PUSH IN-liitin aurinkosähköjärjestelmien turvalliseen ja nopeaan kaapelointiin

PV-STICK on IEC 62582-standardin mukainen ja TÜV-hyväksytty. Liittimen nimellisarvot ovat 30 A ja 1500 VDC.

 

Liittimen asennus on erittäin yksinkertaista ja onnistuu n. 8 sekunnissa: Työnnä kaapeli liittimeen kunnes kuulet naksahduksen – kiristä – valmis! Sopiva kuorintapituus kaapelille (4 mm2 tai 6 mm2) selviää liittimessä olevasta osoittimesta.

 

Weidmüller PV-STICK-liittimet myydään valmiina liitinparina PV-STICK SET,  joka sisältää uros- ja naarasliittimen. Snro 80 123 00

 

 

 

EdgeClip -reunakiinnitysankkurit johdinsiteellä aurinkopaneeli asennuksiin

EdgeClip -sarja on luotettava valinta kaapeleiden kiinnittämiseen paneelien reunoihin – nopeasti ilman asennustyökaluja. Huonosti kiinnitetyt kaapelit aurinkopaneeli asennuksissa voivat vaurioitua helposti tuulen tai lumikuorman vaikutuksesta.

Vastuullisuus on GEF:lle paneeleiden alkuperää laajempi käsite

Hankinnoissa tarkastellaan paneelien lisäksi kaikkien voimalakomponenttien taustat sekä niiden toimitusketjut. GEF Aurinkovoimalan paneelit kiinnitetään suomalaisesta teräksestä Orimattilassa valmistetuilla kiinnikkeillä. GEF:n palvelutarjontaan kuuluva GEF Vision-energianhallintapalvelu on Suomessa suunniteltu ja palvelun tiedonsiirtolaite valmistetaan Suomessa. Vastuulliset toimet hiilidioksidipäästöjen suhteen on huomioitu myös logistiikkakumppanin valinnassa.

Aurinkoenergian uudet tuulet ja sähköautoilun tuleminen

Aurinkoenergiamarkkinoiden kehitys on ollut jo vuosia puheenaiheena Suomessa.