Kalusteisiin asennettavat Vallox Capto PTC -liesikuvut on tarkoitettu huippuimureiden ja Vallox ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen.

Ne on suunniteltu toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja toisaalta sulautumaan osaksi keittiötä silloin, kun ruokaa ei laiteta. Capton ulosvedettävä lasi on osa optimaalisesti muotoiltua reunojen ympäröimää suurta höyrynkeräystilaa, joka mahdollistaa erinomaisen kärynsieppauskyvyn.

 

EDUT:

  • matalan etupaneelin ansiosta sulautuu osaksi keittiötä
  • kapasitiiviset kosketuskytkimet
  • ulosvedettävä karkaistu liukulasi
  • erinomainen kärynsieppauskyky
  • tehokas ja himmennettävä LED-valaisinmoduuli
  • pestävä rasvasuodatin
  • liesivahtitoiminto varoittaa poikkeavan suuresta lämpötilan noususta
  • tuuletinmallien puhaltimet ovat hiljaisia ja energiatehokkaita
  • voidaan asentaa eri syvyisiin keittiökalusteisiin
  • EC-mallit ovat tasavirta- ja AC-mallit vaihtovirtapuhaltimien ohjaukseen
  • Uusilla Vallox Captoilla voidaan korvata vanhat MUH-liesikuvut
  • löytyvät numeroväliltä Snro 85 035 61–85 035 84

 

Vallox Capto tuotteet SLO Verkkokaupassa

 

Capto edestä
Capto alhaalta

 

 

Esteri-ulkomittauskeskus sai latausaseman

Moderniin arkkitehtuuriin sopiva Esteri-ulkomittauskeskus sisältää nyt myös sähköauton latausaseman.

Ounevan kaapelikengät – klassikkotuote kaikkiin käyttöympäristöhin

Ouneva Oy aloitti toimintansa sähköliitinten ja -komponenttien valmistajana yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1972 perustettu yritys lähti valmistamaan ensimmäisinä tuotteinaan kupariliittimiä, tavoitteenaan valmistaa luotettavia ja turvallisia tuotteita Suomessa. Ensimmäisten valmistettavien tuotteiden joukossa olivat kaapelikengät, joita valmistamme vielä tänäkin päivänä. Ounevan kaapelikengät ovat valmistettu 99,9 % puhtaasta kuparista. Pinnoituksen teemme tinalla omalla elektrolyyttisen pintakäsittelyn linjallamme. Korkealaatuinen pinnoitus on tuotteiden yleislaadun ja toimivuuden kannalta todella tärkeä, jonka takia olemme panostaneet pintakäsittelyprosessiimme. Kaapelikenkiä käytetään kuparikaapeleiden, sekä käämien, johtojen ja kiskojen päättämiseen, kytkemiseen ja haaroittamiseen. Tuotteita tarjoamme erittäin laajasti erikokoisille käyttökohteille. Valmistamme kaapelikenkiä myös erilaisilla lapamitoituksilla, kahdella reiällä, taivutettuna sekä 45° että 90° asteen kulmaan ja harvasäikeisille tai tiivistetyille kuparikaapeleille ja -johtimille. Laadukkaat materiaalit pidentävät tuotteiden käyttöikää ja tuotteet soveltuvat haastaviinkin ympäristöihin ja olosuhteisiin. Asennus on testattu yleisimmillä puristustyökaluilla Elpressistä Milwaukeen työkaluihin. Liittimille sopivat puristustyökalut löydät tuotekatalogistamme. Puristuksissa saa käyttää vain ja ainoastaan katalogissamme ilmoittamia työkaluja. Näin taataan turvallinen ja kestävä liitos. PK-kaapelikengät ovat UL-hyväksyttyjä standardilla UL 486A-486B. Sonepar (SLO) on myynyt Ounevan kaapelikenkiä XMAR-nimikkeellä jo vuosia. Tuotenimityksen uudistamisprosessia on tehty Soneparilla vuoden 2023 ajan. XMAR-tuotenimike poistetaan käytöstä (800 m2 liittimet jäävät XMAR-nimikkeelle) ja tilalle tulee Ounevan PK-sarjan tuotenimitys. Tuotteet ovat täysin samoja, joten tuotenimikkeen muuttuminen ei vaikuta tuotteiden käyttökohteisiin tai -ominaisuuksiin! Jatkossa siis löydätte tutut XMAR-kaapelikengät PK-kaapelikenkien nimellä. Lisätietoja saatte tarvittaessa Sonepar-myyjältänne. Ounevan kotimaisiin tuoteratkaisuihin voitte tutustua tarkemmin Soneparin verkkokaupassa, lähimmässä Sonepar-myymälässänne tai Ounevan verkkosivuilla.  

Sähköautojen suosion lisääntyessä tarvitaan toimivan infran rakentajia 

Olen autoillut hybridilläni Etelä-Suomen kaupunkiympäristössä nyt noin vuoden ajan. Kokemus on ollut ennen kaikkea positiivinen. En pysty kuvittelemaan itselleni enää sellaista autoa, jossa ei olisi sähkömoottoria. Sen tarjoama vääntö ja reagointinopeus tuovat mukavuutta, mistä en ole enää valmis luopumaan. Toistaiseksi latausta tarjoavilta toimijoilta puuttuu yhdenmukaiset toimintaperiaatteet. Valitettavasti se rajaa sähkömoottorilla ajamiani kilometrejä.