Markkinoiden tehokkain ja nopein ratkaisu sähköasennusrasioiden kiinnittämiseen

Innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta ABB rasiatuki AS101 on tehokkain ja nopein ratkaisu markkinoilla. Sitä käytetään betonielementtitehtaissa valupöydillä asennettaessa kojerasioita tai jakorasioita elementin yläpintaan.

 

ABB rasiatuki

100 % kierrätysmuovista valmistettu

Rasiatuet valmistetaan suomalaisista kotitalouksista kerätyistä kuluttajamuovipakkauksista.

 

Kokoaminen

 

 

Tehokkain ja nopein ratkaisu markkinoilla

ABB rasiatuki AS101 säästää aikaa elementin valmistelutyössä.

Luotettava

Normaalisti betonimassa voi työntää rasian ylös tai pois paikoiltaan betonivalun aikana. AS101-rasiatuen vahva rakenne varmistaa, että tuote ei liiku betonivalun aikana

 

Kiinnitys ei vaadi työkaluja

Rasiat voidaan kiinnittää rasiatukeen nopeasti ja yksinkertaisesti pikakiinnityksen avulla.

Ympäristöystävällinen

Rasiatuki on 100 % kierrätysmuovia. Paikallisesti kerätty ja valmistettu.

 

 

ABB rasiatuki

 

Snro Tyyppi EAN Kuvaus Pakkauskoko
11 523 01 AS101 64 381 99008257 Rasiatuki betonielementeille 60 kpl/pakkaus

ABB

Trust smarthome kasvaa mukanasi

Uutta kotia rakentaessa saatat haluta nähdä mitä työmaalla tapahtuu; uteliaisuudesta tai varkaiden pelossa. Nykyään kameravalvonnan järjestäminen on helppoa ja saman järjestelmän voi muuttaa työmaan edistyessä tulevan kodin ohjausjärjestelmäksi. Ensimmäisessä vaiheessa tarvitset: WLAN-verkon esimerkiksi 4G modeemilla Trustin ohjausaseman ja Kameroita voi olla useampiakin. Myöhemmin rakennukseen voidaan asentaa esimerkiksi palovaroittimet, ovikoskettimet ja liiketunnistimet ja ulkovaloja halutulla ohjaustavalla. Kun muutat kotiin, voit ottaa käyttöön vesivuotohälyttimet ja lisätä valojen tilanneohjauksia. Asukkaana sinun on helppo lisätä laitteita sovelluksessa ja muuttaa asetuksia. Uusia laitteita tulee koko ajan lisää Tuotevalikoima laajenee muun muassa kuvallisella ovikellolla, joka hälyttää puhelimessasi myös kodin ulkopuolella. Trust ei vaadi muutoksia sähkökeskukseen Laitteet on hajautettu asuntoon mm. jakorasioihin tai kytkinten taakse. Voit asentaa esimerkiksi perinteisen seinäkytkimen taakse Trustin kytkimen tai himmentimen, joka muuttaa sen etäohjattavaksi ja/tai himmennettäväksi. Nukkumaan mennessä voit säätää valoja seinäkytkimestä, kaukosäätimellä tai puhelimella vuoteesta käsin. Halutessasi voit ohjata suoraan lamppua, sen väriä ja värilämpötilaa, jolloin seinäkytkintä ei tarvitse ollenkaan. Värisäädöt tapahtuvat sovelluksessa. Päälle /pois millä haluat Kotiautomaatiolaitteita tulee koko ajan lisää. Järjestelmää valitessa, huomioi, että se on helposti itse muokattavissa ja jonka tiedonsiirto perustuu yleisesti käytössä oleviin tekniikoihin. Trust Smarthome on tällainen. Katso ohjevideoita Lämpötilan säätö [su_youtube url="https://youtu.be/J6ugARluOAU" width="700" height="500"] Murtovalvonnan ohjaus [su_youtube url="https://youtu.be/iM7deOOzSBc" width="700" height="500"] Lampun ohjaus [su_youtube url="https://youtu.be/339Kt3guhJo" width="700" height="500"]

ABB:n pääteholkkien valikoima laajenee Ø20 ja 25 mm

Pääteholkkeja käytetään muoviputken päättämiseen betonivalussa elementtitehtaissa tai paikallavaluissa. Ø25 mm putkien käyttö on lisääntynyt betonivaluissa, jolloin tarve Ø25 mm pääteholkeille on kasvanut.

Uudet ja tyylikkäät keskukset saneeraukseen ja sähköistyksen lisätarpeisiin

Ensto saneerauskeskustuotevalikoima on laajentunut muovisella pinta-asennetavalla Esteri EVS245.09P -ryhmäkeskuksella sekä pinta-asennettavalla Pikku-Waltteri EHSV140-ryhmäkeskusperheellä. Uudet keskukset sopivat loistavasti saneerauksiin ja sähköistyksen lisätarpeisiin.