Salomaan Konepaja valmistaa kaikki tuotteensa itse Suomessa Salossa sijaitsevalla tehtaallaan.

Salomaan Konepaja on vuonna 1930 perustettu perheyritys, joka on valmistanut sähkölinjatarvikkeita 1960-luvulta lähtien.

Keskijänniteverkon ylijännitesuojateline JTO-24.1 (snro 5024522) on suunniteltu Salomaan Konepajan ja SLO:n yhteistyönä. Ylijännitesuojateline JTO-24.1 on tarkoitettu kiinnitettäväksi pylvääseen kaapelipäätteeksi maakaapelin ja avolinjan yhtymäkohtaan. Teline on rakenteeltaan markkinoiden vahvin ja kaikki osat ovat kuumasinkittyjä. Telineen runko on muotoiltu jäykästä U-profiilista, mikä ehkäisee tehokkaasti ylijännitesuojien värinää. Kaapelinkiinnike soveltuu jopa Ø100mm kaapelin kiinnitykseen ja telineessä on valmiina pultit maadoituskengän kiinnitystä varten. Telineessä on myös avaimenreikä- kiinnityspisteet ja nostolenkki, joiden ansioista teline voidaan helposti nostaa etukäteen asennettuun kiinnityspulttiin.

 

 ABB-Welcome -ovipuhelinjärjestelmän lisäkamerat

Nykymaailmassa on hyvä tietää kenelle ovensa avaa.

Kustannustehokas valaistuksen automatisointi: Basic Line tuotesarja

Basic Line -tunnistinsarja sopii pienten valaistusalueiden automatisointiin kustannustehokkaimmalla hintatasolla. Tunnistimien kuorman kesto sopii hyvin pienitehoisten ledivalaisinten ohjaamiseen.

Warmos panostaa pakkauksiin ja kehittää kumppanuuksia

Suomalainen öljytäytteisiä lämmittimiä valmistava Warmos on uudistanut tuotepakkauksensa, jotka näkyvät asiakkaille kevään 2022 aikana.