ABB lanseeraa uudenlaisen liitintekniikan AF-kontaktoriin ja MS132 moottorinsuojakatkaisijaan

Kun johdinliitos tehdään pikajousiliittimeen ilman työkaluja, uusi asennustapa on perinteistä ruuviliitosta nopeampi ja liitos on tärinänkestävä. Lanseerattava liitintekniikka mahdollistaa myös automatisoidun johdotuksen lisäämisen tuotantolinjalle, koska johdinliitoksen tekemiseen tarvitaan vain yksi suoraan ylhäältä tuleva työntöliike.

Uusi pika-asenteinen jousiliitostekniikka

ABB lanseeraa pika-asenteisen jousiliitostekniikan moottorikäynnistimen pääkomponenteille. Uusi tekniikka on saatavana 9–38 A:n elektronisesti ohjatulle AF-kontaktoreille sekä 0,16–32 A:n MS132-moottorinsuojakatkaisijoille. Pikajousiliitos on saatavana myös kontaktorin ja moottorinsuojakatkaisijan tarvikkeille perinteisen ruuviliittimen rinnalla.

ABB kutsuu uutta liitinrakennetta pikajousiliittimeksi, koska se on paitsi nopea ja juoheva asentaa myös kaksitoiminen: liitintä voi käyttää pika-asennuksen lisäksi perinteisenä työkalutoimisena jousiliittimenä sekä asennuksen että johtimen poistamisen yhteydessä. Pikajousiliittimen pika-johdinliitos toimii ilman työkaluja jäykällä (ML), monisäikeisellä (MK) ja holkitetulla hienosäikeisellä johtimella. MKEM-tyyppinen holkittamaton johdin asennetaan 3 mm:n ruuvitaltalla avattuun jousiliittimeen.

 

Suora-, suunnanvaihto- ja tähtikolmiokäynnistin toteutetaan täysin johdottomana

Uudenlaiset käynnistinosien yhdistysratkaisut yhdessä pikajousiliitoksen kanssa tekevät käynnistimestä nopean toteuttaa ja luotettavan käyttää. Iskun- ja tärinänkestävän rakenteen lisäksi pikajousiliitos kiristyy itsestään, eikä jälkikiristystä näin enää tarvita. Täysin uudenlainen innovatiivinen käynnistinratkaisu on selkeä suunnitella ja nopea asentaa, minkä lisäksi se antaa toimintavarmuutta myös tärisevissä käyttöolosuhteissa.

Pikajousiratkaisun eduista pääsemme hyötymään laajasti. Laitevalmistajan laitteisto on aiempaa toimintavarmempi ja löysien liitosten aiheuttamat viat vähenevät. Kojeistovalmistuksen läpimenoaika lyhenee, ja johdinliitokset kestävät paremmin kuljetuksen aikaista tärinää. Näin tarjoamme laitteiston loppukäyttäjälle luotettavan, käyttövarman ja turvallisen ratkaisun, jonka varaan voi huoletta laskea tulevaisuuden kasvutavoitteet.

 

Mikä yritys?

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa, ja sillä on noin 135 000 työntekijää. www.abb.com


Teksti ja kuvat: ABB Oy

Ensto eFiller, moderni latauslaite kotiin!

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu kotitalouksille ja sisältää vikavirtaa lukuun ottamatta kaiken tarvittavan. Asennettaessa on  huomioitava, että tarvitaan aina lisäksi B-luokan vikavirtasuoja. Ensto eFiller - turvallista kotilatausta Kompakti, seinäasenteinen latauslaite on varustettu kiinteällä kaapelilla. Kun lataat autoasi kotona, sinulla on harvemmin kiire, mutta tarvitset turvallisen ja toimivan latauslaitteen. Sähköauto on yön aikana ladattu täyteen, ja erillistä latausasemakäyntiä ei tarvita. Helppokäyttöinen Yksinkertainen kotilaturi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kiinteä kaapeli, jota on helppo käyttää ja säilyttää. Erillinen pistoolipidike voidaan sijoittaa juuri sinulle sopivaan paikkaan. Helppo asentaa Ensto eFiller on helppo asentaa ja käyttöönotto ei vaadi ihmeitä. Latausvirtaa voidaan rajoittaa vastaamaan kotisi tarpeita. Ensto eFiller takaa tehokkaan ja turvallisen kotilatauksen. Kestävä 100% metallirakenne (IP44) takaa pitkän käyttöiän säätä ja muita ulkoisia uhkia vastaan (IK10). Runko valualumiinia, etupaneeli ruostumatonta terästä Kiinteä latauskaapeli 4,5m 1-vaihe ja 3-vaihe versiot IP44 IK10 Käyttölämpötila -30…+50 °C Seinäasennus Mukana seinäpidike latauspistoolille Tarvitaan vikavirtasuoja B Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myyjältäsi [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

Tee tavallisesta kodista älykoti. Helposti.

Älykoti ei ole vain teknologiaa, vaan myös tunnelmallista arkea Nykyaikaisessa älykodissa valot ohjautuvat älykkäästi, kodin laitteet sammuvat kun niitä ei käytetä ja kotiin saadaan välittömästi yhteys kameroiden avulla myös etäältä – ja paljon muuta!

Schneider Electricin Acti9 kuormanpudotusrele

Säästöä sähkölaskuun ja tehokkuutta energiankäyttöön Schneider Electricin kuormanpudotusreleellä asuin- ja pienkiinteistöjen omistajat voivat säästää sähkölaskussa, sekä varmistaa oikein kohdennetun ja keskeytyksettömän sähkönjakelun kiinteistössä. Releellä ohjataan sähkönkulutus sinne, missä sitä ensijaisesti tarvitaan, juuri oikealla hetkellä. Samalla taataan sähkönjakelun jatkuvuus ilman pääsulakkeiden ylikuormitusta ja siitä aiheutuvaa mahdollista sähkökatkosta.