ABB SACE Tmax XT -kompaktikatkaisijasarjan kompaktikatkaisijoissa on hyödynnetty edistyksellisiä suojaus-, mittaus- ja pilvipalveluominaisuuksia 1600 A saakka.

Seitsemän runkokokoa

SACE Tmax XT -kompaktikatkaisijat ovat saatavilla seitsemänä runkokokona 1600 A:n saakka. Suojaus- sekä tiedonsiirto-ominaisuuksiensa ansiosta ne käyvät kaikkiin sovelluksiin. Kompaktikatkaisijoissa on sisäänrakennettu yhteys, joka yhdistää älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet reaaliajassa ABB AbilityTM -pilvipalvelualustan data-analyysityökaluihin. Mobiililaitteiden Bluetooth- ja Ekip-yhteyksien ansiosta asennukseen ja asetuksien määrittämiseen tarvittava aika vähenee jopa 30 prosentilla.

Luotettavaa tietoa helposti saatavilla

Mitattu data on äärimmäisen tarkkaa, ja erilaisten valittavien väyläprotokollien ansiosta käyttäjä voi tarkastella sitä missä ja milloin tahansa. Käyttäjät voivat myös ensimmäistä kertaa ladata uusia suojaus-, mittaus- ja ohjaus toimintoja ABB Marketplacesta.

Samat logiikat, ominaisuudet ja käyttöliittymä ovat saatavilla kaikille kokovaihtoehdoille, ja ne ovat samanlaisia Emax 2 -ilmakatkaisijoiden kanssa. Näin ollen ABB on ensimmäinen yritys, joka pystyy tarjoamaan asiakkaille saman logiikan koko katkaisijavalikoimassa, säästäen huomattavasti aikaa ja parantaen asennuslaatua.

 


Teksti ja kuvat: ABB Oy

ABB

WIHAN XXL III -TYÖKALUPAKKI

Kunnossapitoasentajalle teollisuuteen tai sähköasentajalle liikkuvaan työhön

Weidmüllerin kaapeli- ja merkintäratkaisut sekä ammattilaisten käsityökaluvalikoima

Asiakaskohtaiset tuotteet helposti Weidmüllerin sovelluksilla

Marechal Electric EVO40 on liitin, kytkin ja kuormasta erotus samassa paketissa

EVO40 on voimaliitin, joka toimii kytkimenä ja erottimena sisältäen pyöritettävän ohjaimen (On-Off). Se on saatavilla 2-6-napaisina (+maa) vaihtoehtoina. Kuorman kytkeminen ja irrottaminen jännitteellisenä on mahdollista tehdä turvallisesti eristämällä minkä tahansa pienjännitevirtapiirin, IEC/EN 60947-1 ja 60947-3 standardien mukaisesti. Myös kaikkien 3-vaihemoottoreiden jännitteellinen kytkentä onnistuu IEC/EN 60943-3 standardien mukaisesti.  Näin ollen EVO40 täyttää kytkimien käyttöluokat AC-21A, AC-22A ja AC-23A.