Suomalainen öljytäytteisiä lämmittimiä valmistava Warmos on uudistanut tuotepakkauksensa, jotka näkyvät asiakkaille kevään 2022 aikana.

Sen lisäksi, että tyylikkäät ja ympäristövastuulliset pakkaukset ilahduttavat asiakkaita ja kestävät kovemmatkin kuljetukset, ne kertovat näiden Avainlippu-tuotteiden kotimaisuudesta ja parantavat niiden näkyvyyttä yhä useimpien myymälöiden hyllyillä.

”Halusimme pakkaustemme kuvastavan entistä paremmin korkealaatuisia ja kestäviä tuotteitamme, sekä tarjoavan asiakkaille ekologisemman ja helposti kierrätettävän ratkaisun”, kertoo Warmoksen toimitusjohtaja Kirsi Ruohonen.

Warmos on aktiivinen kumppanuuksien kehittämisessä

Yritys uskoo avoimen yhdessä tekemisen tuottavan lisäarvoa kaikille osapuolille. Warmos uudistuu monella saralla, jotta asiakkaat saisivat parempaa ja nopeampaa palvelua. Hyvä tapa tutustua suomalaisiin Avainlippu-tuotteisiin on Warmos-tuotekoulutus, jota tarjotaan kaikille halukkaille nopealla aikataululla. Tuotteet ovat esillä myös monissa asiakastapahtumissa.

Valikoimasta löytyy mm.

Snro Tuote Kuvaus
8123904 Walo-sarja IP34 Trendikäs 20 cm korkea lämmitin korkeiden ikkunoiden alle. Pieni elegantti lämmitin on helppo piilottaa katseilta tai tuoda osaksi sisustusta.
8123914 Warma-sarja IP34 Luotettava 40 cm korkea lämmitin tilaan kuin tilaan. Sopii korkeutensa ja klassisen ulkonäkönsä vuoksi mihin tahansa kiinteistöön.
8123921 Wahva-sarja IP34 Tehokas 60 cm korkea lämmitin sekä kotiin että konttoriin. Tämä tehopatteri lämmittää isommatkin kiinteistöt.
8127151 Werstas-sarja IP67 Teollisuuslämmitin 60 cm haastaviin olosuhteisiin. Märkätilat sekä pölyiset ja palovaaralliset kohteet asettavat tälle lämmittimelle tiukat vaatimukset.
8127178 Wieras-sarja IP20 Siirrettävä 40 tai 60 cm korkea lämmitin tuo lämpöä sinne, missä sitä tarvitset. Täydentää erinomaisesti saunamökkien, kylmäeteisten ja työmaakoppien lämmitystä.

Teksti ja kuvat: Warmos

SLO:n kautta saat laajan valikoiman Schneider Electric tuotteita

Schneider Electricin valikoimassa on uppo- ja pinta-asennettavia sähkökalusteita, joista löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja ja markkinoiden laajin valikoima asumismukavuutta parantavia tuotteita.

HellermannTyton asennustarvikkeet aurinkopaneeliasennuksiin

MCS2 -kaapelikiinnike, sähköteippi, johdinsiteet sekä kutistemuoviletkut aurinkopaneeliasennuksiin.