AFUX Pro tuli muutama vuosi sitten markkinoille ja valloitti halogeenittomien palonsuojattujen asennuskaapeleiden markkinat helpolla ja nopealla asennettavuudellaan.

Nyt Rakennustuoteasetuksen (CPR) voimaan astumisen jälkeen AFUX Pro:sta kehitetty ja nyt AFUX-HF C-PRo-nimellä tunnettu kaapeli on osa Prysmian Group Finlandin Afumex C-PRo -tuoteperhettä täyttäen CPR:n Cca-s1,d1,a1 –paloluokan vaatimukset.

Afumex C-PRo –tuotteita voit käyttää siellä, missä aiemmin vaadittiin nippupolttokokeen täyttäviä halogeenittomia palosuojattuja kaapeleita. Cca-luokan vaatimukset täyttävinä ne soveltuvat myös vaativimpiin kohteisiin eli lääkintätiloihin ja uloskäynteihin, joissa uuden määräyksen mukaan on käytettävä Cca-paloluokan kaapelia. Cca-luokan kaapeleiden käyttö on suositeltavaa myös mm. tiloissa, joissa on paljon ihmisiä samaan aikaan.

Kun käytät yhtä ja samaa tuotetta, se selkeyttää ja yksinkertaistaa varastointia sekä jakelu- ja työmaalogistiikkaa. Näin ei myöskään voi epähuomiossa valita väärin.

 

 

 

 

Tilaa AFUX-HF C-PRo -asennuskaapeli verkkokaupasta »

 

 

 

WAGO-lattakaapelijärjestelmästä helppo ratkaisu latauspisteiden sähkönsyöttöön

Sähköautojen yleistyessä vauhdilla kasvaa myös taloyhtiöillä tarve latauspaikkojen järjestämiseen. Käytännössä asuntokohtaiset autopaikat ovat muuttumassa ”tankkauspisteiksi”. Valmiudet tähän tulisikin ottaa jo hyvissä ajoissa huomioon sähköistyskapasiteettia laajentamalla. Kaapelireittien suunnittelulla ja asentamisella latauspaikoille taloyhtiö varmistaa osaltaan asukkaiden arjen toimivuuden nyt ja tulevaisuudessa.

ETD 220 2U 192f LC ja 96f SC paneeli

Kuitupaneeli 19” 2U 192 LC Quad, ETD 220 törmäyssuojalla (TS)

Nestor Cablesilta 2-parinen KJAAM-HF-kaapeli Cca-paloluokalla

Nestor Cablesin Cca-paloluokan täyttävien kaapeleiden tuoteperhe C-Proof on nyt täydentynyt 2-parisella KJAAM-HF-instrumentointikaapelilla. Cca-paloluokan kaapeleita käytetään vaativissa asennuskohteissa kuten hätäpoistumisteillä ja lääkintätiloissa, joten C-Proof-kaapelit ovat käyneet läpi vaativan testaus- ja auditointiprosessin, jossa arvioidaan niiden ominaisuuksia palon aikana.  KJAAM-HF C-Proof -instrumentointikaapeli KJAAM-HF C-Proof on paloluokan Cca instrumentointikaapeli automaatio-, prosessinohjaus- ja audiojärjestelmiin. Soveltuu digitaalisille ja analogisille signaaleille. KJAAM-HF C-Proof voidaan asentaa sisätiloihin ja myös ulos kaapelikouruihin. Standardit Testaus EN 50289-x-x, EN 50290-x-x Palotekninen käyttäytyminen Cca -s1,d1,a1 Rakenne Johdin on kerrattu, tinattu kuparilanka 7x0,29 mm. Eristys: kiinteä PE, LSZH ulkokerros. Kaksi johdinta ja maalanka kerrattu yhteen. Jokainen pari on suojattu alumiinimuovinauhalla. Parit on erotettu numeronauhalla. Pareissa a-johtimet ovat sinisiä ja b-johtimet valkoisia. Yksi, kaksi tai neljä paria on kerrattu yhteen lohkoksi. Yhteisenä suojana muovialumiininauha maalangalla. Ulkovaippa harmaa (RAL 7035), halogeeniton, UV-suojattu palonestomateriaali. Kaikki valokuitu- ja kuparikaapelimme ovat halogeenittomia. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote  02 175 80 KJAAM-HF C-Proof 2x(2+1)x0,5, 1000 m 02 175 81 KJAAM-HF C-Proof 2x(2+1)x0,5 , 500 m [/su_table]