Salomaan Konepaja valmistaa kaikki tuotteensa itse Suomessa Salossa sijaitsevalla tehtaallaan.

Salomaan Konepaja on vuonna 1930 perustettu perheyritys, joka on valmistanut sähkölinjatarvikkeita 1960-luvulta lähtien.

Keskijänniteverkon ylijännitesuojateline JTO-24.1 (snro 5024522) on suunniteltu Salomaan Konepajan ja SLO:n yhteistyönä. Ylijännitesuojateline JTO-24.1 on tarkoitettu kiinnitettäväksi pylvääseen kaapelipäätteeksi maakaapelin ja avolinjan yhtymäkohtaan. Teline on rakenteeltaan markkinoiden vahvin ja kaikki osat ovat kuumasinkittyjä. Telineen runko on muotoiltu jäykästä U-profiilista, mikä ehkäisee tehokkaasti ylijännitesuojien värinää. Kaapelinkiinnike soveltuu jopa Ø100mm kaapelin kiinnitykseen ja telineessä on valmiina pultit maadoituskengän kiinnitystä varten. Telineessä on myös avaimenreikä- kiinnityspisteet ja nostolenkki, joiden ansioista teline voidaan helposti nostaa etukäteen asennettuun kiinnityspulttiin.

 

LEDVANCE LED-nauhajärjestelmä

 LED-nauhat ja liittimet ovat päivittyneet nyt entistäkin paremmiksi Performance Class –luokan nauhoissa on nykyään kaksinkertainen määrä ledejä nauhan matkalla, jolloin pisteiden erottuminen kuvun alta on vähäisempää.

Tukkurin rooli on moninainen: Oulun sairaalaan räätälöitiin riviliitinkotelo

Oulussa rakentuu turvallisia, terveellisiä ja toimivia hoitotiloja, kun yliopistollisen sairaalan rakennuskantaa päivitetään. Uuden sairaalan B-rakennuksen toteutuksesta vastaavassa allianssissa sähköurakointia toteuttaa Caverion Suomi Oy, jonka aloitteesta räätälöitiin riviliitinkotelo erityisen avoimella yhteistyöllä Spelsberg Oy:n ja Soneparin (aikaisemmin SLO) kanssa.

nVent T2Blue uudistuu

nVent Raychem valmistama T2Blue paketointi uudistuu. Uudistus tehtiin urakoitsijoiden toiveesta, paketeissa on muun muassa kertakäyttökela asennusta helpottamaan. Pakkaukseen lisättiin asennusta helpottava kertakäyttökela. Sähkönumerot säilyvät samana. Uudet pakkaukset tulevat hyllyyn heti vanhojen loputtua.