Uusissa WAGO minigeelirasioissa voidaan käyttää 221-sarjan inline-rasialiittimiä. Geelirasiat sisältävät nopeasti kiinteytyvää polyuretaanipohjaista geeliä. Tämä estää veden pääsyn ja kondenssiveden sekä epäpuhtauksien muodostumisen geelirasiaan. Geelillä on erinomaiset eristysominaisuudet ja tärinänkestävyys. WAGO minigeelirasian avulla saavutetaan IPX8-kosteussuojaustaso.

Minigeelirasia soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi esimerkiksi ulkovalaisimien rungon sisäpuolen liitoksissa ja kaivoasennuksissa. Geeliboxeja on sekä kahdelle että kolmelle läpimenoliittimelle.

Erittäin nopea- ja helppokäyttöinen

Avaa rasia, kytke johtimet liittimeen, asenna paikoilleen ja sulje rasia
Helppo- ja nopeakäyttöisyys tekevät tuotteesta erinomaisen myös kenttäolosuhteisiin, geeli on valmiina rasian sisällä ja tuotteella ei viimeistä myyntipäivää.

SnroWAGO tuotenroTuote
1939389207-1372Minigeelirasia 2x (sisältää 4 kpl)
1939390207-1373Minigeelirasia 3x (sisältää 4 kpl)
Teksti:
WAGO Finland Oy
Kuva:
WAGO Finland Oy

Tee tavallisesta kodista älykoti. Helposti.

Älykoti ei ole vain teknologiaa, vaan myös tunnelmallista arkea Nykyaikaisessa älykodissa valot ohjautuvat älykkäästi, kodin laitteet sammuvat kun niitä ei käytetä ja kotiin saadaan välittömästi yhteys kameroiden avulla myös etäältä – ja paljon muuta!

Tutut ELKO tuotteet nyt kirkkaan valkoisina – RS Nordic!

ELKO-tuoteperheeseen lanseerataan sarja, joka on kirkkaan valkoista, skandinaavista muotoilua. RS Nordic -sarja sopii erinomaisesti asuntorakentamisen nykytrendeihin. ELKO-sarja esiteltiin jo yli 30 vuotta sitten ja se on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenien ajan muun muassa hyvän asennettavuutensa vuoksi.