Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
16.2.2018

Oikeat ratkaisut löytyvät toisen tarpeita ymmärtämällä

SLO tekee laaja-alaista työtä asiakkaiden eduksi. Perustyöhömme kuuluu valikoimaan kuuluvien tuotteiden teknisten ominaisuuksien, tuotteen saatavuuden ja hintatiedon välittäminen. Valinnoissa huomioimme tuotteiden pitkän elinkaaren ja saatavuuden. Hyödynnä siis tarkkaan harkitut valintamme omassa liiketoiminnassasi.

Työmme sisältää myös kuuntelua. Ja voin sanoa, että siinä olemme hyviä. Vuorovaikutteinen keskustelu synnyttää uusia ideoita ja näistä keskusteluista syntyy tarpeeseen kehitettyjä tuotteita ja palveluita.

Onnistumisista kertoo mielellään. Se on myös kannattavaa, sillä muiden kokemukset helpottavat valintaa ostotilanteessa. SLO on kerännyt yhteen erilaisia kertomuksia omien asiakkaidensa kokemuksista. Voit tutustua referensseihimme täällä.

Kuullaan taas pian!

Ylijännitesuojauksella sähkönjakelun häiriöt kuriin

Kesän myrskyistä on taas tänäkin vuonna aiheutunut haittaa sähkönjakelulle. Ukkosten salamaniskut ovat kaataneet puita sähkölinjoille ja aiheuttaneet siten keskeytyksiä sähköntoimituksessa. Myrskytuhoja voimme vain arvuutella, mutta ukkosen aiheuttamiin ylijännitteisiin voimme varautua ylijännitesuojauksella.

Pinseri sähköistää työmaat

UTUn omissa tuotantotiloissa Ulvilassa valmistetut pinseri-pistorasiakeskukset varmistavat sähkönjakelua myös vaativissa olosuhteissa.

Nestor St Closure

Nestorin uudet jatkoskotelot mekaanisilla tiivisteillä Nestor Cablesin NesCon®-tuoteperhe sisältää kaikki valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet sekä kattavan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita ja työkaluja. Tuotteiden yhteensopivuus on taattu kaikkien Nestor Cablesin valmistamien valokaapeleiden kanssa.