä voidaan suojata tuotteet ja prosessit toimialasta riippumatta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi sähkömoottorit, kompressorit, kompensointikondensaattorit, tietoliikenteen tukiasemat ja teollisuuden ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät. GKRC-releet suojaavat yksi- ja kolmivaihejärjestelmiä ali- ja ylijännitteiltä sekä väärältä vaihejärjestykseltä.

 

GKRC-02F

Snro: 27 030 03

Toiminta: Alijännite-Ylijännite-vaihejärjestys

 • 230 V AC ±10% 50/60 Hz
 • Aseteltava viive 0,1 – 10s
 • 3-vaiheinen / 4 johdinta (Tähti)

 

GKRC-02FA

Snro: 27 030 04

Toiminta: Alijännite-Ylijännite-vaihejärjestys

 • 400 V AC ±10% 50/60 Hz
 • Aseteltava viive 0,1 – 10s
 • 3-vaiheinen / 3 johdinta (Kolmio)
 • Syöttö: 190 – 260 V AC

GKRC-20F

Snro: 27 030 06

Toiminta: Alijännite-Ylijännite-vaihejärjestys

 • 230 V AC ±30% 50/60 Hz
 • 400 V AC ±30% 50/60 Hz
 • Aseteltava viive 0,1 – 10s
 • 1-vaiheinen / 2 johdinta
 • 3-vaiheinen / 4 johdinta (Tähti)

 

GKRC-M2

Snro: 27 030 07

Toiminta: Alijännite-Ylijännite

 • 230 V AC ±10% 50/60 Hz
 • Aseteltava viive 0,1 10s
 • 1-vaiheinen / 2 johdinta

 

Entes EMM-monimittarit – Uusi vaihtoehto sähkön perussuureiden mittaamiseen

Uudet, väylään liitettävät Entes EMM -monimittarit ovat tervetullut lisä markkinoille. Hedtec Oy:n laajaa sähkölaitevalikoimaa täydentävät mittarit on helppo integroida teollisuuden laiteympäristöihin.

Chauvin Arnoux PEL106 Teho- ja energiatallennin

PEL106 teho- ja energiatallennin IP67 WIFI-yhteydellä sekä SIM-korttipaikalla

CHAUVIN ARNOUX CA6011 Jatkuvuustesteri

Sähköturvallisuuteen liittyvät lait määrittävät sarjan erilaisia, säännöllisesti suoritettavia testejä sähköasennusten turvallisuuden takaamiseksi