Kiinteistöautomaation tarpeisiin suunniteltu ACH580 taajuusmuuttaja on omaa luokkaansa

Taajuusmuuttajan tehoalue ulottuu seinäasenteisena (IP21 ja IP55) 0,75 kW:sta 250kW:iin asti ja se toimii seuraajana menestyksekkäälle ACH550 taajuusmuuttajalle. Kompakti ACH580 säästää asennustilaa ja tarjoaa käyttäjälleen helppoa asennettavuutta, ensiluokkaista käytettävyyttä ja monipuolista integroitavuutta eri automaatiojärjestelmiin.

Kuten edeltäjästänsä, ACH580:sestä löytyy paljon erilaisia toiminnallisuuksia helpottamaan laitteen käyttöä kiinteistöautomaation sovelluksissa, mukaan lukien reaaliaikakello ohjaukseen ilman kellokytkintä, sekä PID säädin ilman ulkoisia säätimiä. Kompakti, tehokas ja yksinkertainen, ota askel lähemmäs käytettävyyttä.

Tekniset tiedot

Jännite: 3~ 380 – 480 V, +10/-15%
Teho: 0.75 – 250 kW
Suojaus: IP21 (Vakio) ja IP55 (Optio)
Analogiatulot: 2 kpl
Analogialähdöt: 2 kpl
Digitaalitulot: 6 kpl
Releet: 3 kpl
Kenttäväylät: Modbus RTU (Vakio), PROFIBUS-DP (Optio), PROFINET (Optio), CANopen (Optio), DeviceNet (Optio), Ethernet/IP (Optio), Ethernet POWERLINK (Optio)
EMC suodatus: class C2 (1st environment restricted distribution)

Miksi ACH580?

  • Helppokäyttöinen paneeli ja käyttöliittymä ensiluokkaiseen käytettävyyteen
  • Yksinkertainen, sekä nopea asentaa ja käyttöönottaa
  • Ilmanvaihdon luonnollinen kumppani kiinteistöissä
  • Soveltuu pumppuihin ja puhaltimiin

 

 

 

Teksti:
Patrik Tikka, Product Manager Robotics and Motion, ABB OY

Marechal Electric EVO40 on liitin, kytkin ja kuormasta erotus samassa paketissa

EVO40 on voimaliitin, joka toimii kytkimenä ja erottimena sisältäen pyöritettävän ohjaimen (On-Off). Se on saatavilla 2-6-napaisina (+maa) vaihtoehtoina. Kuorman kytkeminen ja irrottaminen jännitteellisenä on mahdollista tehdä turvallisesti eristämällä minkä tahansa pienjännitevirtapiirin, IEC/EN 60947-1 ja 60947-3 standardien mukaisesti. Myös kaikkien 3-vaihemoottoreiden jännitteellinen kytkentä onnistuu IEC/EN 60943-3 standardien mukaisesti.  Näin ollen EVO40 täyttää kytkimien käyttöluokat AC-21A, AC-22A ja AC-23A.

Helvar Oy:n pihan valaistuksen päivitys tehtiin automatiikkaa hyödyntäen

Soneparin pitkäaikainen toimittaja Helvar Oy pääsi kokeilemaan ostajan saappaita, kun Karkkilassa sijaitsevan tehtaan pihavalaistus päivitettiin. Valaisimet kohteeseen toimitti Bat. Power Oy. Lue kirjoituksesta, miten Helvarin valaistuksen päivitys tuotti raikkaan ja kirkkaan valaistuksen lisäksi merkittävää säästöä vuorokausirytmin mukaisella valaistustasojen ohjauksella.

Vohek Mini ja Midi

Työmaiden kevyt uutuus