Ainutlaatuiset, jännitetyöhön hyväksytyt WIHA-ohutkärjet ovat osa WIHA slimFamily-tuoteperhettä

Wiha-ohutkärjillä ulotut myös ahtaisiin ruuvauspaikkoihin.

Wihan slimFamily -tuoteperhe on ainutlaatuinen, jännitetyöhön hyväksyttyjen ohutkärkien ja meisselikahvojen tuoteryhmä. Kaikki slim- Family-tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet on testattu 10 000 voltissa ja hyväksytty 1 000 volttiin saakka. SlimFamily-tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä 66 eri tuotenimikettä.

WIHAn jännitetyöhön hyväksytyt 75 mm pitkät ohutkärjet löytyvät yleisimmille kärkityypeille

Wiha-ohutkärkiä on lähes 30 eri kärkityyppiä ja neljä erilaista kärkisarjaa. Eristysmateriaali on integroitu läpikarkaistuihin ruuvauskärkiin ja läpimitta on joissain kärkityypeissä jopa 33 % pienempi normaaleihin meisseleihin verrattuna. Kärkityypeistä löytyvät tavallisimmat suoraurat, ristipäät, kuusiokolot ja torxit sekä sähköasennuksissa yleinen ristiura- yhdistelmäkärki. Kärkisarjoihin on pakattu kuusi eri ohutkärkeä ja yksi seitsemänosainen kuusiokolokärkisarja. Ohutkärkien pituus on 75 mm ja kannan läpimitta on 6 mm.

Jännitetyöhön hyväksyttyjä WIHA- ohutkärkiä käytetään vain WIHA-meisselikahvoilla

SlimFamily-meisselikahvoissa on valinnan varaa. Mitä isompi kahva, sitä enemmän vääntövoimaa saadaan aikaiseksi. Lyhyemmällä kahvalla taas mahtuu työskentelemään ahtaissa paikoissa. Wihan slimFamily- tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista meisselikahvaa: slimVario-, LiftUp- ja Stubby -kahvat. SlimVario-kahvan läpimitta on 29 mm ja kokonaispituus kärjen kanssa 215 mm. LiftUp-kahvan läpimitta on 38 mm ja kokonaispituus kärjen kanssa on 245 mm. Stubby-lyhytmeisselikahvan läpimitta on 33 mm ja kokonaispituus kärjen kanssa on 110 mm. Wiha-ohutkärkiä ei ole tarkoitettu käytettäväksi akkukoneen kanssa.

Wiha-meisselikahvasta saadaan momenttimeisseli esiasetetulla easyTorque-momenttisovittimella, joka asetetaan ohutkärjen ja kahvan väliin. Pituus kasvaa silloin 38 mm. EasyTorque sovittimia löytyy seuraaville kiristysmomenteille: 0,8 / 2,0 / 2,5 / 2,8 ja 4,0 Nm. Momenttisovittimet on saatavissa yksittäin tai sarjana.

Kolme eri jännitetyöhön hyväksyttyä, säädettävää momenttimeisselikahvaa WIHA-ohutkärjille

 

Ohutkärki kiinnitetään momenttimeisseliin kärjenpitimen avulla.

Wihan slimFamily-tuoteperheeseen kuuluu kolme säädettävää momenttimeisselikahvaa kolmelle eri kiristysmomenttialueelle: 0,5–2,0 Nm; 0,8–5,0 Nm ja 2,0–7,0 Nm. Ohutkärjet kiinnitetään momenttimeisselikahvaan erityisen kärjenpitimen avulla. Momenttimeisselikahvan läpimitta on 34 mm ja meisselin kokonaispituus kärjen ja kärjenpitimen kanssa on 240 mm.

Wihan valmistamat momenttityökalut ovat erittäin helppokäyttöisiä. Käännä kunnes momenttityökalu sanoo ”klik”. Kuulet äänisignaalin, ja työkalussa tapahtuu muutos. Voit jatkaa vääntämistä, mutta kiristystä ei enää tapahdu. Sekä säädettävät momenttiruuvimeisselit että momenttisovittimet toimivat samalla periaatteella.

 

 

Snro Tuotenimi
64 214 16 LiftUp-makasiiniruuvimeisseli, sis. kuusi ohutkärkeä
64 317 33 Stubby-kahva + kärki kokonaispituus 100 mm
64 214 00 SlimVario -kahva sekä 14 ohutkärkeä kangaspussissa
64 214 77 Slim-ohutkärkisarja kuusiokolo, 7-osainen sarja: 1,5 / 2 / 2,5 / 3 / 4 / 5 / 6
64 215 18 TorqueVario®-S VDE 0,8–5,0 Nm aloituspakkaus Momenttiavainkahva, säätötyökalu, kärjenpidin ja kaksi ruuvauskärkeä SL/PZ1, SL/PZ2
64 317 53 EasyTorque-sovitinsarja 0,8 / 2,0 / 2,5 / 2,8 / 4,0 Nm

 

Lisätiedot:

Tuotepäällikkö Timo Bergholm, timo.bergholm@slo.fi tai SLO myynti.

 

 

SLO panostaa sähkömiehen työkaluihin, suojavälineisiin ja työvaatteisiin

Lähtökohtanamme työkalutarjonnan rakentamisessa on ollut sähkömies ja sähkömiehen päivittäiset tarpeet.

Alumiini jiiriin oikeilla työkaluilla

Alumiinin sahaamiseen optimoitu katkaisu- ja jiirisaha Boschilta

WIHAn jännitetyöhön hyväksytyt momenttityökalut sähköasentajalle

Ollaksesi varma käytä momenttityökaluja sähköasennuksissa