Kaikki tarvittavat osat löytyvät valmiiksi samasta paketista yhden sähkönumeron alta mahdollistaen nopean tilauksen ja toimituksen.

Erottimet ovat valmiiksi esikoottuja ja -säädettyjä näin ollen asennus on entistä nopeampaa ja helpompaa. Erottimen pääominaisuuksiin kuuluvat luotettavuus ja muunneltavuus. Siinä on mekaanisesti kestävä rakenne, joka sopii eri ympäristöihin. Siitä löytyy myös muunneltavat kiinnitys- ja asennusvaihtoehdot, sekä laaja valikoima eri katkaisuvirtavaihtoehtoja. Erottimia on saatavilla käsi- tai moottoriohjaimilla. Ohjaustavan päivitys jälkikäteen onnistuu helposti. Meiltä löytyy myös laajavalikoima ohjainkaappeja.

Laatu ja pitkä käyttöikä ovat meille ensisijaisen tärkeää: teräskomponentit ovat joko sinkkigalvanoituja tai ruostumattomasta teräksestä, kuparivirtatiet hopeoituja, epoksieristimet ovat kevyet ja kestävät.

Turvallisuuteen ja ympäristöön on myös kiinnitetty tarkkaan huomioita. Erottimet ovat ilmaeristeisiä,
IEC-testattuja ja niissä on näkyvä avausväli. Riippulukitus on mahdollista auki- tai kiinniasennossa. Katkaisukammiot ovat öljyttömät ja SF6-kaasuttomat. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettävät.

 

Snro Nimike
58 100 28 Muuntajaerotin NPS Ready 1-p – NPS24B118-J2VS/1
58 100 30 Muuntajaerotin NPS Ready 2-p – NPS24B119-J2VS/1
58 100 27 Johtoerotin NPS Ready 1-p – NPS24B118-J2HS/1 -1p
58 100 29 Johtoerotin NPS Ready 2-p – NPS24B119-J2HS/1 -2p

ABB logo

ABB:n uusi Nordicap-kaapelijakokaappi täydentää tuotevalikoimaa

ABB on laajentanut Nordicap-kaapelijakokaappien tuotesarjaa 1280mm leveällä kaapilla. Z-kiskojärjestelmällä oleva uusi iso kaappi soveltuu kaupunkiympäristöön, jossa tarvitaan useita sulakelähtöjä ja siten enemmän kiskotilaa kaapelijakokaapin sisällä. 

AHXAMK-WM-yleiskaapelivarusteet sopivat niin maa- kuin ilma-asennukseen

Enston laajasta valikoimasta löytyy takuulla yhteensopivat tuotteet niin pienjännite- kuin keskijänniteverkon rakentamiseen.

KKM:n energiatehokkaat muuntajat markkinoille

KKM ja Toshiba toimittavat yhteistyössä pohjoismaihin heinäkuussa 2021 voimaantulleen Ecodirektiivin (Euroopan unionin komission asetus nro. 548/2014) toisen vaiheen jakelumuuntajia. Muuntajien tyhjäkäynti- ja kuormitushäviöt täyttävät tiukat häviökriteerit.