Suomalainen öljytäytteisiä lämmittimiä valmistava Warmos on uudistanut tuotepakkauksensa, jotka näkyvät asiakkaille kevään 2022 aikana.

Sen lisäksi, että tyylikkäät ja ympäristövastuulliset pakkaukset ilahduttavat asiakkaita ja kestävät kovemmatkin kuljetukset, ne kertovat näiden Avainlippu-tuotteiden kotimaisuudesta ja parantavat niiden näkyvyyttä yhä useimpien myymälöiden hyllyillä.

”Halusimme pakkaustemme kuvastavan entistä paremmin korkealaatuisia ja kestäviä tuotteitamme, sekä tarjoavan asiakkaille ekologisemman ja helposti kierrätettävän ratkaisun”, kertoo Warmoksen toimitusjohtaja Kirsi Ruohonen.

Warmos on aktiivinen kumppanuuksien kehittämisessä

Yritys uskoo avoimen yhdessä tekemisen tuottavan lisäarvoa kaikille osapuolille. Warmos uudistuu monella saralla, jotta asiakkaat saisivat parempaa ja nopeampaa palvelua. Hyvä tapa tutustua suomalaisiin Avainlippu-tuotteisiin on Warmos-tuotekoulutus, jota tarjotaan kaikille halukkaille nopealla aikataululla. Tuotteet ovat esillä myös monissa asiakastapahtumissa.

Valikoimasta löytyy mm.

Snro Tuote Kuvaus
8123904 Walo-sarja IP34 Trendikäs 20 cm korkea lämmitin korkeiden ikkunoiden alle. Pieni elegantti lämmitin on helppo piilottaa katseilta tai tuoda osaksi sisustusta.
8123914 Warma-sarja IP34 Luotettava 40 cm korkea lämmitin tilaan kuin tilaan. Sopii korkeutensa ja klassisen ulkonäkönsä vuoksi mihin tahansa kiinteistöön.
8123921 Wahva-sarja IP34 Tehokas 60 cm korkea lämmitin sekä kotiin että konttoriin. Tämä tehopatteri lämmittää isommatkin kiinteistöt.
8127151 Werstas-sarja IP67 Teollisuuslämmitin 60 cm haastaviin olosuhteisiin. Märkätilat sekä pölyiset ja palovaaralliset kohteet asettavat tälle lämmittimelle tiukat vaatimukset.
8127178 Wieras-sarja IP20 Siirrettävä 40 tai 60 cm korkea lämmitin tuo lämpöä sinne, missä sitä tarvitset. Täydentää erinomaisesti saunamökkien, kylmäeteisten ja työmaakoppien lämmitystä.

Teksti ja kuvat: Warmos

Fiboxin CUAL EK -kotelot

EK-kotelot ovat täysin modulaarisia, minkä vuoksi mallisto kattaa laajat käyttötarpeet yksittäisistä moduuleista laajoihin kotelopaneeleihin asti.

Schneider Electricin Wiser -älykoti oppii uusia Sähkönsäästötemppuja!

Supersuosittu ja helppokäyttöinen Wiser-älykotijärjestelmä on saanut syksyn aikana lisää uusia tuotteita ja nokkelia ominaisuuksia. Järjestelmä on nyt laajentunut valaistuksen, turvan sekä asennuskalusteiden lisäksi myös lämmitykseen. Jatkossa Wiser keskittyykin entistä vahvemmin energiatehokkuuden parantamiseen. Lämmityksestä se lähtee Syksyn puhutuimmat älykotiuutuudet ovat ehdottomasti uudet Wiser-yhdistelmätermostaatit, jotka sopivat niin sähköisen kuin vesikiertoisenkin lämmityksen ohjaamiseen. Tyylikkäällä LED-matriisinäytöllä varustetut termostaatit ovat saatavilla Exxact- sekä Renova-designilla. Niitä voidaan käyttää eri merkkisten antureiden kanssa, joten asentaminenkin on helppoa ja nopeaa. Termostaatit ovat IP31 luokiteltuja ja niitä ohjataan kapasitiivisilla hipaisunäppäimillä tai Wiser-sovelluksella. PowerTag on talon tärkein sähkönkäytön aisti Schneider Electricin uudet Wiser Resi9 PowerTag energiamittarit auttavat asukasta energiankulutuksen hallinnassa. Pääkytkimen yhteyteen asennettu mittari haistaa koko asunnon kuorman ja kertoo kulutuksen päivä- sekä kuukausitasolla. Näitä tietoja voidaan käyttää toki Wiser-älykotijärjestelmän automatisointiin ja energkiankulutuksen historiadatan avulla voi oppia, miten on sähköä tullut käytettyä. Nimensä mukaan Wiser on kuitenkin hieman älykkäämpi: Marraskuusta alkaen se nimittäin alkaa opiskella PowerTagin kautta asunnon laitteiden energiankulutusta ja ehdottaa yksilöllisesti sovelluksen kautta, kuinka asukas voisi säästää sähkölaskussa. Pääkytkimeen kytketyn mittarin lisäksi voidaan järjestelmään asettaa omia mittareita eri ryhmiin. Esimerkiksi sähköautoilijalle vikavirtasuojaan asennettava mittari kertoo kätevästi, kuinka paljon autoa on ladattu. Pörssisähködataa ilman välikäsiä PowerTagin avaama energianäkymä mahdollistaa myös Nordpoolin pössisähkön hinnan näyttämisen ilman vaivalloista koodaamista tai erilaisia kolmannen osapuolen verkkosivuja. Marraskuusta alkaen sähkön hintaa voidaan käyttää myös automaatioehtona, jolloin käyttäjä voi helposti leikata kulutustaan kalliilta tunneilta tai hyötyä negatiivisen sähkön hetkistä. Loppukäyttäjälle helppokäyttöinen Wiser-sovellus ja automaatioiden yksinkertainen luominen yhdessä luotettavan datalähteen kanssa ovat samalla asentajaystävällinen ratkaisu.