InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimet ovat teknisesti luotettavia ja testattuja käytettäviksi vaativissakin olosuhteissa.

InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimiä on saatavissa 160 A…630 A virroille. Laaja lisävaruste- ja liitinvalikoima takaa turvallisen ja käyttövarman ratkaisun sähköverkoissa.

ZLBM-jonovarokekytkimet soveltuvat erityisen hyvin kaapelijakokaappeihin, kuten MJSkaappiin. Lisäksi niitä voidaan käyttää puisto- ja kiinteistömuuntamoissa. Kytkimiä on saatavissa sekä latta- että Z-kiskolle. Uudet InLine II -sarjan ZLBM-kytkimet korvaavat nykyisen XLBM-jonovarokekytkinsarjan.

Matalarakenteinen ZLBM-jonovarokekytkin mahdollistaa virtamuuntajan asentamisen kytkimen taakse. Kytkimen kannessa olevat ikkunat ovat liukuvat, jolloin jännitteenmittaus voidaan suorittaa turvallisesti.

ZLBM-jonovarokekytkin aukeaa erittäin suureen kulmaan kauas jännitteellisistä osista taaten turvallisen sulakkeiden vaihdon. Saatavilla on myös apukosketinlähdöllä varustettu sulakevahti. Kytkimen suojausluokka on IP30 ja se on lukittavissa munalukolla. Liittiminä kytkimessä on vakiona joko V-liittimet tai liitinpultit.

Kouvolasta löytyy F.L.I.R.iä asennettuna ja hyödynnettynä

Avojohtoverkkojen vianilmaisinjärjestelmän pilotista saatujen hyvien kokemusten kannustamana KSS Verkko Oy suunnittelee jo jatkoasennuksia

ABB:n uusi ADI3M eristetty kiskoliitäntälaite korvaa aikaisemman mallin ADB 3M ja ADB 3M Kit

ABB on lanseerannut uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen, joka korvaa liitäntälaiteyhdistelmän ADB 3M & ADB 3M Kit. Uusi ADI3M on kiskoliitäntälaite, johon asennetaan erikseen tilattavat ADI300  syöttöliittimet (54 110 57). ADI3M säästää tilaa leveyssuunnassa ja helpottaa kaapeleiden asennusta jakokaapissa.

Muuntajien energiatehokkuus paranee edelleen direktiivin ohjauksessa

Muuntajien maahantuojat ja paikalliset valmistajat vastaavat siitä, että EU-markkinoille saatetaan vain ekosuunnitteludirektiivin täyttäviä laitteita. Vastuunsa on kuitenkin myös muuntajien asentajilla ja käyttäjillä. Nyt on aika varautua ensi kesänä kiristyviin vaatimuksiin.