Kustannustehokkuutta, käytännöllisyyttä ja älykkäitä ohjausmahdollisuuksia

 

SITECO:n Streetlight SL 31 on mutkaton ja energiatehokas tievalaisin, joka vähentää

tehokkaasti käyttökustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä. SL 31 tarjoilee maksimaalista joustavuutta: neljä runkokokoa, 2 valinnaista optiikka- ja värilämpötilavaihtoehtoa sekä eri ohjausvaihtoehdot turvaavat valaisimen soveltuvuuden lukuisiin eri tievalaistuskohteisiin, 3-12 metrin asennuskorkeuksille. Käyttökohteina ovat mm. pyörä -ja kävelytiet, yksikaistaiset ajoväylät, moottoritiet sekä aukiot.

Tärinätestattu Streetlight SL31 on erittäin kestävä ja helppokäyttöinen: työkaluvapaa asennuskonsepti virransyötön keskeytyksellä mahdollistaa valaisimen nopean ja turvallisen asennuksen sekä huollon. ENEC-sertifioitu Streetlight SL31 on varustettu korkealaatuisella PMMA-linssillä, joka turvaa erittäin laadukkaan optiikan. Valaisimen asentaminen 0 ° kallistuskulmaan ehkäisee valon säteilyn valaisimen yläpuolelle. Valaisimen kallistustasoa on mahdollista säätää −20 °… +15 °.  SL31 toimitukseen kuuluu 60 / 76 mm pylvässovite, lisävarusteena on saatavilla myös 42 mm sovite.

 

Älykästä valaistuksen ohjausta

SITECO Streetlight SL31 -valaisimet tarjoavat Smart City -valmiuden yhden tai kahden zhaga-liittimen avulla. Valaisimen ylä- ja alapintaan kiinnitettävien pienikokoisten zhaga-liitinten toiminta perustuu langattomaan, kaksisuuntaiseen DALI 2.0 -tiedonsiirtoon.  Liittimet mahdollistavat valaisinkohtaisen etäohjauksen, energiaraportoinnin sekä valaisindiagnostiikan. Yläpuolinen zhaga-liitin soveltuu esimerkiksi päivänvaloanturointiin ja ohjaustiedon siirtoon, alapuolinen liitin puolestaan liiketunnistukseen.

Streetlight SL31 – tekniset faktat

Neljä runkokokoa: micro, mini, midi ja maxi

Kaksi optiikkaa: ST0.8a, ST1.0a

Älykkäät ohjausvaihtoehdot: mm. ZHAGA -liitäntämahdollisuus

Värilämpötila: 3000K ja 4000K

Iskunkestävyys: IK08

Tiiveysluokitus: IP66

Värilämpötila: 3000K ja 4000K

Valovirta: 1000 lm – 30000 lm

Ottoteho: 35 W – 200 W

Energiatehokkuus: jopa 150 lm/W

Käyttöikä: jopa 100000 h

 

Siteco logo

 

Airam Plano ja Plano Pro

Airamin uudet valaisimet Plano ja Plano Pro moduulikattoihin. Plano on kustannustehokas ja varma valinta. Energiatehokas Plano Pro on lähes rajattomien mahdollisuuksien vaihtoehto.

OSRAMin korkealaatuiset LED-nauhat joustaviin ja yksilöllisiin valaistusratkaisuihin

Laatu, luotettavuus ja laaja valikoima takaavat täyden suunnitteluvapauden

Suosittu Illuxtron HV -sarja laajenee

Illuxtron Linea ja Odion valaisinuutuudet SLO:n valikoimassa