InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimet ovat teknisesti luotettavia ja testattuja käytettäviksi vaativissakin olosuhteissa.

InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimiä on saatavissa 160 A…630 A virroille. Laaja lisävaruste- ja liitinvalikoima takaa turvallisen ja käyttövarman ratkaisun sähköverkoissa.

ZLBM-jonovarokekytkimet soveltuvat erityisen hyvin kaapelijakokaappeihin, kuten MJSkaappiin. Lisäksi niitä voidaan käyttää puisto- ja kiinteistömuuntamoissa. Kytkimiä on saatavissa sekä latta- että Z-kiskolle. Uudet InLine II -sarjan ZLBM-kytkimet korvaavat nykyisen XLBM-jonovarokekytkinsarjan.

Matalarakenteinen ZLBM-jonovarokekytkin mahdollistaa virtamuuntajan asentamisen kytkimen taakse. Kytkimen kannessa olevat ikkunat ovat liukuvat, jolloin jännitteenmittaus voidaan suorittaa turvallisesti.

ZLBM-jonovarokekytkin aukeaa erittäin suureen kulmaan kauas jännitteellisistä osista taaten turvallisen sulakkeiden vaihdon. Saatavilla on myös apukosketinlähdöllä varustettu sulakevahti. Kytkimen suojausluokka on IP30 ja se on lukittavissa munalukolla. Liittiminä kytkimessä on vakiona joko V-liittimet tai liitinpultit.

Nestor Cablesin tuotevalikoima täydentyy Cca-paloluokan kaapeleilla

Nestor Cables on täydentänyt valokuitukaapelivalikoimaansa Cca-paloluokan kaapeleilla.

Enston eristyksenläpäisevät liittimet on tehty kestämään vuosikymmeniä

Eristyslävistystekniikan pioneerina ja asiantuntijana tarjoamme täydellisen, kaikille poikkipinta-alueille sopivan SLIW-liitinperheen pienjänniteilmajohtoverkkoon. Suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitetty käytettävyyteen, kestävyyteen ja helppoon asennukseen. Liittimet vastaavat globaaleihin standardeihin ja niitä on testattu käytännössä erittäin vaativissa sääolosuhteissa ympäri maailman jo vuosikymmenien ajan. Nopea ja helppo asentaa Kompakti liitin on helppo ja varma asentaa. Eristetty pultti tarjoaa turvallisen jännitetyöskentelyn. Liittimen muotoilu ja rakenne mahdollistaa helpon asennuksen. Kuivien elastomeerisuojattujen hampaiden vuoksi rasvaa ei tarvita. Metallinen momenttikanta takaa oikean kiristysmomentin. Soveltuvat niin alumiini- kuin kuparijohtimille. Korkea laatu ja luotettavuus Liittimet edustavat korkealaatuista Ensto-suunnittelua kestävistä materiaaleista. Liittimien kaksikomponentti-ruiskuvalutekniikka tekee liittimestä erityisen kestävän. Kompaktit tuotteet vaativat vähemmän materiaalia. Sopii alumiini- ja kuparijohtimille. Kestävät suurta mekaanista jännitystä liitoksen kärsimättä. Ympäristöseloste (EPD) SLIW 50 -sarjalle Kestää vuosikymmeniä Korroosionkestävät liittimet on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä vaativimmissakin olosuhteissa. Korkea laatu takaa luotettavan sähköverkon ja vähentää kunnossapito- ja vianhoitokustannuksia. SLIW-liittimet ovat investointi tulevaisuuteen. Suosituimmat SLIW-sarjan liittimet: Eristyksenläpäiseväliitin SLIW50Snro 50 431 50Runkojohdin mm²: 10-50Haarajohdin mm²: 1.5-10 Eristyksenläpäiseväliitin SLIW54Snro 50 431 51Runkojohdin mm²: 16-120Haarajohdin mm²: 6-50 Eristyksenläpäiseväliitin SLIW57Snro 50 110 41Runkojohdin mm²: 25-150Haarajohdin mm²: 25-95