Ampera-tuoteperhe asettaa uuden tason LED tie- ja katuvalaistukselle,

kun puhutaan tehokkaasta ja monipuolisesta tuotevalikoimasta ja takaisinmaksuajasta.

Pitkä käyttöikä ja vähäinen huoltotarve auttavat minimoimaan käytönaikaiset kustannukset ja kokonaisinvestoinnin. Schréderin valmistamassa Ampera-tievalaisimessa yhdistyvät laadukas optiikka ja energiatehokkaat ominaisuudet. Ampera löytyy SLO:n varastovalikoimasta nopeaankin toimitukseen.

 

Amperan edut ja ratkaisut

  • Useita vaihtoehtoisia optiikoita kapeista teistä leveisiin
  • Schréder-valikoimasta löytyy tarvittaessa lisää teho-, optiikka- ja ohjausvaihtoehtoja

 

Ensto_Schreder_Ampera

Ensto BaseDim tekee energiansäästön erittäin helpoksi vaarantamatta turvallisuutta. BaseDim-ratkaisu alentaa valovirtaa 50 % kahdeksan tunnin aikana, oletetun keskiyön ympärillä. BaseDim on automaattinen ja helppo, mutta parantaa energiatehokuutta ja säästää rahaa.

Ensto SmartDim on ohjelmoitava, yöajan himmennysratkaisu, joka optimoi energian kulutusta ja valovirtaa juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Voit valita maksimissaan 5-himmennystasoa pimeän ajalle. SmartDim on fiksu ja säästää energiaa.

Owlet on räätälöitävä ulkovalaistuksen IoT-ratkaisu. Owletilla varustetut Ensto- valaisimet ovat yhteydessä pilvipohjaiseen käyttöliittymään, jonka avulla voit tarkastella ja ohjata ulkovalaisimiesi tilaa.

DALI-liitäntälaitteet mahdollistavat valaisimen yhdistämisen DALI-pohjaisiin ohjausjärjestelmiin ja älytaloihin. Verrattuna tavanomaiseen ohjaukseen DALI mahdollistaa valaisinkohtaisen himmennyksen ja ohjauksen sekä merkittävän energiansäästöpotentiaalin.

 

 

Ampera tievalaisimet verkkokaupassa 

 

 

Cirrus on pylväsvalaisin, jossa käytännöllisyys ja muotoilu kohtaavat

Fagerhultin Cirrus on uusi kustannustehokas pylväsvalaisin erinomaisella valaistumukavuudella. Valitse tai muokkaa valaisimesta konfiguraattorin avulla kohteeseen sopivat ominaisuudet.

Kalani – Tehokas LED-valonheitin

Tehokas, painevalettu alumiinirunkoinen LED-valonheitin julkisten tilojen ja teollisuuden valaistustarpeisiin, kuten julkisivuvalaistukseen, parkkialueille, varastotiloihin.

Uutta Plejdiltä: etäohjaus mahdollistaa ohjauksen missä ikinä oletkin

  Kattavan valaistusohjauksen valikoimamme avulla voimme tarjota tuotteita useimpiin tar­koituksiin.