UTUn sähköautojen latausasemavalikoima on saanut uuden odotetun tulokkaan. Hagerin witty start tulee täydentävänä tuotteena Elvi ja HomeBox -tuotesarjojen rinnalle. Witty startissa on vahvasti kiinnitetty huomiota käyttäjä- ja asentajaystävällisyyteen sekä kestävyyteen. Siksi tämä 11 kW teholle optimoitu tuote sopii erinomaisesti omakotitalojen, paritalojen ja pienten liikerakennusten latausasemaksi Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

Latausaseman vikavirtasuojaukseen voidaan käyttää normaalia A-tyypin vikavirtasuojaa. Wittyn runsaiden kytkentätilojen ansiosta suojalaite voidaan asentaa myös latausaseman sisältä löytyvään DIN-kiskotilaan. Aseman käyttöä voidaan rajoittaa koteloon integroidun avainkytkimen avulla. Witty voidaan myös varustaa kuormanhallinnalla kiinteistön syötön ylikuormittumisen estämiseksi, jotta turhat sähkökatkot voidaan välttää ja talon liittymäkulut saadaan optimoitua. Mahdollisuus lisätä schuko-pistorasia T2-latauspistorasian alapuolelle on hyvä mahdollisuus sähköisten kulkuvälineiden mobiililataukseen ja lisäsähköntarpeeseen.

Helpoimmillaan kiinnität wittyn seinään, kytket syöttökaapelin ja asennus on käyttöönottomittauksia vaille valmis. Laitteessa on kuitenkin paljon lisämahdollisuuksia tarkempaan asetteluun. Asemassa voidaan hyödyntää mm. kello-ohjauksia ja tariffiohjauksia tai maksimoida aurinkosähkön käyttö lataukseen. Paikallisesti tuotetun energian käytön optimointi onnistuu kuormanhallinnan lisätarvikkeilla. Näiden lisätoimintojen käyttöönotto edellyttää latausasemalle tehtävää asettelua muistitikun ja PC:n avulla. Perusrajoitustoiminnoille virranrajoitus tehdään helposti latausaseman ja virranrajoitusreleen potentiometreillä.

 

 

Snro

Tyyppi

Tuote

34 267 95

XEV1K11T2

Latausasema witty start 11kW IP55/IK10

34 267 96

XEVA100

Kaapelipidike witty start

34 267 97

XEVA200

Ohjauskortti kuormanhallinta witty start

27 073 02

XEV305

Virranrajoitusrele 3v 15-100A witty

32 461 64

ADM466C

Vikavirtajohdonsuojakatk. 4N C-16A 30 mA A-tyyppi

34 192 52

30760

Latauskaapeli Basic Line T2-T2 3x16A 6m musta

UTU

Hensel yhdisteltävät keskusjärjestelmän kotelot

Hensel on tuttu kestävistä, lujista ja helppokäyttöisistä sähkönjakelutuotteistaan. Ne ovat paras valinta etenkin kosteisiin, likaisiin tai lämpimiin ympäristöihin. 

Parasta turvaa OBO salama- ja ylijännitesuojauksella

Ympäristöystävällinen, testattu, kestävä ja turvallinen OBO-salamasuojaus on parasta turvaa koteihin ja mökeille.

Schneider Electricin Acti9-valokaarivikasuojat tehostamaan kiinteistön paloturvallisuutta

Schneider Electricin sähkökeskukseen asennettavilla valokaarivikasuojilla estät tehokkaasti sähkövioista aiheutuvat tulipalot, jotka ovat yleisimpiä sähköasennuksista johtuvien tulipalojen aiheuttajia rakennuksissa.