Jarmo Harttunen
markkinointipäällikkö,
SLO Oy
11.12.2018

Kun hankinta on uusi monella tapaa, kannattaa hyödyntää läsnäolevan SLO myyjän ammattitaitoa jo ostostilanteessa. Asiantuntevat myyjämme kertovat kaiken tietonsa tuotteesta sekä sen, tarvitsetko asennukseen lisätuotteita vai selviätkö ostoskoriin valituilla tavaroilla.

SLO haluaa olla asiakkailleen aina ykkösvalinta, kaikessa. Siksi tarjoamme ostamiisi tuotteisiin liittyvän, tarvittavan informaation. SLO:n myyjät ovat erinomainen tiedonlähde, sillä heillä on tarvittava informaatio sekä ammattitaito, jotka ovat kertyneet kokemuksesta ja muista vastaavista ostotapahtumista.

Apteekkari ehdottelee omiaan, miksi ei SLO:kin?

Apteekit ovat velvoitettuja tarjoamaan samaan käyttötarkoitukseen soveltuvaa edullisempaa lääkettä reseptillä määrätyn tuotteen tilalle. Samalla periaatteella SLO.n myyjät voivat ehdottaa asiakkaille vaihtoehtoisia tuotteita. Kyseessä on usein tarkkaan mietityt ja asiakkaille parhaimmiksi todetut SLO:n valintatuotteet. SLO:n valinnoissa on usein edullisemmat tuotehinnatkin, mistä harvoin on haittaa urakan kannattavuudelle.

SLO App on uusiutunut, nyt käytössäsi on lisää teknisiä ominaisuuksia. Kannattaa tutustua!

Yhteisillä ratkaisuilla kehitämme liiketoimintaa ja myyjäasiakassuhdetta molemminpuolisesti.

PRY-CAM mullistaa sähköjärjestelmien valvonnan, kunnonarvioinnin ja hallinnan

PRY-CAM on johtava, älykäs sähköjärjestelmien kunnonarviointiratkaisu, joka perustuu Prysmian Groupin patentoituun teknologiaan.

PVC-alitusputki vaativaan käyttöön

Pipelifen PVC-alitusputki on tarkoitettu sähköja televerkon rakentamisessa liikennealueelle toteutettavien teiden ja rautateiden alituksiin. Tuote on suunniteltu kestämään erilaisia putkialituksien työmenetelmiä, kuten vaakaporaus, tunkkaus ja paineilmamyyrä. PVC- alitusputki kestää SN30-rakenteen ansiosta pohjoismaiset vaatimukset asennuksen aikana sekä maaperän tuoman rasituksen asennuksen jälkeen. Liitosmuhvin suora rakenne kestää mekaanista rasitusta eikä aiheuta turhaa kitkaa putken asentamisessa. – Alitusputki ja sen muhvi on suunniteltu yhteistyössä alitusurakoitsijoiden kanssa kestämään alitustyön aiheuttama rasitus. PVC-alitusputki kestää hyvin ulkoisen maan paineen, sekä mekaanisen rasituksen, kertoo Pipelifen tuotepäällikkö Vesa Juka. Tuote on osa Pipelifen PVC-kaapelisuojaputkien järjestelmää ja se on yhteensopiva PVC-kaarien ja PVC-kaapelisuojaputkien kanssa. Alitusputken 100,110 ja 140 väri on oranssi ja 110 on saatavana myös keltaisena.   Snro Tuotenimi 52 614 01 PVC-alitusputki 100x4,8x6000 SN30 52 614 02 PVC-alitusputki 110x5,3x6000 SN30 52 614 39 PVC-alitusputki 140x6,7x6000 SN30