Hagerin vikavirtasuojakatkaisijat ovat taanneet maksimaalisen turvan liike- ja asuntorakentamisessa jo vuosikymmenien ajan. Nyt otamme askeleen eteenpäin.

Täydennämme vikavirtasuojien valikoimaa kattavalla 10 kA -tuotesarjalla. Näiden tuotteiden avulla vikavirtasuojaus on mahdollista entistä laajemmin modernissa liikerakentamisessa ja teollisuudessa.

Uusi 10 kA tuotesarja sisältää A-tyypin perusversiot 2- ja 4-napaisena 25 – 125 A nimellisvirroille. Myöhemmin vuoden lopulla valikoimaa laajennetaan myös F-tyypin 2- ja 4-napaisilla 25 – 63 A vikavirtasuojilla. F-tyypin vikavirtasuojat tunnistavat vaihtosähkö- ja tasasuunnatun pulssimuotoiset vikavirran, kuten A-tyypin vikavirtasuojat. Lisäksi ne tunnistavat seka- ja korkeataajuiset vikavirrat, joita esiintyy esimerkiksi taajuusmuuttajilla säädetyissä virtapiireissä.

Korkeamman katkaisukyvyn ja uuden vikavirtatyypin F lisäksi uuden sarjan tuotteissa, sykäysvirrankestoisuus on nostettu 3 kA tasoon. Tämä estää virheellisiä laukaisuja raskaiden kuormapiirien suojauksessa.

Toinen tärkeä uudistus 10 kA -sarjassa on mahdollisuus käyttää johdonsuojakatkaisijoiden lisämoduuleita MZ2xx. Tuotteiden valinta helpottuu entisestään ja tilankäyttö saadaan optimoitua. Vikavirtasuojien liitännät voidaan tehdä nopeasti ja luotettavasti johtimilla ja virtakiskolla laitteiden alapuolisten kaksoisliittimien ansiosta. Toisaalta monipuoliset DIN-kiskokiinnitysmahdollisuudet sallivat virtakiskoyhdistyksen myös yläpuolelta tappimallisilla virtakiskoilla kondenssiveden kannalta haastavissa paikoissa.

 

Uudet 10 kA vikavirtasuojat löytyvät SLO:n myyntiohjelmasta sähkönumeroväliltä 32 464 42 – 32 465 39.

Rittalilta nyt uudet VX SE -yksittäiskaapit UL ja cUL -hyväksynnöillä

Uutuutena VX SE-valikoimaan on lisätty 300 mm syviä kaappeja, jotka soveltuvat mainiosti mm. kiinteistöautomaation tarpeisiin.

UTUn ulkomittauskeskuksissa nyt trendikäs harmaa väri

Viime vuosina on lisääntynyt tummansävyinen rakentaminen uusissa nykyaikaisissa rakennuksissa. Tämän vuoksi asiakkaat kaipaavat myös sähkökeskuksilta ympäristöön sopivaa ulkoasua. UTUn ulkomittauskeskuksien valikoimaan onkin nyt tullut uusia malleja, joiden värisävy on RAL 7024 (grafiitinharmaa).

UTUn B-tyypin vikavirtasuojien valikoima laajentuu

Teollisuudessa ja vihreän energian tuotannossa tarvitaan yhä useammin erityistoiminnoilla varustettuja vikavirtasuojia.