Älykästä ohjausta puhelimella tai tabletilla

 

Mini-safe taloautomaatioyksikkö on helppo asentaa ja se ottaa vastaan Enocean signaalit langattomista Tap-radio® tuotteistamme. Sensorit ja toimilaitteet sekä niiden toiminnot voidaan helposti liittää älypuhelimeen esim. tuotteen QR-koodin avulla ja automatisoida sekä ohjata etänä halutusti.

enocean-langaton mini-safeiv-ohjauskeskus-2814337

Lataa maksuton TFA ohjelmisto sovelluskaupasta

Rentoudu mukavasti omalla sohvallasi ja luo tyylikkäitä valaistuksia, ohjaa sälekaihtimia automaattisesti autostasi käsin, seuraa huoneen lämpötilaa, ikkunoita ja ovia kotonasi tai pidä etänä silmällä kotiasi, kun olet liikkeellä. Asenna vain TFA sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi ja saat mahdollisuuden ohjata kaikkia näitä toimintoja.

 

 

28 143 37   MIni-SafeIV ohjauskeskus

 

Philips Interact Pro – älykäs valaistusjärjestelmä

Ei tarvetta erilliselle ohjauskaapeloinnille 1-1 valaisinvaihdoissa. Älykäs valaistusjärjestelmä on nyt saatavilla ammattikäyttöön!

Sähköalalla töitä riittää

Rakennuslupien määrät ovat nyt valtakunnan tasolla laskussa, mutta rakentamisen volyymi on pysynyt korkealla tasolla. Pelko kuitenkin on, että jonkinmoinen taantuma on tulossa ja erityisesti uudisrakentaminen sakkaa.

Uusi MDRC LED-säädin – Laaja tehoalue 20–800 W

MDRC LED -säätimet säätävät valotasoa pehmeästi ja luovat viihtyisän ja rentouttavan tunnelman. Niillä voi luoda juuri oikean tilaisuuteen ja tunnelmaan sopivan valaistuksen.