Asiakaskohtaiset tuotteet helposti Weidmüllerin sovelluksilla

 

Weidmüllerillä on suuri määrä erilaisia vakiokaapeliratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Tietyt tuotteet ovat parhaimmillaan, kun ne on räätälöity tarpeen mukaan.

Weidmüllerin konfigurointisovellukset tekevät suunnittelun, käyttöönoton ja seurannan erittäin helpoksi. Weidmüllerin sovelluksilla voit suunnitella tuotteita omien vaatimusten mukaisesti.

 

Anturikaapelien ja teollisuuden Ethernetkaapelien räätälöinti

Anturikaapeli- ja teollisuus Ethernetkaapelien sovellus mahdollistaa asiakaskohtaisten ratkaisuiden suunnittelemisen. Sekä kuparijohtimille että valokuitukaapeleille, aina käyttökohteen tarpeen mukaisesti tehtynä.

Voit määritellä kaapeliin mikä on identtinen molemmistä päistä tai kaksi erityyppistä liitintä tai ehkä jättää toinen pää avoimeksi. Kaapelien konfigurointisovelluksessa syntyy myös aina automaattisesti tekniset dokumentit kaikille vaihtoehdoille.

Lue lisää  www.weidmueller.com/service

 

M-Print®PRO ohjelmisto ja MultiMark Printteri

M-Print® PRO -ohjelmisto mahdollistaa optimoimaan merkitäprosessin. Voit suunnitella tekstiä, kehyksiä, viivoja, grafiikkaa, sarjanumeroita ja valokuvia. M-Print® PRO on ilmainen ohjelmisto, joka on ladattavissa osoitteesta weidmuller.com. MultiMark-lämpökirjoitin käyttää tulostamiseen ainutlaatuista kaksikomponentti materiaalia, jossa kovempi seos takaa hyvät pysyvyyden kojeessa ja pehmeämpi seos luotettavan, kestävän ja selkeän tulosteen sekä helpon asennuksen kojeeseen. Merkkiliuska on helppo sijoittaa printteriin ja merkinnän tarkkuus on 300dpi.

 

 

ABB:n aurinkovoimaloihin soveltuva koteloitu DC-kytkin

ABB on tuonut markkinoille uuden aurinkovoimaloihin soveltuvan koteloidun DC-kytkimen.

UUSI HALOGEENITON ACEFLEX-KAAPELI TEOLLISUUDEN SÄHKÖNSYÖTTÖÖN

Prysmian Groupin uusi ACEFLEX-HF Dca -kaapeli on Afumex-perheen uusin jäsen: monikäyttöinen 1 kV voimakaapeli, joka on edullisempi ja nopeampi asentaa paikkaan kuin paikkaan ja joka pysyy suorana taipuen kuitenkin hyvin.

ABB Tmax XT -kompaktikatkaisija: ratkaisu optimoituun energianhallintaan

ABB SACE Tmax XT -kompaktikatkaisijasarjan kompaktikatkaisijoissa on hyödynnetty edistyksellisiä suojaus-, mittaus- ja pilvipalveluominaisuuksia 1600 A saakka.