RA-sarjan laitekaapit

RA19-sarjan laitekaappi soveltuu erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta monipuoliseen käyttöön tele-, turva- ja IT-alalla. Kaapit ovat kevyitä ja kestäviä, ja ne on valmistettu laadukkaasta, mustaksi pulverimaalatusta teräslevystä. Laitekaapissa on portaattomasti syvyyssädettävät 19” kiskot edessä ja takana. Katossa ja pohjassa on kolme läpivientiä kaapeleille. Kaapeissa on teräsovi, joka sisältää turvalukon. Optiona kaappiin saa sovitteet myös Abloy-lukoille. Myös takaovi on varustettu lukolla. Kaapin etu- ja takaovien kätisyys on helposti vaihdettavissa. Sivupaneeleissa on lukitus, asennustyön helpottamiseksi sivupaneelit ovat helposti poistettavissa.

Ominaisuuksia:

  • Teräskehikko
  • Runko 2 mm teräs, hitsattu rakenne
  • Sivuseinät 1,2 mm teräs (lukittavissa, helposti poistettavissa)
  • Etu- ja takaovessa lukko, kätisyys vaihdettavissa
  • Säätöjalat ja pyörät (kaapissa Snro: 72 265 74 » on vain säätöjalat ja pyörät lisävarusteena)
  • 19" kiskot edessä ja takana
  • Kiskoissa UNIT-merkinnät
  • Läpiviennit katossa ja lattiassa (Kaapissa snro: 72 265 74 » harjasläpiviennit ja maadoituskisko)

Teksti ja kuvat: FSM 

FSM Group

Schneider Electricin kiinteästi asennettava USB-latauspistoke

Lisää kotisi sähköturvallisuutta Tarkista, miten lataat! Yhä useammat laitteet, kuten puhelimet, tabletit, kuulokkeet ja kellot latautuvat USB-latureiden avulla. Latureiden laatu vaihtelee ja TUKES on vetänyt monia USB-latureita markkinoilta. Kiinteästi seinään asennettava USB-latauspistoke on turvallinen valinta.

Konepaikkojen sulanapidot Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Turvallisuus ja toimivuus ovat avainsanoja Helsinki- Vantaan lentoasemalla. Siksi lähtöporttien konepaikkojen betonin sulanapitoon asennetaan nVent Raychemin valmistama EM2-XR -lämpökaapeli (snro: 0431076).

Frico lämpösäteilijät tehokkaaseen, taloudelliseen ja miellyttävään lämmitykseen

Fricon kattavasta lämpösäteilijävalikoimasta löytyy ratkaisut eri korkuisten tilojen yleis-, lisä- ja kohdelämmitykseen.