Sähkölämmitys on helppo, luotettava ja joustava tapa lämmittää koti. Kun lämmitysjärjestelmä kaipaa päivitystä, Enstolta löydät ratkaisut, jotka on helppo asentaa valmiiseenkin taloon.

Enston uudet sähkölämmittimet ja lattialämmitys termostaatit ovat varustettu älykkäällä elektronisella termostaatilla ja niitä voidaan ohjata, joko perinteisesti säätöpyörästä tai helposti Ensto Heat Control -sovelluksella. Muutamalla klikkauksella voit muun muassa hallita lämmitystä, muokata asetuksia, seurata kulutusta, päivittää tuotteesi ja paljon muuta.

 

Ensto Tupa -lämmittimet tarjoavat yhdistelmän mukavuutta, joustavuutta, turvallisuutta, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta.  Kun tähän lisätään vielä asennuksen helppous ja olematon huollon tarve, on helppo nähdä, miksi Enston sähkölämmitysratkaisut ovat viisas valinta. Enston uudet Tupa -lämmittimet täyttävät Ecodesign-asetukset ja ovat varustettu tarkoilla elektronisilla älytermostaateilla (6 – 30 °C), joita voidaan ohjata manuaalisesti tai Ensto Heat Control-sovelluksella (Android ja iOS).

 

Enston lattialämmityskaapeleilla lämmität taloudellisesti ja mukavasti. Lattia tuntuu miellyttävän lämpimältä ja esimerkiksi pesutilat kuivuvat nopeasti. Tassu -lattialämmityskaapelit ovat huoltovapaita tuotteita kuivien ja kosteiden tilojen lämmitysratkaisuihin. Tassu-kaapelin teho on 20 W/m, ja sitä käytetään pääasiassa uusissa betonirakenteisissa lattioissa. Tassu-kaapelit ovat kaksijohtimisia päättyviä kaapeleita, joissa on PVC-vaippa.

 

Tassu -lattialämmityskaapelit SLO verkkokaupassa

 

Enston yhdistelmätermostaatti reagoi muuttuviin tarpeisiin nopeasti. Lämmitystä voidaan ohjata joko pelkästään lattialämpötilan tai sekä lattia- että huonelämpötilan mukaan. Enston uusi lattiatermostaatti täyttää Ecodesign-asetukset ja on varustettu tarkalla elektronisella älytermostaattilla (huone 5 – 35 °C, lattia 5 – 50 °C), jota voidaan ohjata manuaalisesti tai Ensto Heat Control-sovelluksella (Android ja iOS).

 

 

Ensto Heat Control App

Ensto Heat Control-sovellus mahdollistaa Enston Bluetooth-tekniikalla varustettavien lämmitysjärjestelmien hallinnan älypuhelimella. Muutamalla klikkauksella lämpötilaa voidaan hallita, sekä asettaa loma-aikoja ja kalenteriohjelmia.

Lataa sovellus ja kokeile lataamalla Ensto Heat Control App Google Play -kaupasta tai App Storesta!

Opasvideo:

 

Lisätietoja:

tuotepäällikkö Timo Mero puh. 010 283 2310, timo.mero@slo.fi tai SLO-myynti

 

Talvi tulee, oletko valmis… lämpökaapeleiden kanssa?  

Soneparin valikoimasta löytyy nVent Raychem lämpökaapelit lähes kaikkiin talven tuomiin haasteisiin. Nyt ne on helpompi asentaa verrattuna tammikuun pakkasessa vesivahingon keskellä.

Ebeco WiFi Ready on ratkaisu älykkääseen kotiisi

Helppo asennus käyttäjälle Voit asentaa älykkään EB-Therm 500 termostaatin WiFi:llä tai ilman. Lisäämällä EB-Connect WIFI- lisävarusteen muutat termostaattisi etäohjattavaksi jolloin saat entistä paremman energian optimoinnin ja hallinnan.

Ensto Beta -lämmittimet mekaanisella termostaatilla ja pistotulpalla

Beta-lämmittimet sopivat erilaisiin tiloihin lämmitysratkaisuksi, sillä ne ovat helppoja asentaa.