RA-sarjan laitekaapit

RA19-sarjan laitekaappi soveltuu erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta monipuoliseen käyttöön tele-, turva- ja IT-alalla. Kaapit ovat kevyitä ja kestäviä, ja ne on valmistettu laadukkaasta, mustaksi pulverimaalatusta teräslevystä. Laitekaapissa on portaattomasti syvyyssädettävät 19” kiskot edessä ja takana. Katossa ja pohjassa on kolme läpivientiä kaapeleille. Kaapeissa on teräsovi, joka sisältää turvalukon. Optiona kaappiin saa sovitteet myös Abloy-lukoille. Myös takaovi on varustettu lukolla. Kaapin etu- ja takaovien kätisyys on helposti vaihdettavissa. Sivupaneeleissa on lukitus, asennustyön helpottamiseksi sivupaneelit ovat helposti poistettavissa.

Ominaisuuksia:

  • Teräskehikko
  • Runko 2 mm teräs, hitsattu rakenne
  • Sivuseinät 1,2 mm teräs (lukittavissa, helposti poistettavissa)
  • Etu- ja takaovessa lukko, kätisyys vaihdettavissa
  • Säätöjalat ja pyörät (kaapissa Snro: 72 265 74 » on vain säätöjalat ja pyörät lisävarusteena)
  • 19" kiskot edessä ja takana
  • Kiskoissa UNIT-merkinnät
  • Läpiviennit katossa ja lattiassa (Kaapissa snro: 72 265 74 » harjasläpiviennit ja maadoituskisko)

Teksti ja kuvat: FSM 

FSM Group

Tutut ELKO tuotteet nyt kirkkaan valkoisina – RS Nordic!

ELKO-tuoteperheeseen lanseerataan sarja, joka on kirkkaan valkoista, skandinaavista muotoilua. RS Nordic -sarja sopii erinomaisesti asuntorakentamisen nykytrendeihin. ELKO-sarja esiteltiin jo yli 30 vuotta sitten ja se on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenien ajan muun muassa hyvän asennettavuutensa vuoksi.

SLO:n kautta saat laajan valikoiman Schneider Electric tuotteita

Schneider Electricin valikoimassa on uppo- ja pinta-asennettavia sähkökalusteita, joista löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja ja markkinoiden laajin valikoima asumismukavuutta parantavia tuotteita.

Valmis sulake-elementti palojakorasiaan

Turvajärjestelmien, kuten merkki- ja turvavalaistuksen, savunpoistoluukkujen ja hälytysjärjestelmien on pysyttävä toiminnassa niin kauan, että ihmiset pääsevät pois rakennuksesta ja pelastustoimi aloittaa työnsä.