Tuotteet kaapelivaipan korjaamiseen

HellermannTytonin HelaTape Flex1000+ ja HelaTape Flex2000+ ovat korkealuokkaisia kylmän sään vinyylisähköteippejä, jotka soveltuvat laaja-alaisesti mm. AMKA -kaapelivaipan korjaamiseen, mekaaniseen suojaamiseen ja sähköiseen eristämiseen pienjännitekäyttökohteissa 1 kV saakka.

Lisäksi HelaTape Flex1000+ sarjan värilliset teipit soveltuvat värimerkintään ja se on markkinoiden ainoa kylmän sään vinyylisähköteippi, joka on saatavana kelta-vihreänä. HelaTape Flex1000+ paksuus on 0,18 mm ja HelaTape Flex2000+ paksuus on 0,21 mm.

Ulkokäyttöön soveltuvia

Molemmat teippisarjat soveltuvat ulkokäyttöön ja kestävät mekaanista rasitusta, kosteutta sekä auringon valoa. Alin asennuslämpötila -18 °C mahdollistaa työskentelyn myös talvella.   Teippien erinomainen asennettavuus, muotoutuvuus ja tarttuvuus helpottavat asennusta.

HellermannTytonin HelaTape Flex1000+ ja HelaTape Flex2000+ ovat korkealuokkaisia kylmän sään vinyylisähköteippejä, jotka soveltuvat laaja-alaisesti mm. AMKA -kaapelivaipan korjaamiseen, mekaaniseen suojaamiseen ja sähköiseen eristämiseen pienjännitekäyttökohteissa 1 kV saakka.

 

Snro Tuotetunnus Mitat Väri
60 178 50 HTAPE-FLEX1000+19x20 PACK 19 mm x 0,18 mm x 20 m Musta
60 178 52 HTAPE-FLEX1000+19x20 19 mm x 0,18 mm x 20 m Musta
60 178 60 HTAPE-FLEX1000+ C 19x20 19 mm x 0,18 mm x 20 m Ruskea
60 178 62 HTAPE-FLEX1000+ C 19x20 19 mm x 0,18 mm x 20 m Kelta-vihreä
60 178 53 HTAPE-FLEX2000+19x20 19 mm x 0,21 mm x 20 m Musta

Schneider Electricin Wiser -älykoti oppii uusia Sähkönsäästötemppuja!

Supersuosittu ja helppokäyttöinen Wiser-älykotijärjestelmä on saanut syksyn aikana lisää uusia tuotteita ja nokkelia ominaisuuksia. Järjestelmä on nyt laajentunut valaistuksen, turvan sekä asennuskalusteiden lisäksi myös lämmitykseen. Jatkossa Wiser keskittyykin entistä vahvemmin energiatehokkuuden parantamiseen. Lämmityksestä se lähtee Syksyn puhutuimmat älykotiuutuudet ovat ehdottomasti uudet Wiser-yhdistelmätermostaatit, jotka sopivat niin sähköisen kuin vesikiertoisenkin lämmityksen ohjaamiseen. Tyylikkäällä LED-matriisinäytöllä varustetut termostaatit ovat saatavilla Exxact- sekä Renova-designilla. Niitä voidaan käyttää eri merkkisten antureiden kanssa, joten asentaminenkin on helppoa ja nopeaa. Termostaatit ovat IP31 luokiteltuja ja niitä ohjataan kapasitiivisilla hipaisunäppäimillä tai Wiser-sovelluksella. PowerTag on talon tärkein sähkönkäytön aisti Schneider Electricin uudet Wiser Resi9 PowerTag energiamittarit auttavat asukasta energiankulutuksen hallinnassa. Pääkytkimen yhteyteen asennettu mittari haistaa koko asunnon kuorman ja kertoo kulutuksen päivä- sekä kuukausitasolla. Näitä tietoja voidaan käyttää toki Wiser-älykotijärjestelmän automatisointiin ja energkiankulutuksen historiadatan avulla voi oppia, miten on sähköä tullut käytettyä. Nimensä mukaan Wiser on kuitenkin hieman älykkäämpi: Marraskuusta alkaen se nimittäin alkaa opiskella PowerTagin kautta asunnon laitteiden energiankulutusta ja ehdottaa yksilöllisesti sovelluksen kautta, kuinka asukas voisi säästää sähkölaskussa. Pääkytkimeen kytketyn mittarin lisäksi voidaan järjestelmään asettaa omia mittareita eri ryhmiin. Esimerkiksi sähköautoilijalle vikavirtasuojaan asennettava mittari kertoo kätevästi, kuinka paljon autoa on ladattu. Pörssisähködataa ilman välikäsiä PowerTagin avaama energianäkymä mahdollistaa myös Nordpoolin pössisähkön hinnan näyttämisen ilman vaivalloista koodaamista tai erilaisia kolmannen osapuolen verkkosivuja. Marraskuusta alkaen sähkön hintaa voidaan käyttää myös automaatioehtona, jolloin käyttäjä voi helposti leikata kulutustaan kalliilta tunneilta tai hyötyä negatiivisen sähkön hetkistä. Loppukäyttäjälle helppokäyttöinen Wiser-sovellus ja automaatioiden yksinkertainen luominen yhdessä luotettavan datalähteen kanssa ovat samalla asentajaystävällinen ratkaisu.  

Theben uutuus DIMAX 540 plus B -yleishimmennin

Suuri uutuus voi olla joskus erittäin pienikokoinen – aivan kuten Thebenin uusi DIMAX 540 plus B -himmennin.

Uusi vedonpoistaja AP9/AP10-pintajakorasioihin

Nopea ja ruuviton asennus jopa kolmelle kaapelille Ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta vedonpoistamiseen ei tarvita ruuveja tai työkaluja. Kaapeli kiinnitetään nippusiteellä, mikä tekee asennuksesta helppoa ja säästää asennusaikaa. Soveltuu käytettäväksi AP9- ja AP10-jakorasioiden kanssa. Vedonpoistajaa voidaan käyttää eripaksuisten kaapeleiden Ø6–17 mm sekä kalustekaapeleiden kanssa.   Käyttö Asennus yhdellä vedonpoistajalla. Kahta vedonpoistajaa voidaan käyttää vastakkaisilla reunoilla. Asennus keskelle vain AP9-rasian kanssa.   Asennus Asenna vedonpoistaja jakorasiaan ja työnnä kaapeli kalvotiivisteen läpi rasiaan. Asenna nippuside kaapelin ympärille ja pujota se vedonpoistajaan. Varmista, että nippuside on tukevasti oikeassa kohdassa ennen kiristystä. Asennus on valmis, kun nippuside on kiristetty. Varmista vedonpoisto vetämällä kaapelia hieman ulospäin. (Nippuside ei sisälly toimitukseen.)   [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Kuvaus Tyyppi Pakkauskoot 16 125 94 Vedonpoistaja kolmelle kaapelille, Ø6–17 mm AS9.10 10/100/1000 [/su_table]