Sopii EI30- ja EI60-paloluokiteltuihin kattoihin

AU70FR sisältää palotyynyn, jolla estetään tulipalon leviäminen kattorakenteisiin. Palokattorasia voidaan asentaa EI30- ja EI60 hyväksyttyihin palokattoihin (paloluokiteltu kipsilevykatto kipsilevyvalmistajan tai rakennesuunnittelijan ohjeiden mukaan).

Voidaan asentaa sekä kantaviin että ei-kantaviin kattorakenteisiin, ja käyttää sekä väli- että yläpohjissa.

Ominaisuudet

  • Sisältää palotyynyn, jolla estetään tulipalon leviäminen kattorakenteisiin
  • Sopii käytettäväksi EI30- ja EI60-paloluokitelluissa väli- ja yläpohjissa
  • Voidaan käyttää kantavissa ja ei-kantavissa rakenteissa
  • Voidaan käyttää eripaksuisten levyjen ja levy-yhdistelmien kanssa ilman lisätarvikkeita

 

 

 

Katso video

Tyyppi Snro Kuvaus Pakkauskoot
AU70FR 11 521 70 Palokattorasia EI30 ja EI60 paloluokiteltuihin kattoihin 20


Teksti ja kuvat: ABB

ABB

Uudet ELKO LED-valonsäätimet

ELKO-mallisto vahvistuu uudella LED-säätimellä, jota saa Plus- ja RS16-muotoilulla.

Ensto eFiller, moderni latauslaite kotiin!

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu kotitalouksille ja sisältää vikavirtaa lukuun ottamatta kaiken tarvittavan. Asennettaessa on  huomioitava, että tarvitaan aina lisäksi B-luokan vikavirtasuoja. Ensto eFiller - turvallista kotilatausta Kompakti, seinäasenteinen latauslaite on varustettu kiinteällä kaapelilla. Kun lataat autoasi kotona, sinulla on harvemmin kiire, mutta tarvitset turvallisen ja toimivan latauslaitteen. Sähköauto on yön aikana ladattu täyteen, ja erillistä latausasemakäyntiä ei tarvita. Helppokäyttöinen Yksinkertainen kotilaturi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kiinteä kaapeli, jota on helppo käyttää ja säilyttää. Erillinen pistoolipidike voidaan sijoittaa juuri sinulle sopivaan paikkaan. Helppo asentaa Ensto eFiller on helppo asentaa ja käyttöönotto ei vaadi ihmeitä. Latausvirtaa voidaan rajoittaa vastaamaan kotisi tarpeita. Ensto eFiller takaa tehokkaan ja turvallisen kotilatauksen. Kestävä 100% metallirakenne (IP44) takaa pitkän käyttöiän säätä ja muita ulkoisia uhkia vastaan (IK10). Runko valualumiinia, etupaneeli ruostumatonta terästä Kiinteä latauskaapeli 4,5m 1-vaihe ja 3-vaihe versiot IP44 IK10 Käyttölämpötila -30…+50 °C Seinäasennus Mukana seinäpidike latauspistoolille Tarvitaan vikavirtasuoja B Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myyjältäsi [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

Kotelot ja jakorasiat OBOlta

Suuri tai pieni, klassinen tai moderni, runsas ja monipuolinen OBOn valikoima koteloita ja jakorasioita. Jokaiselle löytyy sopiva OBOn valikoimasta.