Älykästä ohjausta puhelimella tai tabletilla

 

Mini-safe taloautomaatioyksikkö on helppo asentaa ja se ottaa vastaan Enocean signaalit langattomista Tap-radio® tuotteistamme. Sensorit ja toimilaitteet sekä niiden toiminnot voidaan helposti liittää älypuhelimeen esim. tuotteen QR-koodin avulla ja automatisoida sekä ohjata etänä halutusti.

enocean-langaton mini-safeiv-ohjauskeskus-2814337

Lataa maksuton TFA ohjelmisto sovelluskaupasta

Rentoudu mukavasti omalla sohvallasi ja luo tyylikkäitä valaistuksia, ohjaa sälekaihtimia automaattisesti autostasi käsin, seuraa huoneen lämpötilaa, ikkunoita ja ovia kotonasi tai pidä etänä silmällä kotiasi, kun olet liikkeellä. Asenna vain TFA sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi ja saat mahdollisuuden ohjata kaikkia näitä toimintoja.

 

 

28 143 37   MIni-SafeIV ohjauskeskus

 

ABB-Welcome IP – internet-pohjainen ovipuhelinjärjestelmä

  ABB-Welcome IP on uusi ratkaisu yhden tai useamman kiinteistön turvallisuuden hallintaan.

Uusi MDRC LED-säädin – Laaja tehoalue 20–800 W

MDRC LED -säätimet säätävät valotasoa pehmeästi ja luovat viihtyisän ja rentouttavan tunnelman. Niillä voi luoda juuri oikean tilaisuuteen ja tunnelmaan sopivan valaistuksen.

Uudet älyvalaistusratkaisut LEDVANCElta ammattilaisille

Älyratkaisut kodeissa yleistyvät koko ajan ja yhä useampi valitsee koteihinsa älyratkaisuja, joiden asennukseen palkataan asiantuntija. LEDVANCEn uudella älyvalaistusvalikoimalla ammattilaisten on helppoa tarjota ja toteuttaa älyvalaistusratkaisuja erilaisiin kohteisiin.