Kaapelinvetokone CW 800 on 8 – 10 miehen voimalla vetävä sähkötoiminen kaapelinvetokone, joka liikkuu työmaalla kätevästi mukana tulevan pyörillä varustetun ”trolleyn” avulla.

Trolley saa myös irti koneesta, jolloin sen voi ensin kiinnittää haluttuun kohtaan työkohteessa lattiaan, seinään tai asfalttiin. Trolleyssa on myös ”vetokoukun” reikä autokiinnitystä ajatellen.

CW 800 pyörii aina vakionopeudella, mutta kahden eri vetorullan ansiosta siinä on vetovoimat 400 ja 800 kg sekä vetonopeudet 8 m / min ja 4 m / minuutissa. Sähkömoottorin teho on 750 W ja kone kytketään sähköverkkoon normaalilla schukopistokkeella.

Vetokoneen lisäksi tarjolla on laadukkaat vetoköydet valmiilla kierronpoistoleikariin sopivalla silmukalla/pleissauksella. Polyesteriköysi kestää kulutusta eikä ”sotkeudu” helposti. Vetoköydet saa kätevissä metallitelineissä, joissa on myös pyörät siirtelyn helpottamiseksi. Pisin vetoköysi 12mm/350 m painaa telineineen 62 kg, joten pyörät helpottavat asentajan työtä merkittävästi. 12 mm vetoköyden vetolujuus on 2180 kg ja sen yhteyteen Runpotec suosittaa kierronpoistoleikaria ”Swivel” joka poistaa kaapelin ja vetoköyden kiertymistä, ja pidentää vetoköyden käyttöikää.

 

Runpotec valikoimaan kuuluvat myös vetosukat aina kokoon 85 – 100 mm. Vetosukat ovat yhteensopivia kierronpoistoleikariin.

Kaapelinvetokone CW 800 vetoköysineen on jo käytössä useilla merkittävillä työmailla Suomessa, mm Länsi Metro, Helsingin lentokenttä, Posiva jne.

 

64 419 20 Vetokone CW800
64 419 43 Vetoköysi telineessä 200 m / 12 mm
64 419 39 Kierronpoistoleikari, Swivel

Runpotec-logo

 

 

Verkko on yhtä luotettava kuin sen heikoin kohta

Saadaksesi luotettavan verkon, tarvitset täydellisen sovituksen kaapelin ja liittimen välillä.

Ajoneuvon teho-ohjattu lataus antaa parhaan tuloksen

Sähköautojen lataustarve lisääntyy taloyhtiöissä ja omakotitaloissa.