Mikä älykotiratkaisu on edullinen, helppo asentaa ja sopii kaikenlaisiin koteihin myös jälkiasenteisena? Vastaus on Schneider Electricin uusi Wiser.

Wiser on älykotijärjestelmä, joka lisää kodin mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Wiser-älykoti koostuu erilaisista laitteista, joita voidaan ohjata langattomasti. Wiser puhelinsovelluksella voidaan tehdä usean laitteen tilanneohjauksia, ajastuksia tai esimerkiksi säätilan vaihteluihin perustuvia automaatioita. Laitteet keskustelevat myös keskenään, joten kodin toimintoja voidaan automatisoida tapahtumaan ilman käyttäjän huomiota. Wiser voidaan asentaa normaaliin kaapelointiin tai täysin langattomasti.

Wiser on helppo yhdistää Exxact-sarjan kanssa

Wiser-tuotteet edustavat tyyliltään Exxact-kalustesarjaa, joten kodissa voidaan hyvin käyttää sekaisin älykkäitä ja perinteisiä kalusteita. Asentajan tai vieraiden ei tarvitse tietää mikä on älykäs ja mikä ei – kaikki tuotteet asennetaan tavalliseen tapaan ja käyttö onnistuu myös perinteisesti seinältä.

Zigbee 3.0 -laitteena Wiserin yhteensopivuus on taattu useammaksi vuodeksi

Kaikki Wiser-tuotteet ovat laadukkaita ja sertifioituja Zigbee 3.0 -laitteita, mikä takaa eri järjestelmien yhteensopivuuden pitkälle tulevaisuuteen. ”Zigbee mesh” -verkko mahdollistaa sujuvan toiminnan myös isommissa kohteissa, kun viestit liikkuvat verkon lävitse laitteelta toiselle, tavoittaen aina viimeisenkin liitetyn laitteen.

Wiser tarjoaa ammattilaisille loistavan lisämyyntimahdollisuuden ilman uuden opiskelua tai hankalaa asennusta. Liity sinäkin mukaan kotien digitalisaatioon!

 

Wiser älykoti – esittely 

Webinaari: Wiser-älykotijärjestelmä

Katso tärkeimmät Wiser -tuotteet SLO:n verkkokaupassa

Lisää tuotteita löydät näillä sähkönumeroilla

Snro Tuotekategoria
 26 221 18 Keskusyksikkö
26 221 26…35 Valonsäätimet
21 011 49… 51 Relekytkimet
26 091 74…79 Liiketunnistimet
26 091 91…94 Langattomat sensorit
26 221 06 ja 26 221 07 Langattomat painikkeet
24 001 53 Pistorasiaplugi
71 260 96 IP-kamera

Teksti ja kuvat: Schneider Electric

Schneider Electric

Siemens-talotekniikkatuotteet SLO:lta

Siemensin Building Technologies Division on erikoistunut rakennusautomaation ratkaisuihin.

Exxact LED valonsäätimen muoviosat nyt tilattavissa sähkönumerolla

Schneider Electric on tuonut myyntiin varaosat Exxact ja Renova sarjojen LED kiertonuppisäätimille.