Ampera-tuoteperhe asettaa uuden tason LED tie- ja katuvalaistukselle,

kun puhutaan tehokkaasta ja monipuolisesta tuotevalikoimasta ja takaisinmaksuajasta.

Pitkä käyttöikä ja vähäinen huoltotarve auttavat minimoimaan käytönaikaiset kustannukset ja kokonaisinvestoinnin. Schréderin valmistamassa Ampera-tievalaisimessa yhdistyvät laadukas optiikka ja energiatehokkaat ominaisuudet. Ampera löytyy SLO:n varastovalikoimasta nopeaankin toimitukseen.

 

Amperan edut ja ratkaisut

  • Useita vaihtoehtoisia optiikoita kapeista teistä leveisiin
  • Schréder-valikoimasta löytyy tarvittaessa lisää teho-, optiikka- ja ohjausvaihtoehtoja

 

Ensto_Schreder_Ampera

Ensto BaseDim tekee energiansäästön erittäin helpoksi vaarantamatta turvallisuutta. BaseDim-ratkaisu alentaa valovirtaa 50 % kahdeksan tunnin aikana, oletetun keskiyön ympärillä. BaseDim on automaattinen ja helppo, mutta parantaa energiatehokuutta ja säästää rahaa.

Ensto SmartDim on ohjelmoitava, yöajan himmennysratkaisu, joka optimoi energian kulutusta ja valovirtaa juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Voit valita maksimissaan 5-himmennystasoa pimeän ajalle. SmartDim on fiksu ja säästää energiaa.

Owlet on räätälöitävä ulkovalaistuksen IoT-ratkaisu. Owletilla varustetut Ensto- valaisimet ovat yhteydessä pilvipohjaiseen käyttöliittymään, jonka avulla voit tarkastella ja ohjata ulkovalaisimiesi tilaa.

DALI-liitäntälaitteet mahdollistavat valaisimen yhdistämisen DALI-pohjaisiin ohjausjärjestelmiin ja älytaloihin. Verrattuna tavanomaiseen ohjaukseen DALI mahdollistaa valaisinkohtaisen himmennyksen ja ohjauksen sekä merkittävän energiansäästöpotentiaalin.

 

 

Ampera tievalaisimet verkkokaupassa 

 

 

SubstiTUBE T8 PRO ULTRA OUTPUT LED -valoputkilla korkealaatuinen valo

Uuden OSRAM SubstiTUBE T8 PRO ULTRA OUTPUT-tuoteperheen tuotteille yhteinen tekijä on korkealaatuinen välkkymätön valo ja korkea valotehokkuus.

Optix Linear

Optix Linear on siro ja huomaamaton toimistovalaisin erittäin matalalla kiusahäikäisyllä, UGR<19 ja ainutlaatuisella optiikalla.

TRIO-550 – käsiturvavalaisin sähkökatkojen varalle

TRIO-550 on ladattava LED-käsivalaisin joka on varustettu kätevällä turvavalaisin-toiminnolla sähkökatkoksien varalta. Turvavalaisin-toiminnossa ollessaan käsivalaisin syttyy automaattisesti kun liitetyn verkkovirtalaitteen sähkönsyöttö katkeaa, jolloin löydät sen pimeässä helpommin ja voit turvallisesti suunnata pimeästä tilasta ulos. Voidaan käyttää myös normi käsivalaisimena. TRIO-550 valoteho on 550 lm ja valokeilan pituus 600 metriä. USB-A ulostulo puhelimen latausta varten. Li-ion akku 3.7V 4500mAh. Toiminta-aika on 3–15 tuntia riippuen toimintatilasta. Sisältää seinätelineen, olkahihnan, USB verkkovirta- ja autolaturin sekä USB-johdon. Saatavilla kaksi eri mallia joko harmaana tai huomiovärisenä. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] SnroTuoteTuotekuvaus87 790 07TRIO-550 LEDLED käsiturvavalaisin harmaa87 790 95TRIO-550 LED H-VisLED käsiturvavalaisin huomioväri [/su_table]