Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
16.2.2018

Oikeat ratkaisut löytyvät toisen tarpeita ymmärtämällä

SLO tekee laaja-alaista työtä asiakkaiden eduksi. Perustyöhömme kuuluu valikoimaan kuuluvien tuotteiden teknisten ominaisuuksien, tuotteen saatavuuden ja hintatiedon välittäminen. Valinnoissa huomioimme tuotteiden pitkän elinkaaren ja saatavuuden. Hyödynnä siis tarkkaan harkitut valintamme omassa liiketoiminnassasi.

Työmme sisältää myös kuuntelua. Ja voin sanoa, että siinä olemme hyviä. Vuorovaikutteinen keskustelu synnyttää uusia ideoita ja näistä keskusteluista syntyy tarpeeseen kehitettyjä tuotteita ja palveluita.

Onnistumisista kertoo mielellään. Se on myös kannattavaa, sillä muiden kokemukset helpottavat valintaa ostotilanteessa. SLO on kerännyt yhteen erilaisia kertomuksia omien asiakkaidensa kokemuksista. Voit tutustua referensseihimme täällä.

Kuullaan taas pian!

SLO:n verkkokaupalla hallinnoitava toiminnanohjaus poisti välivarastoinnin tarpeen

Satavuotias Nurmijärven Sähkö on ohjannut materiaalilogistiikan ulkoistuksesta vapautuneet resurssit strategisesti tärkeämpiin toimintoihin

Kaapelimiehen verenpainelääkkeet

Kaapelointia on melkein jokaisella verkonrakennuksen työmaalla. Suunnittelu on "peruskauraa" ja kaapeloinnin katsotaan soveltuvan joka paikkaan. Asennustyössä tulee kuitenkin toisinaan yllätyksiä vastaan ja suunnitelmaa joudutaan muuttamaan lennosta. Suunnitelmien vaihtuessa on vaarana, että käytännön työ toteutetaan väärin menetelmin.

HellermannTyton ohutseinämäiset kutistemuoviletkut jakelulaatikoissa

HIS -sarjan ohutseinämäiset liimattomat kutistemuoviletkut soveltuvat yleiskäyttöön, merkintään ja eristämiseen.