Salomaan Konepaja valmistaa kaikki tuotteensa itse Suomessa Salossa sijaitsevalla tehtaallaan.

Salomaan Konepaja on vuonna 1930 perustettu perheyritys, joka on valmistanut sähkölinjatarvikkeita 1960-luvulta lähtien.

Keskijänniteverkon ylijännitesuojateline JTO-24.1 (snro 5024522) on suunniteltu Salomaan Konepajan ja SLO:n yhteistyönä. Ylijännitesuojateline JTO-24.1 on tarkoitettu kiinnitettäväksi pylvääseen kaapelipäätteeksi maakaapelin ja avolinjan yhtymäkohtaan. Teline on rakenteeltaan markkinoiden vahvin ja kaikki osat ovat kuumasinkittyjä. Telineen runko on muotoiltu jäykästä U-profiilista, mikä ehkäisee tehokkaasti ylijännitesuojien värinää. Kaapelinkiinnike soveltuu jopa Ø100mm kaapelin kiinnitykseen ja telineessä on valmiina pultit maadoituskengän kiinnitystä varten. Telineessä on myös avaimenreikä- kiinnityspisteet ja nostolenkki, joiden ansioista teline voidaan helposti nostaa etukäteen asennettuun kiinnityspulttiin.

 

Ilmalämpöpumppujen etäohjaus on sekä mukavuustekijä että riskienhallintakeino

Lämpöpumput ovat suosittuja lämmönlähteitä suomalaisilla mökeillä.

Uudet berker S.1 -kaksoispistorasiat Hagerilta

Hager on julkaissut berker S.1 -sarjaan uuden sukupolven 2-osaiset pistorasiat.

Bachmann MOV:E on epätavallinen, mutta näppärä mobiilivirtalähde

Siinä on pistorasia ja/tai USB- A- ja C- latausliitännät ja se tarjoaa riittävästi virtaa kaikille tavallisille sähkölaitteille, joita jokapäiväisessä opiskelu- tai työelämässä käytetään. Vapauden vieminen uuteen ulottuvuuteen- MOV:E your limits!  Jos et halua tilojen infrastruktuurin tai jatkokaapelien rajoittavan sinua, MOV:E on oikea valinta. XXL-kokoinen virtapankki tarjoaa riittävästi virtaa kaikkien yleisten toimistolaitteiden käyttämiseen ja lataamiseen- kannettavista tietokoneista digitaalisiin fläppitauluihin. ✔️Plug & Play schukopistorasia, USB-A -ja USB- C-pikalataus ✔️Latautuu täyteen tehoon max. 3 tunnissa ✔️Helppokäyttöinen ohjauspaneeli ✔️Kestävä ratkaisu vaihdettavan 230Wh:n litiumioniakun ansiosta ✔️Optimoitu elektronisten laitteiden vaihtovirralle (True Sinus invertterin kautta) ✔️Langattomasti ladattavissa lataustelakan kautta ✔️Automaattinen valmiustila (virransäästötila) ✔️Erittäin korkea, yli 93% energiatehokkuus Vaikuttava tuotesuunnittelu yksinkertaisella, mutta ajattomalla tyylillä, yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin. MOV:E on saatavana tyylikkäänä mustana tai valkoisena. Räätälöidyt, yksilölliset värimallit myös logolla, saatavilla pyynnöstä. Valinnaiset lisävarusteet, kuten turvalukitusmahdollisuus, täydentävät MOV:E:n toiminnallisuuden.  Erittäin tehokas MOV:E XXL virtapankki on valmistettu Saksassa ja täyttää VDE:n (IEC) sertifioimat, korkeimmat turvallisuusvaatimukset. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro   8706101 MOV:E, XXL- varavirtalähde, musta. 1:llä schukopistorasialla sekä 2:lla USB-A-latausliittimellä ja 2:lla USB-C-latausliittimellä 8706102 MOV:E, XXL- varavirtalähde, musta. 4:llä USB-A-latausliittimellä ja 4:llä USB-C-latausliittimellä 8706103 MOV:E, XXL- varavirtalähde, musta. Turvalukitusmahdollisuudella. Schukopistorasialla sekä 2:lla USB-A-latausliittimellä ja 2:lla USB-C-latausliittimellä 8706104  MOV:E, XXL- varavirtalähde, valkoinen. 1:llä schukopistorasialla sekä 2:lla USB-A-latausliittimellä ja 2:lla USB-C-latausliittimellä 8706105 MOV:E, XXL- varavirtalähde, valkoinen. 4:llä USB-A-latausliittimellä ja 4:llä USB-C-latausliittimellä 8706106 MOV:E, XXL- varavirtalähde, valkoinen. Turvalukitusmahdollisuudella. Schukopistorasialla sekä 2:lla USB-A-latausliittimellä ja 2:lla USB-C-latausliittimellä 8706107 MOV:E XXL-varavirtalähteiden lataustelakka [/su_table]