– ainutlaatuinen yhdistelmä kuormituksen seurantaan ja potentiaalinjakoon

 

Elektronisen kuormituksen valvonnan ja potentiaalin jakamisen ainutlaatuinen yhdistelmä 24 V DC:n ohjausjännitteen jakamista varten tuottaa runsaasti tilaa kiskolle, säästää arvokasta kytkentäaikaa ja poistaa johdotusvirheet. Modulaarinen järjestelmä sopeutuu optimaalisesti jokaiseen sovellukseen.

 

  • Integroidut testipisteet ohjausvirran jakelun IO-kanavissa
  • Käytännöllinen irrotusvipu kuormapiirin galvaaniseen erotukseen testaustarkoituksiin
  • Rinnanliitännät kuorman valvonnan ja potentiaalinjako liittimien välillä
  • Suuri valikoima räätälöityjä ratkaisuvaihtoehtoja
  • Uudet hyväksynnät Marine, Class 2 ja Ex alueille

 

 

 

 

Weidmüller

 

Phoenix Contactin uudistuneet Ethernet-kytkimet

Uusien 1000-sarjan peruskytkimien ylivoimaisia ominaisuuksia ovat niiden erittäin kompakti rakenne, Gigabit-tason tiedonsiirtonopeudet ja joustavat asennusmahdollisuudet sekä AC- että DC-syötöllä.

Polttokoe havainnollistaa halogeenittomuuden

Prysmian Group on useampana kesänä tuonut halogeenittomien kaapeleiden polttokokeet lähelle asiakkaita. Polttokokeen tarkoitus on näyttää konkreettisesti, miten perinteinen kaapeli palaa ja savuaa verrattuna halogeenittomaan, palosuojattuun Afumex C-PRo -kaapeliin.

Kemianteollisuus: ViskoTeepak hyötyy ABB:n IE4- moottoreiden hyötysuhteesta ja kestävyydestä

Lappohjan ja Hangon välissä sijaitsee Pohjois-Euroopan ainoa kuitusuolitehdas. Ympärivuotinen ja -vuorokautinen tuotanto suurille markkinoille vaatii luotettavat ja kustannustehokkaat laitteet. ViskoTeepak Oy Ab:n tehtaalle on valittu ABB:n kestävät ja hyvän hyötysuhteen IE4-sähkömoottorit, koska niillä saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä.