Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
16.2.2018

Oikeat ratkaisut löytyvät toisen tarpeita ymmärtämällä

SLO tekee laaja-alaista työtä asiakkaiden eduksi. Perustyöhömme kuuluu valikoimaan kuuluvien tuotteiden teknisten ominaisuuksien, tuotteen saatavuuden ja hintatiedon välittäminen. Valinnoissa huomioimme tuotteiden pitkän elinkaaren ja saatavuuden. Hyödynnä siis tarkkaan harkitut valintamme omassa liiketoiminnassasi.

Työmme sisältää myös kuuntelua. Ja voin sanoa, että siinä olemme hyviä. Vuorovaikutteinen keskustelu synnyttää uusia ideoita ja näistä keskusteluista syntyy tarpeeseen kehitettyjä tuotteita ja palveluita.

Onnistumisista kertoo mielellään. Se on myös kannattavaa, sillä muiden kokemukset helpottavat valintaa ostotilanteessa. SLO on kerännyt yhteen erilaisia kertomuksia omien asiakkaidensa kokemuksista. Voit tutustua referensseihimme täällä.

Kuullaan taas pian!

20 kV JT- kytkentäsarjat helpottavat työtäsi

Jännitetyön edut ovat verkonomistajille huomattavat.

Metalliset NAF-yleisjatkokset kuitukaapelien jatkamiseen

NAF-yleisjatkosperheeseen kuuluu neljä jatkoa, joiden kapasiteetit ovat 48, 96, 192 ja 480 kuitua. Jatkot ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa happoteräksestä.

JKS Products Ltd kelannostimet

JKS products Ltd valmistaa kotimaiset kelannostimet niin pienten kuin suurempienkin kelojen käsittelyyn. Tilanteen mukaan keloja pitää pystyä nostamaan ja siirtelemään. Oikeanlaisella nostimella oikeassa paikassa saadaan kelat käsiteltyä tehokkaasti.