InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimet ovat teknisesti luotettavia ja testattuja käytettäviksi vaativissakin olosuhteissa.

InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimiä on saatavissa 160 A…630 A virroille. Laaja lisävaruste- ja liitinvalikoima takaa turvallisen ja käyttövarman ratkaisun sähköverkoissa.

ZLBM-jonovarokekytkimet soveltuvat erityisen hyvin kaapelijakokaappeihin, kuten MJSkaappiin. Lisäksi niitä voidaan käyttää puisto- ja kiinteistömuuntamoissa. Kytkimiä on saatavissa sekä latta- että Z-kiskolle. Uudet InLine II -sarjan ZLBM-kytkimet korvaavat nykyisen XLBM-jonovarokekytkinsarjan.

Matalarakenteinen ZLBM-jonovarokekytkin mahdollistaa virtamuuntajan asentamisen kytkimen taakse. Kytkimen kannessa olevat ikkunat ovat liukuvat, jolloin jännitteenmittaus voidaan suorittaa turvallisesti.

ZLBM-jonovarokekytkin aukeaa erittäin suureen kulmaan kauas jännitteellisistä osista taaten turvallisen sulakkeiden vaihdon. Saatavilla on myös apukosketinlähdöllä varustettu sulakevahti. Kytkimen suojausluokka on IP30 ja se on lukittavissa munalukolla. Liittiminä kytkimessä on vakiona joko V-liittimet tai liitinpultit.

Valaisimet, laippamoottorit ja jakokaapit esiasennettuina

Suoraan SLO:n logistiikkakeskuksesta nopeasti ja kustannustehokkaasti

Chauvin Arnoux-mittalaitteet kaikkiin sääolosuhteisiin

Chauvin Arnoux’n laajaan mittalaitevalikoimaan sisältyy luonnollisesti myös Pohjoismaiden vaihteleviin sääolosuhteisiin soveltuvia mittalaitteita. Suomen karu ilmasto asettaa tiettyjä vaatimuksia ulkona käytettäville mittalaitteille, jolloin laitteiden tulisi monesti olla sekä vedenpitäviä että pakkasenkestäviä.